Hey Norway
![]()
Hey Norway
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 03-02-2012 mė 14:01
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Pėrshėndetje Elome, nė fillim, mirė se vjen nė FSH!
Tė lė pėrshtypje shkrimi yt, pėrgėzime! E kam vėnė re se e ke mėsuar siē duhet ketė gjuhė, nė tė shkruar e te tjera... pavarėsisht se gjuha shqipe ėshtė gjuha mė e vėshtirė, pėr t'u mėsuar nga evropianėt, e tė tjerė. Me sa shoh ia ke dalė mbanė....E gjithe kjo varet nga ti....Tani qe je regjistruar, a nuk mendon se do tė ishte mė mirė, tė mirrje pjesė edhe nėpėr tema tė ndryshme tė kėtij forumi?.. Kjo pjesėmarrje do tė tė bėjė tė zgjeroje mė tepėr njohurinė tėnde rreth kėsaj gjuhe.
Ka dhe njė amerikan kėtu, i cili e shkruan gjuhėn shqipe, duke e pėrkthyer me
"google translate".
Qėndrim tė kėndshėm nė kėtė forum!
Ps. Paske dhe tastierė nė gjuhėn shqipe.
Te uroj tja kalosh sa me mire ketu...
Dimmi cosa vedi?
Vedo gente stupida.
E come sono?
Vanno in giro pensando di essere normali.
Elome mirserdhe ne forumin shqiptar.
Se pari, faleminderit per urimet! thirsty, te falenderoj per mbeshtetjen dhe vizatimet! M'i pelqeu shume!
Te them te drejten, s'ka shume kuptim. Emri im i vertete eshte Ole (elo mbrapsht; thuhet si "ule"). Dhe fjalen "me" eshte e njejte ne norvegjisht
Po, ke tė drejtė, dua tė marr pjesė nė temaet tė tjera kėtu sė shpejti. Google Translate nuk ėshtė mirė pėr tė pėrkthyer shqip; e mendoj se ndoshta do ta vėrej atė njeri
Nė fakt, kam vetėm njė tastierė nė gjuhėn norvegjisht, por kemi njė buton "magjik" pėr t'i bėrė letrat ė, ü, ä e.tj.
Nė fund, a mund t'mė ndihmoni dikush? Janė disa fjalė/fjali kėtu qė nuk kam kuptuar
- cuno
- se Brari qe i ka aq qejf
- vari k
- hafije
- speca te regjun ne gjiz, dhe lajthoja
- zem
Krijoni Kontakt