Martesa te kombinuara!!!
A ben te na e sqaroni pak ket kombinimin ne martes,kush me ken,ka kombinime prej me te ndryshmeve,une asgje nuk morra vesh ne kete tem
Martesa te kombinuara!!!
A ben te na e sqaroni pak ket kombinimin ne martes,kush me ken,ka kombinime prej me te ndryshmeve,une asgje nuk morra vesh ne kete tem
'Kombinim' eshte shume fjale e forte.
Besoj se nenkupton martesat me shkuesi/ mbleseri.
Per sa i perket martesave me shkuesi varet si e percepton ti si individ.
Nqs e shohim ne nje pamje te pergjithshme, per vec rastit kur njihesh me partneren/in vete (nepermjet shkolles, punes, hobies etj) shumica e martesave ndodhin me ane te shkuesive.
Ne Shqiperi shkuesit organizohen shpesh here nga familja e te aferimt ne Europe e perendim nga shoqeria e te njohurit e individid.
Vecse ne rastin e pare nqs shkuesia eshte e suksesshme perfitojne edhe prinderit se njohin familjen e partneres/it.
Une vete s'shoh asnje problem me martesat me shkuesi per aq kohe sa palet e perfshira jene te civilizuara![]()
Pėrderisa tė rinjve, qė u ofrohet kjo ndihmė nga ana e prindėrve tė tyre nuk u pengon kjo gjė atėherė as unė nuk kam asgjė kundėr kėsaj dukurie pėrderisa, kjo bėhet me dėshirė e tė dyja palėve.
Por ēka unė jam kundėr ėshtė se ĒKA ĖSHTĖ KJO "mediovale"? A keni dėgjuar ju pėr shprehjen me tė njėjtin kuptim mesjetė por qė ėshtė nė gjuhėn shqipe![]()
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Ke te drejt. Kerkoj falje per huazimin e fjales mesjet. Askush nuk ka te drejt te kritikoj askend per opinionin e tij derisa ky opinion qendron thjesht opinion.
Prandaj as une spo kritikoj se kush vendos te lidhi jeten me nje person tjeter qe nuk njeh por qe thjesht i thojn se eshte personi i vlefshem per te.
Ceshtja eshte kjo: ne fillim dashuri (ndjenj) pastaj pervetsim..
Egziston fakti qe kush martohet me mbeseri (kombinim) nuk mund te kete asnjehere dashuri por dashamiresi. Ne kete pikpamje une i jap rendesi marteses dhe pranoj opinionin tim si te drejt.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
s'shof asgje te keqe perderisa per dike mund te funksionoje, pse jo.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Shumica e marrėdhėnieve si ato martesore po ashtu edhe ato tė dashurisė janė tė organizuara ose nga prindėrit ose nga shoqėria, kėtu e kam fjalėn pėr shokėt/shoqet qė kanė njohuri tė tė dyja palėve. Rasti i krijimit tė njė marrėdhėnie pa ndihmėn e askujt janė shumė tė rralla. Koha e msitėve qė shisnin macėn nė thes kanė shkuar moti.
Dhe sa pėr
kjo vlen gati pėr 99.999% tė marrėdhėnieve. Rasti ku partneri nuk xhelozon, lexo nuk ka ndjenjė pėrvetėsimi janė po thuaj se jo-ekzistuese... Ani mo te na shqiptarėt qė vetėm njė shikim i pafajshėm nė atė drejtim.... nck.... nck.... nck... dhe ja ku dolėm nė bela me shoqin/shoqenCeshtja eshte kjo: ne fillim dashuri (ndjenj) pastaj pervetsim..![]()
Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė
Krijoni Kontakt