Close

Rezultati i Sondazhit: Kush do perfitonte me shume nga bashkimi i Shqiperise ?

Votues
40. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Shqiperia

9 22.50%
  • Kosova

14 35.00%
  • Gjithe Shqiptaret

17 42.50%
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar mė parė nga Besoja Lexo Postimin
    Nuk jam ekspert sigurisht dhe kete problem e trajtoj politikisht.Jam dakort me ju.Klm.
    Shembull per orientim eshte edhe Bosnja dhe Herzegovina...
    http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and_Herzegovina

Ne Bosnje ekziston Parlamenti, Dhoma e Popujve (apo entiteteve) dhe Keshill Federal apo Konfederal, i perbere nga perfaqsues te dy Republikave dhe tre Entitetve. Kompetencat e tyre shtrihen kryesisht ne politike te jashtme, Ekonomi dhe Financa dhe sektor tjere qe nuk prekin shume pavaresine dhe sovranitetin e Republikave dhe Eniteteve...

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anėtarėsuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikė
    Postime
    251
    Un mendoj qe bashkimi esht i domosdoshem sepse shqiperia pa kosoven esht e manget ashtu dhe kosova pa shqiperin esht e manget.
    Neqofte se keto dy republika qe perbejn nje komb do bashkoheshin atere me shum do i risnin vleren njera tjetres.
    Nuk duhet par kush do fitoj me shum dhe me pak se te dyja do plotsonin nevojat e njeratjetres.

problemi esht si do e ndajn elektoratin ........ sala rama meta thaēi etj se sa per albinin mendoj qe do i shtoheshin dhe nja ca furgona elektorat nese bashkoheshin dy shqiprit
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

marathonomaku Maska e Hekurani1
    Anėtarėsuar
    17-03-2003
    Vendndodhja
    Afer Diellit
    Postime
    287
    Shqiptaret!
    Deri te Molla e Kuqe!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ku je mo hekuran..

a je ai i prizrenit?

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    ...bashkimi bene fuqine, keshtu qe te gjithe do te perfitojme pa dallim,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Pasi qe anetari ne fjale ka lene vetem dy opsione te cilat favorizojne njeren pale apo tjetren dhe nuk e ka lene opsionin per favorizim te te dyjave kjo nenkupton percarje.

Une mendoj se do te perfitonin te dyja vendet, mirepo Shqiperia do te perfitonte shume me shum. Jo me kot Serbia me kemb e me duar mundohet te marre Kosoven, sepse Kosova eshte vend i mbeshtjellur me ARI. Shqiperia e ka detin dhe Kosova e ka lekun, duke llogariten diasporen Kosovare teper te pasur edhe kjo hy ne pune. Me qe pashe se kishin cekur qe Shqiperia i ka borxh te tjereve, Kosoves i kane borxh te tjeret e sidomos Serbia, heret apo vone ate borxh miliarda euro Serbia do t'ia kthej Kosoves, e sikur te ishim bashk borxhin do e lanim bashk dhe borxhin qe na e kane do e hanim bashk

Bashkimi duhet te ndodh spontanisht!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Pasi qe anetari ne fjale ka lene vetem dy opsione te cilat favorizojne njeren pale apo tjetren dhe nuk e ka lene opsionin per favorizim te te dyjave kjo nenkupton percarje.

Une mendoj se do te perfitonin te dyja vendet, mirepo Shqiperia do te perfitonte shume me shum. Jo me kot Serbia me kemb e me duar mundohet te marre Kosoven, sepse Kosova eshte vend i mbeshtjellur me ARI. Shqiperia e ka detin dhe Kosova e ka lekun, duke llogariten diasporen Kosovare teper te pasur edhe kjo hy ne pune. Me qe pashe se kishin cekur qe Shqiperia i ka borxh te tjereve, Kosoves i kane borxh te tjeret e sidomos Serbia, heret apo vone ate borxh miliarda euro Serbia do t'ia kthej Kosoves, e sikur te ishim bashk borxhin do e lanim bashk dhe borxhin qe na e kane do e hanim bashk

Bashkimi duhet te ndodh spontanisht!
    Gon ,definitivisht paske probleme mor djale ,nuk qenke ne toke te bukes

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Gon ,definitivisht paske probleme mor djale ,nuk qenke ne toke te bukes
    He moj ane, me trego cfare probleme paskam une, me udhezo, me ndriqo se jam i humbur, kam humbur ne nje erresire te pafund, me trego problemet qe kam se nuk i di, as ne care toke jam nuk e di, si duket ne nje toke ku kultivohen shpagetat e makaronat e jo buk

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 11-09-2012 mė 17:47

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Votova per Kosoven ,edhe pse ne fund eshte vertet nje arritje e madhe per te gjith shqipetaret qe banojne ne te gjitha trevat e shqiperis etnike.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •