Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 123
    Hey Norway

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga thirsty : 03-02-2012 mė 14:01
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga Elome Lexo Postimin
    Pershendetje te gjitheve!

Jam nje djale nga Norvegjia, shpresoj se do t'me mirepresni dhe pse nuk jam shqiptar. Jam ketu sepse duhet/dua ta perdor edhe me shume gjuhen shqip. Jam i sigurt se do bėj disa gabime, por nese nuk me kuptoni, tregoma te lutem . Normalisht, dhe dua te bej shoqeri me shqipare!

Gjitha te mirat!
    Pėrshėndetje Elome, nė fillim, mirė se vjen nė FSH!

Tė lė pėrshtypje shkrimi yt, pėrgėzime! E kam vėnė re se e ke mėsuar siē duhet ketė gjuhė, nė tė shkruar e te tjera... pavarėsisht se gjuha shqipe ėshtė gjuha mė e vėshtirė, pėr t'u mėsuar nga evropianėt, e tė tjerė. Me sa shoh ia ke dalė mbanė....E gjithe kjo varet nga ti....Tani qe je regjistruar, a nuk mendon se do tė ishte mė mirė, tė mirrje pjesė edhe nėpėr tema tė ndryshme tė kėtij forumi?.. Kjo pjesėmarrje do tė tė bėjė tė zgjeroje mė tepėr njohurinė tėnde rreth kėsaj gjuhe.

Ka dhe njė amerikan kėtu, i cili e shkruan gjuhėn shqipe, duke e pėrkthyer me
    "google translate".

Qėndrim tė kėndshėm nė kėtė forum!

Ps. Paske dhe tastierė nė gjuhėn shqipe.

Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Pėrshėndetje Elome, nė fillim, mirė se vjen nė FSH!

Tė lė pėrshtypje shkrimi yt, pėrgėzime! E kam vėnė re se e ke mėsuar siē duhet ketė gjuhė, nė tė shkruar e te tjera... pavarėsisht se gjuha shqipe ėshtė gjuha mė e vėshtirė, pėr t'u mėsuar nga evropianėt, e tė tjerė. Me sa shoh ia ke dalė mbanė....E gjithe kjo varet nga ti....Tani qe je regjistruar, a nuk mendon se do tė ishte mė mirė, tė mirrje pjesė edhe nėpėr tema tė ndryshme tė kėtij forumi?.. Kjo pjesėmarrje do tė tė bėjė tė zgjeroje mė tepėr njohurinė tėnde rreth kėsaj gjuhe.

"google translate".

Qėndrim tė kėndshėm nė kėtė forum!

E zem se eshte Norvegjez e po thote te verteten. Kur e ka mesuar tjetri per 2.5 vite dhe shkruan kaq sakte atehere nuk mund te thuash qe gjuha shqipe eshte me e veshtire per tu mesuar nga Europianet.
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

.....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Te uroj tja kalosh sa me mire ketu...
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Elome mirserdhe ne forumin shqiptar.

E di i di me di te di? Maska e Elome
    Anėtarėsuar
    30-01-2012
    Vendndodhja
    Stavanger/Bergen, Norvegji
    Postime
    39
    Se pari, faleminderit per urimet! thirsty, te falenderoj per mbeshtetjen dhe vizatimet! M'i pelqeu shume!

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Elome urimet e mia qe e ke mesuar kaq mire gjuhen shqipe! Mire se erdhe mes nesh! Cfare do te thote emri Elome?
    Te them te drejten, s'ka shume kuptim. Emri im i vertete eshte Ole (elo mbrapsht; thuhet si "ule"). Dhe fjalen "me" eshte e njejte ne norvegjisht

Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Tani qe je regjistruar, a nuk mendon se do tė ishte mė mirė, tė mirrje pjesė edhe nėpėr tema tė ndryshme tė kėtij forumi?

"google translate".

Po, ke tė drejtė, dua tė marr pjesė nė temaet tė tjera kėtu sė shpejti. Google Translate nuk ėshtė mirė pėr tė pėrkthyer shqip; e mendoj se ndoshta do ta vėrej atė njeri

Nė fakt, kam vetėm njė tastierė nė gjuhėn norvegjisht, por kemi njė buton "magjik" pėr t'i bėrė letrat ė, ü, ä e.tj.

Nė fund, a mund t'mė ndihmoni dikush? Janė disa fjalė/fjali kėtu qė nuk kam kuptuar
    - cuno
    - se Brari qe i ka aq qejf
    - vari k
    - hafije
    - speca te regjun ne gjiz, dhe lajthoja
    - zem

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304

Nė fund, a mund t'mė ndihmoni dikush? Janė disa fjalė/fjali kėtu qė nuk kam kuptuar
    - cuno
    - se Brari qe i ka aq qejf
    - vari k
    - hafije
    - speca te regjun ne gjiz, dhe lajthoja
    - zem
    boy
    brari likes it so much
    "swearing""
    name
    traditional foods
    zem?

A

Cfare nenkupton "Cte"? S'kam degjuar per te me pare..
    Meqe ra fjala, ndoshta do studioj ne NY!
    Cte= Cfare te
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589

Jam nje djale nga Norvegjia, shpresoj se do t'me mirepresni dhe pse nuk jam shqiptar. Jam ketu sepse duhet/dua ta perdor edhe me shume gjuhen shqip. Jam i sigurt se do bėj disa gabime, por nese nuk me kuptoni, tregoma te lutem . Normalisht, dhe dua te bej shoqeri me shqipare!

Gjitha te mirat!
    Mos u merzit per gabimet.. Ktu ka edhe me keq. Ty te pakten te falet se je Norvegjez.

Mireseerdhe shoku.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550

Gjitha te mirat!
    Hvorfor alt dette arbeidet, bruk 'google translate'
    Velkommen, håper jeg du vil kose deg her.

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •