Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 120
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Sa here qe mendoni qe nje besimtar nuk ju kupton kujtoni vetem faktin qe ai ka qene ne gjendjen tuaj ndersa ti akoma nuk je ne gjendjen e tij.

> Se c'fare botkuptimi ka nje jobesimtar une di , ngaqe kam qene dikur jobesimtar (ne termat qe i perdorni juve) por nje jobesimtar nuk e din se c'fare botkuptimi kam une ngaqe nuk eshte ne ate gjendje qe une jam.
    Une kam qen besimtar , por tani sjam .

Dhe e di se cfare budallakie eshte te jesh si kam qen dhe cfare lirimi eshte te jesh sic jam tasht .

>>> Mqns te mungon nje ''i'' mund ta vije edhe vete por ajo qe doja te thoja eshte fakti qe te behesh jobesimtar pasi ke qene besimtar eshte si puna e te verberit qe nuk ka lindur i verber por e ka pare njehere driten.
    > Por ti ngaterrohesh me faktin qe dikush e quan veten besimtar dhe kjo mjafton. Nganjehere eshte komplet ndryshe nje besimtari me fjale nga ai me vepra.
    Nė fjalinė qė tė kam cituar, koha e njėrės prej foljeve nuk qėndron saktė nė raport me atė qė ke dashur tė shprehėsh. Nejse...
    Po tė kujtoj qė shkrimi te Letra e dytė e Pjetrit, vargjet 20-21, mbėshtesin tė kundėrtėn.
    Mos thuaj nė postin tėnd vijues:
    >Nuk ėshtė ai kuptimi, por ...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin

Dhe e di se cfare budallakie eshte te jesh si kam qen dhe cfare lirimi eshte te jesh sic jam tasht .
    ti je Xhamia lol?
    anyway, nese je ai, shume respekt, ka qene muslimani i vetem ne kete forum, te cilin ja vlente ta repsektoje.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Kete qe the, tregoja dhe mesias sepse ai paska gjetur cili eshte besimi i Ateisteve. lol
    >>> Ky muhabet mund te zgjasi pambarim por askush nuk ka kohe teper. Nese nuk don ta quash besim dakort mos e quaj por duhet pranuar qe ky eshte thjeshte nje qendrim dhe nuk e ke te vertetuar dhe perderisa qendrimi bazohet ne dicka te pavertetuar mund te quhet edhe besim. Gjithsesi po i them Mesias mos te lodhet kot sepse fjalet e teperta i bejne pune vetem shejtanit.
    La verita' ti rendera' libero!

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069

>>> Si mund te ma vertetosh qe ke qene besimtar dhe cfare bere per ta marre kete titull? Me pas ta shpjegoj pse nuk eshte e vertete ajo qe the ti.

Volsiv, mos u bėj qesharak duke kėmbėngulur si mushka.
    Tė solla referencėn nga Bibla ku pėrmendet rasti ku njė besimtar (i shpėtuar) braktis besimin.
    Ti tani i kėrkon Milkway tė ta vėrtetojė qė ka qenė besimtar!!!
    Ēfarė thotė Letra drejtuar Hebrenjve 11:1 mbi besimin?
    Ēfarė provash kėrkon?! Mos u bėj qesharak duke u bėrė mė katolik se Papa (Pjetri).

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga baaroar Lexo Postimin
    Nė fjalinė qė tė kam cituar, koha e njėrės prej foljeve nuk qėndron saktė nė raport me atė qė ke dashur tė shprehėsh. Nejse...
    Po tė kujtoj qė shkrimi te Letra e dytė e Pjetrit, vargjet 20-21, mbėshtesin tė kundėrtėn.
    Mos thuaj nė postin tėnd vijues:
    >Nuk ėshtė ai kuptimi, por ...
    >>> Tek cili kapitull i pari apo i dyti brenda letres se dyte?

Nese e ke fjalen per;

20 Para tė gjithash dijeni mirė kėtė: asnjė profeci qė gjendet nė Shkrim i Shenjtė nuk mund tė shpjegohet sipas trillit tė kujtdo, 21 sepse askurrė nuk ndodhi ndonjė profeci me vullnet tė njeriut, por njerėzit, tė frymėzuar prej Shpirtit Shenjt, folėn nga ana e Hyjit.

Nuk besoj se ka lidhje.

Nese e ke fjalen per;

20 Vėrtet, nėse ia dolėn njėherė tė ikin nga ndyrėsitė e botės me anėn e njohjes sė Zotit dhe Shėlbuesit tonė Jezu Krishtit, por prapė rishtas ngatėrrohen nė to dhe munden nga ato, gjendja e tyre e fundit bėhet mė e keqe se e para. 21 Kėndej, mė mirė do tė kishte qenė pėr ta tė mos e kishin njohur kurrė udhėn e drjetėsisė se sa, pasi e njohėn njė herė, t’ia sjellin shpinėn urdhrit tė shenjtė qė u qe dhėnė.

Ketu tregohet fatkeqesia qe mund ti ndodhi nje besimtari qe bie ne tundim dhe nuk ka lidhje fare me jobesimtarin. Prandaj thote ne vazhdim: ''mė mirė do tė kishte qenė pėr ta tė mos e kishin njohur kurrė udhėn e drejtėsisė se sa, pasi e njohėn njė herė, t’ia sjellin shpinėn urdhrit tė shenjtė qė u qe dhėnė''.
    Pra flitet per ata e kane njohur te Verteten por nga dobesia jane larguar prej saj. Kjo nuk i ben jobesimtare ata sepse ata vazhdojne ta dine se kush eshte e verteta por jane treguar te dobet te qendrojne ashtu si duhet.
    Ketu nuk flitet qe ata u bene jobesimtare sepse jetojne si jobesimtare. Edhe djalli e beson qe ka Zot pavarsisht se ben ate qe ben.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga baaroar Lexo Postimin
    Volsiv, mos u bėj qesharak duke kėmbėngulur si mushka.
    Tė solla referencėn nga Bibla ku pėrmendet rasti ku njė besimtar (i shpėtuar) braktis besimin.
    Ti tani i kėrkon Milkway tė ta vėrtetojė qė ka qenė besimtar!!!
    Ēfarė thotė Letra drejtuar Hebrenjve 11:1 mbi besimin?
    Ēfarė provash kėrkon?! Mos u bėj qesharak duke u bėrė mė katolik se Papa (Pjetri).
    >>> Mos u nxeh bre se askush nuk ka kohe teper dhe askush nuk don me merzit njerezit por mqns po bisedohet atehere le te bisedohet. Nese nuk doni i bini shkurt dhe une nuk jam budalla te harxhoj kohen.

1 Feja ėshtė njė mėnyrė tė pasuri tė gjėrave qė shpresohen, mjet tė njihen gjėrat qė nuk shihen.

Shume e bukur dhe nuk kam ca te shtoj.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    >>> Si mund te ma vertetosh qe ke qene besimtar dhe cfare bere per ta marre kete titull? Me pas ta shpjegoj pse nuk eshte e vertete ajo qe the ti.
    Cfare faktesh deshiron ?? Foto apo video qe kam qen ne Xhami ?

Apo ndoshta besimtaret musliman nuk quhen besimtar lol

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Cfare faktesh deshiron ?? Foto apo video qe kam qen ne Xhami ?

Apo ndoshta besimtaret musliman nuk quhen besimtar lol
    >>> Nuk ka lidhje fare te qenurit ne xhami me te qenurit besimtar. Mund te kesh frekuantuer xhamine per shume arsye si shume te tjere ketu ne forum por kjo nuk do te thote te jesh besimtar. Dhe nese kjo eshte arsyeja e vetme pse ti e quan veten ish-besimtar atehere ti nuk ke qene kurre besimtar.

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •