Ka Sot qe e vuajn burgun e Eulexit dhe besa ka qe gjenden ne Hagë, per keta te shitur qe do i shikoni ne video....
Ka Sot qe e vuajn burgun e Eulexit dhe besa ka qe gjenden ne Hagë, per keta te shitur qe do i shikoni ne video....
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 30-01-2012 më 07:39
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Moti u kan kjo storje o Fisnik djali.
Sot jon fatkeqsisht 1000 her me shum te till qe e dojn Millosheviqin.
Dembelet,perqarsit,partiashet,...me nji fjal ke aq shum qe sduan tia ndijn per shqiptarine veq gojes plot patriotizem me bateria.
A mos esht Hashimi me burre se kta katolikt qe qajkan Milloshin kure vet Hasha praktikisht punon me keq rreth Kosove se ka stareqkat pleq qe me shum din tju flasi prapanica se koka.
Ata ket vllazrim bashkimin e kan nga frika e Hasha pasha Zoti nga llogjika.
Jo Ganimet,aty ne video shihen ata qe jetojn edhe tani me shprese se mos valle vjene perseri partija e milloshit apo shteti serbe ,leje ti Thaqin se ska pune Thaqi e Rramushi me ate video dhe mbetjet e srebit,ne kosove .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Une me te rrezikshem i shof njerzit e pushtetit qe po rrjepin shtetin e Kosoves se sa kta njerz te cilet sdin qfar esht shteti,veq rruges gjer ne treg dhe majave te qafave qe mendojn se esht fundi i botes sdin ame hiq as gjë.
Kto storje qe solli Fisniku jon pamje te viteve 87- 88 ku kjo Sanija per ate kohe flitej se esht e ardhur si minoritare serbe nga Shqiperia.
Per mua me te rrezikshem jon qeveritaret qe po i bejn lajka serbit se ata katundar qe toka i llogarit me teper si kafsh te egra se te buta ose shtepiake.
Krijoni Kontakt