Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    ka shku me lyp

http://mayor.dc.gov/DC/Mayor/News+Room/Public+Schedule

Lista e takimeve te kryebashkiakut te Washingtonit per diten e sotme. Mos e kane shtyre per dite tjeter?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin

Lista e takimeve te kryebashkiakut te Washingtonit per diten e sotme. Mos e kane shtyre per dite tjeter?
    do takohen mceftas

e din mcusi ket pun
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin

kush eshte ky kryepalla i washingtonit?

SA KOMPLEKSE KENI DHE JU SHIPETARET

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Basha, vizitë zyrtare në Uashington

Diskutohet axhenda në takimin me ambasadorin e SHBA, Arvizu. Bashkia: Ftesa, nga homologu i SHBA

Takime me kryebashkiakun amerikan dhe përfaqësues të biznesit

Kryebashkiaku Lulzim Basha do të zhvillojë të hënën një vizitë zyrtare në Uashington. Burime nga Bashkia e Tiranës sqaruan për gazetën se nuk ka përfunduar ende detajimi i plotë i axhendës së kësaj vizite, por gjatë tri ditëve të qëndrimit të tij atje janë planifikuar një sërë takimesh. Veç homologut të tij amerikan, Basha pritet të takojë edhe përfaqësues të biznesit. Kjo është vizita e parë e një kryebashkiaku shqiptar në SHBA vetëm gjashtë muaj pas marrjes së postit. Detaje të kësaj vizite, nga sa pohuan burime zyrtare nga Bashkia, janë diskutuar edhe me ambasadorin e SHBA në Tiranë, Aleksander Arvizu. Për më shumë se 30 minuta ai zhvilloi dje një takim me kryebashkiakun Lulzim Basha. Në përfundim të takimit, kryebashkiaku Basha e ka shoqëruar ambasadorin Arvizu deri jashtë ambienteve të Bashkisë. I pyetur se çfarë kishte biseduar me zotin Basha, ambasadori Arvizu u shpreh se takimi kishte të bënte me vizitën e ardhshme të zotit Basha në SHBA.
    Në frymën e shtrirjes së bashkëpunimit me bashkitë e kryeqyteteve të ndryshme të botës dhe shkëmbimit të eksperiencave, vetëm pak ditë më parë Basha realizoi një vizitë zyrtare në Romë me ftesë të kryebashkiakut italian. Nga sa na konfirmuan burimet brenda Bashkisë, në axhendën e ardhshme të Bashës janë planifikuar një sërë vizitash edhe në vende të tjera. Ndërkaq, në fokus të politikave që po zbaton ky institucion mbetet nxitja e investitorëve të huaj për t’u bërë pjesë e projekteve strategjike për të zhvilluar Tiranën. Nga takimet e deritanishme vëmendja e ndërkombëtarëve është rritur ndaj metropolit shqiptar dhe është ofruar ndihmë dhe ekspertizë jo vetëm nga bashkitë, por edhe nga përfaqësuesit e biznesit. ”Filozofia jonë është filozofia e bashkëpunimit për t’i dhënë metropolit pamjen që meriton dhe qytetarëve të tij Tiranën e integrimit”, ka deklaruar Basha pak kohë më parë.

panorama
    Vertetohet qe jane njerez te varur,kopjusa qe nuk mund te bejne nje gje vete.
    Shko kopjo kryetarin e bashkise ne Washington merr dhe kopje formularesh ne amerike dhe silli ne shqiperi.Qesharake.
    Basha problemet i njeh se cfare dhe ku jane ne Tirane.
    Vur ne pune trurin dhe gjej zgjidhje per kushtet specifike te Tiranes,zgjidhje te mundshme dhe me kosto te ulet per bashkine.
    Gazeta thote takime biznesi,biznes per cfare konkretisht.
    Cfare jane keto, lajme dipllomatike????Gazeta duhet te germoje
    dhe beje shume transparente lajmet.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.botasot.info/img/basha_16642444.jpg

Basha takon Reeker, ftesë investitorëve amerikanë
    Kryebashkiaku pritet në Uashington nga Ndihmëssekretari i Shtetit, i cili së shpejti viziton Tiranën

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha po zhvillon një vizitë zyrtare në Uashington, ku dhe u prit në një takim të veçantë në Departamentin e Shtetit nga Zëvendës ndihmëssekretari i Shtetit amerikan për Evropën, Phil Reeker. Në këtë takim Basha e ka njohur zyrtarin e lartë të Departamentit të Shtetit, Reeker me projektet e tij në krye të Bashkisë për ta bërë Tiranën një qytet atraktiv për investime. Kryebashkiaku Basha nënvizoi si prioritet të punës së tij zhvillimin ekonomik dhe rritjen e shanseve të punësimit. Basha tha se qëllimi i vizitës së tij është të prezantojë potencialet që ofron Tirana për investime por edhe lehtësitë që ofron Bashkia për ata që zgjedhin Tiranën si destinacion të planeve të tyre të investimit. Tirana, theksoi Basha në këtë takim, mirëpret investitorët amerikanë në përpjekjen për një Tiranë të shekullit të 21. Kësaj i shërben, sipas Bashës, edhe angazhimi i ekspertëve më të mirë të urbanistikës për Planin Urbanistik por edhe për projektet strategjike si zgjatimi i bulevardit, konkursi për projektin e të cilit zhvillohet me 9 mars apo projekti i Tramit, rehabilitimi i Lumit të Tiranës etj. Reeker ka vlerësuar projektet e Basha si dhe prioritetin e tij për një Tiranë të zhvilluar si kusht për mirëqenien e qytetarëve të saj. "Gjatë takimit me z Riker, e prezantova me platformën time për Bashkinë e Tiranës për hapat që kemi ndërmarrë për një qytet më miqësor ndaj biznesit, më miqësor ndaj investimeve të huaja ne veçanti ato amerikane, në funksion të rritjes ekonomike dhe zhvillimit të Tiranës si dhe rritjes së shanseve të punësimit. Por edhe të pjesëmarrjes së amerikanëve në përpjekjen tonë për një Tiranë moderne e evropiane, të një Tirane të shekullit të 21, në veçanti me Planin Urbanistik, për konkurset e ndryshme siç është konkursi për Bulevardin dhe përpjekjeve të mia për të përmirësuar performancën e qeverisjes së Tiranës në veçanti në raport në dëgjimin e zërit të qytetarëve dhe përfshirjen e qytetarëve në vendimmarrje si dhe për transparencën që qeverisja lokale duhet të ofrojë në raport me qytetarët dhe bizneset" u shpreh kryebashkiaku Basha pas takimit me ndihmëssekretarin Reeker. Nga ana e tij, zyrtari i lartë amerikan pasi vlerësoi këtë takim me Bashën ku u njoh me projektet e tij për zhvillimin e kryeqytetit, tha se së shpejti do të zhvillojë një vizitë në Tiranë. "Jam tepër i kënaqur dhe i nderuar që u takova me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z.Basha dhe i urova mirëseardhjen në Uashington. Patëm një ditë të këndshme për të ndarë eksperiencat dhe jam i bindur se do të kemi takime të tjera të vlefshme. Basha është këtu dhe pres ta takoj sërish atë kur unë të vizitoj Tiranën".
    Bota Sot
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin

Basha, vizitë zyrtare në Uashington

Diskutohet axhenda në takimin me ambasadorin e SHBA, Arvizu. Bashkia: Ftesa, nga homologu i SHBA. Takime me kryebashkiakun amerikan dhe përfaqësues të biznesit
    Kryebashkiaku Lulzim Basha do të zhvillojë të hënën një vizitë zyrtare në Uashington. Burime nga Bashkia e Tiranës sqaruan për gazetën se nuk ka përfunduar ende detajimi i plotë i axhendës së kësaj vizite, por gjatë tri ditëve të qëndrimit të tij atje janë planifikuar një sërë takimesh. Veç homologut të tij amerikan, Basha pritet të takojë edhe përfaqësues të biznesit. Kjo është vizita e parë e një kryebashkiaku shqiptar në SHBA vetëm gjashtë muaj pas marrjes së postit. Detaje të kësaj vizite, nga sa pohuan burime zyrtare nga Bashkia, janë diskutuar edhe me ambasadorin e SHBA në Tiranë, Aleksander Arvizu. Për më shumë se 30 minuta ai zhvilloi dje një takim me kryebashkiakun Lulzim Basha. panorama
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin

Kryebashkiaku pritet në Uashington nga Ndihmëssekretari i Shtetit, i cili së shpejti viziton Tiranën

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha po zhvillon një vizitë zyrtare në Uashington, ku dhe u prit në një takim të veçantë në Departamentin e Shtetit nga Zëvendës ndihmëssekretari i Shtetit amerikan për Evropën, Phil Reeker. Bota Sot

po sikur Bashen e kishte ftuar kriebashkiaku amerikan ......??!!
    ambasadori nuk e paska kallezuar mire punen e lajmethirrjes ..... ndoshta ka qene ndonje lapsus ....

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 31-01-2012 më 06:04
    "They will not control us, We will be victorious"

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    po sikur Bashen e kishte ftuar kriebashkiaku amerikan ......??!!
    ambasadori nuk e paska kallezuar mire punen e lajmethirrjes ..... ndoshta ka qene ndonje lapsus ....

.
    Vate, qe thua ti shoki agim, kllienti vate tek fotografi per te mare fotografine per te cillen kish paguar parate, dhe duke kerkuar shprehet i ngrati se nuk po e gjente veten ne fotografite qe i ofroheshin; fotografi e "hupi" durimin dhe i gjegjet: "kur ti nuk e din se ku je ne fotografi, ku ta di une??!"

Tani gjeje se kush e ka lojtur rolin e fotografit ne ate skeç, se per te tjerat vure nam.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin

Kryetari i Bashkisë së Tiranës Lulzim Basha po zhvillon një vizitë zyrtare në Uashington, ku dhe u prit në një takim të veçantë në Departamentin e Shtetit nga Zëvendës ndihmëssekretari i Shtetit amerikan për Evropën, Phil Reeker. Në këtë takim Basha e ka njohur zyrtarin e lartë të Departamentit të Shtetit, Reeker me projektet e tij në krye të Bashkisë për ta bërë Tiranën një qytet atraktiv për investime. Kryebashkiaku Basha nënvizoi si prioritet të punës së tij zhvillimin ekonomik dhe rritjen e shanseve të punësimit. Basha tha se qëllimi i vizitës së tij është të prezantojë potencialet që ofron Tirana për investime por edhe lehtësitë që ofron Bashkia për ata që zgjedhin Tiranën si destinacion të planeve të tyre të investimit. Tirana, theksoi Basha në këtë takim, mirëpret investitorët amerikanë në përpjekjen për një Tiranë të shekullit të 21. Kësaj i shërben, sipas Bashës, edhe angazhimi i ekspertëve më të mirë të urbanistikës për Planin Urbanistik por edhe për projektet strategjike si zgjatimi i bulevardit, konkursi për projektin e të cilit zhvillohet me 9 mars apo projekti i Tramit, rehabilitimi i Lumit të Tiranës etj. Reeker ka vlerësuar projektet e Basha si dhe prioritetin e tij për një Tiranë të zhvilluar si kusht për mirëqenien e qytetarëve të saj. "Gjatë takimit me z Riker, e prezantova me platformën time për Bashkinë e Tiranës për hapat që kemi ndërmarrë për një qytet më miqësor ndaj biznesit, më miqësor ndaj investimeve të huaja ne veçanti ato amerikane, në funksion të rritjes ekonomike dhe zhvillimit të Tiranës si dhe rritjes së shanseve të punësimit. Por edhe të pjesëmarrjes së amerikanëve në përpjekjen tonë për një Tiranë moderne e evropiane, të një Tirane të shekullit të 21, në veçanti me Planin Urbanistik, për konkurset e ndryshme siç është konkursi për Bulevardin dhe përpjekjeve të mia për të përmirësuar performancën e qeverisjes së Tiranës në veçanti në raport në dëgjimin e zërit të qytetarëve dhe përfshirjen e qytetarëve në vendimmarrje si dhe për transparencën që qeverisja lokale duhet të ofrojë në raport me qytetarët dhe bizneset" u shpreh kryebashkiaku Basha pas takimit me ndihmëssekretarin Reeker. Nga ana e tij, zyrtari i lartë amerikan pasi vlerësoi këtë takim me Bashën ku u njoh me projektet e tij për zhvillimin e kryeqytetit, tha se së shpejti do të zhvillojë një vizitë në Tiranë. "Jam tepër i kënaqur dhe i nderuar që u takova me Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, z.Basha dhe i urova mirëseardhjen në Uashington. Patëm një ditë të këndshme për të ndarë eksperiencat dhe jam i bindur se do të kemi takime të tjera të vlefshme. Basha është këtu dhe pres ta takoj sërish atë kur unë të vizitoj Tiranën".
    Bota Sot
    hajde fore hajde lol

na kallxoni kush e takoj lol se u bom lamsh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    hajde fore hajde lol

na kallxoni kush e takoj lol se u bom lamsh
    lol "z. Reeker ose z. Riker" artikull i bere lemsh aspak "atraktiv" ahahahah
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •