Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Vrroma nen perpelitjet e fundit. Eshte prane humneres. Koloneleve te Vrromes Arvizu i hoqi imunitetin dhe i tregon deren e 313. Nqs rrefehen ne "kofidencen" e Arvizut dhe SHBA, mund te shpetojne pa burg. Vrroma e di mjaft mire qe po i shuhet flaka kandilit. Kurre me pare nuk eshte ndjere kaq i vetmuar. As gjate neteve te ftohta dhe te erreta te Parisit me thonjt e zi. Hija e Ben Blushit po e eklipson edhe pse gjatesia e tij i kalon dy metrat. Ndihet i vogel dhe i vetmuar.
    Zagari i tij besnik, Mero Baze, numeron te lehurat e fundit. Eshte i ngjirrur dhe i plakur. E di se fundi i padronit eshte edhe i tij. Perpiqet te zhgarravise diçka ne fletushken e zverdhur nga stoqet e pashitura. Kerkon me çdo kusht te jete i vlefshem deri ne grahmat e fundit.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a ka qon naj her deputet i PD ky Toma a e gatrroj me naj tjeter un?

Donte te kandidonte ne 2005 per PD. Lloj-lloj mekanizmash perdori per t'i mbush mendjen Sales qe t'a pranonte kandidaturen e tij, edhe valixhe me €uro . Por Sala e refuzoi gjithmone. Si duket i ka ngel kunj, qe Sala nuk e pranoi ne krahun e fitimtareve.

P.S. Ata qe e njofin nga afer Tom Doshin, thone qe eshte bujar dhe zemergjone me nevojtaret qe i kerkojne ndihme ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Rringe tringe moj zelile
    Kastravec me aguridhe

Zgjidhni nai palme se po marojn me var robt.
    Albania Uber Alles

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    agim do(bi)çi ka lene menjane pseudonimet si zdrukthtari, dhe kerkon te beje me lemsh se sa eshte kete forum, duke perdor pseudonimet qe fillojne me vrar, bibron, dykaptins, plakush, etj.

ky blog eshte favoriti i salis ... shkrihet me masturbimet e do(bi)çit.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Po me po dujs.
    Qe eshte blogu Saliut e dime.
    Qe ka dhe fashizem ketu e dime se mbytet e verteta.
    Po idete tona i moren robt i lexun e i vlersune.
    Dhe ma mire ti lejme dujs te gelolohen ne dekadencen morale se jane specie qe po u maron koha e jane ne disheze skan nevoje ti shtyme ne.
    Une sbesoj te boj me poste ketu.
    Ktu eshte bere si batak i madh qe aty ketu gjen ndonje gur ku te kalosh qe mos biesh brenda.
    Albania Uber Alles

Mos ka te beje vajtja e Bashes ne Washington me transferimin e Hamdi Salihit te skuadra e Washingtonit??? Se besoj te jete thjesht rastesi.

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Jane shume "spektakolare" gjoni vogel dhe ftyrmoca DS, kur perpiqen te bejne 69 pseudointelektualesh ...

Helbete, mbajn njeri-tjetrin me gajret.

Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    agim do(bi)çi ka lene menjane pseudonimet si zdrukthtari, dhe kerkon te beje me lemsh se sa eshte kete forum, duke perdor pseudonimet qe fillojne me vrar, bibron, dykaptins, plakush, etj.

Problemet qe ti mund te kesh personalisht me anetarin Agim Doçi eshte e mira qe ti zgjidhesh aty ku e kane vendin e jo ketu ne forum dhe per me teper duke pergojuar anetare te tjere, qe sipas teje po perngjasokan me te.

Une jam nje i vetem ne kete forum, qe shkruaj ato qe mendoj, qe them ato qe ndjej, pa me brere meraku, sepse nuk kam patur e as kam asnje lloj interesi me asnjeren nga lideret apo parite politike shqiptare.

Qe thua ti une jetoj dhe punoj jashte, mirepo per fat te keq nuk me le rehat forumi dhe me merr nje kohe shume te vlefshme. Ndonese punoj, gjej kohe dhe te lexoj e te shkruaj sepse keto kane qene dhe mbeten pasioni im.

Po une nuk arrij te kuptoj se çfare te shqeteson ty nga aktivizimi im ne kete forum?

Une jam perkrahes i moderuar i partive te qendres se djathte si ne Shqiperi ashtu dhe ne vendin ku jetoj. Nga ky shkak une nuk pajtohem me idete e majta e aq me teper me idete pa ide te nje psudomajtisti siç eshte Edi Rama.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 03-02-2012 më 16:10

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Duaje Siveten Lexo Postimin

paske shku per lesh shoku

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.abcnews.al/images/abc-news-logo.png

Biznesmenët amerikanë interes për projektet e Tiranës
    Basha mbështetet nga OPIC: Nxitje investitorëve amerikanë për financime
    03 shkurt 2012 18:54

Projektet për Tiranën e shekullit të 21 kanë ngjallur interes për biznesmenët amerikanë, gjate takimeve që kanë zhvilluar me kryebashkiakun Basha në Uashington.
    Kryetari i Bashkisë së Tiranës ka marre jo vetëm mbështetjen e tyre, por edhe të Departamentit të tregtisë dhe koorporatës së investimeve private amerikane, të cilët janë të gatshëm të nxisin me financime amerikanët që duan të investojne në Tiranë.
    Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha, në vijim të vizitës në SHBA është takuar me Zëvendës - Ndihmës Sekretarin e Departamentit Amerikan të Tregtisë për Europën dhe Azinë Jau Burgess. Në këtë takim është diskutuar për mundësinë dhe mënyrat e mbështetjes financiare të investitorëve amerikanë, të cilët duan të shtrijnë aktivitetin e tyre në Shqipëri.
    Zëvendës - ndihmës Sekretari i Departamentit Amerikan të Tregtisë për Europën dhe Euro-Azinë Jau burgess vlerësoi arritjet e Shqipërisë, veçanërisht në këto kohë te vështira për ekonomitë e zhvilluara botërore. Në mënyrë të veçantë, zoti Burgess nënvizoi faktin, se Shqipëria renditet ndër të vetmet vende që vazhdon të ketë rritje ekonomike. - ”Asnjë vend, sipas Burgess, nuk ka ecur kaq shpejt në një kohë kaq të shkurtër, sa Shqipëria”. Zëvendës - ndihmës Sekretari i Departamentit Amerikan të Tregtisë garantoi zotin Basha, se do të shikojë me kujdes të gjitha mundësitë, për të mbështetur dhe nxitur kompanitë amerikane të investojnë në Shqipëri, ndërsa nënvizoi se investimet amerikane në Shqipëri janë histori suksesi dhe motivim për kompani të tjera, për të investuar në Shqipëri e veçanërisht në Tiranë.
    Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha zhvilloi një takim edhe me Zv.presidenten ekzekutive të Korporatë së Investimeve Private Amerikane jashtë vendit, OPIC, Mimi Alemayehou.
    Zonja Alemayehou u shpreh e gatshme për të asistuar kompanitë amerikane që duan të investojnë në Shqipëri. Deri tani nuk ka patur ndonjë projekt me Shqipërinë, por shprehu gadishmërinë e OPIC, për të shqyrtuar mundësitë e angazhimit dhe mbështetjes, në zbatimin e projekteve të rëndësishme, për jetën e një qyteti, të parashtruara nga Basha.
    Në këtë takim u ra dakord për ngritjen e grupeve të përbashkëta të punës, për të garantuar mbështetjen financiare të kompanive amerikane, të interesuara për tu bërë pjesë e realizimit të projekteve strategjike të Bashkisë së Tiranës.
    Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha zhvilloi një takim me biznesmenë amerikanë dhe shqiptaro-amerikanë, ku i pranishëm ishte edhe Presidenti i Bordit Drejtues të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit, Michael Granoff.
    Zoti Basha ka ftuar biznesemenët ta shohin Tiranën, si mundësi të mirë për të shtrirë investimet e tyre, duke i garantuar se Bashkia e Tiranës është e gatshme të ndërmarrë çdo masë, për të garantuar suskesin e çdo investitori:
    “Na duhet ndihma juaj dhe ju ndodheni këtu dhe jeni ndër brezat e parë që keni dhënë modele të vet-bërjes së suksesit dhe sigurisht për këtë vlen të përmendim edhe mjedisin në të cilin keni vepruar, e cila sigurisht që ka lidhje me suksesin që ju keni arritur dhe për këtë ju garantoj se po bëj gjithçka, për ta kthyer Tiranën në një model mundësish, përmes shkallës më të lartë të lirisë dhe shanseve të barabarata, si dhe konkurrencës së ndershme dhe për këtë na nevojitet modeli juaj i suksesit, sidomos prania juaj drejt për së drejti si dhe ndihma dhe këshilla juaj do të ndihmojë të çojmë përpara qytetin të cilit i përkasim”.
    Presidenti i Bordit Drejtues të Fondit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit, Michael Granoff garantoi mbështetjen e Fondit për projektet e Bashkisë, duke theksuar se dy janë gjërat për të cilat si Fondi ashtu dhe Komuniteti Shqiptaro - Amerikan është i fokusuar, çuarja më tej e marrëdhënieve shqiptaro - amerikane dhe për të ndihmuar sa më shumë Shqipërinë dhe njerëzit atje.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •