Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    A thua do ti vine ndonjehere trut ne vend ketyre Ufove
    Pse mban plera kjo toke mor zot i madh
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Spo kuptoj pse po thoni që pse si vrasin, ktu lajmi është që kan ra n'dashuri apo dhe kjo është krim për kto? lol
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk e kan per gje te thojne ti shfarosim nga kjo bote lol. Po gjynah se jane me te meta mendore.

1 pyetje kisha une. Nga ana ligjore jeni per apo kundra denimit me vdekje??
    Gjynah?? Gjynah jane familjet e atyre qe u vrane, bashke me ato qe u vrane. Mos kundershto kot se e di qe s'te vjen gjynah per keto mostra!

Une per vete e kam thene mendimin tim ne temen e denimit me vdekje (qe pati hapur admirali). Jam pro ne raste te semurve, dmth te atyre qe do vazhdojne te vrasin sepse e kane semundje, pedofilave etj. Vrasje e mundesisht me litar ne mes te qytetit

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Spo kuptoj pse po thoni që pse si vrasin, ktu lajmi është që kan ra n'dashuri apo dhe kjo është krim për kto? lol
    Krim eshte, keto lloj mostrash nuk e dine c'do te thote te duash

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Pse mjeket nuk i ngulin disa gozhda te koka ketyre bukuroshve , kushedi jep rezultat .
    Monstar!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Kleadoni, mirë ja i vranë, fituan gjë ? lol
    Prapë se prapë ato të vrarë janë se nuk dalin më nga aty apo jo ?

Ku e di ti qe s'dalin me nga aty? Pak raste kemi pare qe pas disa vitesh i kane nxjerre e ato i jane kthyer profesionit te vjeter? Plus kesaj, ato hane buke e kane mjekime falas.... pse duhet? Po mundesia qe te hane doktorin apo ndonje infermiere? (lol se po e ekzagjeroj çik tani me keto shembuj )

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Deri ne cfare pike bien njeriu. Gjendja e ketyre me kujton disa vargje nga Kur'ani:

4. Vërtet, Ne e krijuam njerin në formën më të bukur.
    5. Pastaj e zbritëm atë në më të ultin e të ultëve.
    6. Përveç atyre që besuan dhe bënë vepra të mira; ata kanë shpërblim të pandërprerë.
    (Suretu Tin)

Dmth njeriu per shkak te veprave te veta te keqia, bjen me poshte se kafshet ndonjehere.

Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ku e di ti qe s'dalin me nga aty? Pak raste kemi pare qe pas disa vitesh i kane nxjerre e ato i jane kthyer profesionit te vjeter? Plus kesaj, ato hane buke e kane mjekime falas.... pse duhet? Po mundesia qe te hane doktorin apo ndonje infermiere? (lol se po e ekzagjeroj çik tani me keto shembuj )
    Kto ne një fare mënyre i vrasin , ose po i lan të lirë i "neutralizojn". S'do mund ti bëjn keq as nji pule jo mo njeriu që s'bohet fjalë. Pastaj rasti ktyre dyve qeka ekstrem fare, kto as dritën ma mer mendja se e shofin në spital apo burg.

Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Kto ne një fare mënyre i vrasin , ose po i lan të lirë i "neutralizojn". S'do mund ti bëjn keq as nji pule jo mo njeriu që s'bohet fjalë. Pastaj rasti ktyre dyve qeka ekstrem fare, kto as dritën ma mer mendja se e shofin në spital apo burg.
    Po keto me njeri tjetrin jane njohur ne chat... si nuk e shifkan as driten? ehhh, s'besoj qe suedia ti izoloj aq shume

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •