Close
Faqja 42 prej 148 FillimFillim ... 3240414243445292142 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1475
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    A eshte muslimanizmi vec nji dukje e re e ekstremizmit te beselidhjes orthodokse greke me barbaret e gjithe botes per te zhdukur gjurmet e tradites, trashegimise dhe civilizimit Dardan?
    Te lexoj mire une ty qe: Dardanet jane "greket e vjeter” te cilet quanin barbare Pellazget, dhe qe sot (dardanet) quajne barbare gjithe boten dhe pjesen ortodokse/muslimane shqiptaro-kosovare?

Te tille sherbimi shkijeve mund ti bejne vetem super shkijet. Percarje krahinore dhe fetare mund te behet vetem nga armiqte me te regjur te Dardanise dhe Shqiptareve. I rendesh edhe gjuhes qe perdor per te shkruar.

-Vazhdojme me Dodonen.-
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e harmonies
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga Baptis
    Mos baj dert ti per Hetitet se do te perfundojne ne beograd sepse nuk ka se si behet kjo pune para se te zhduken gjermanet. Por edhe atehere do te kete shqiptar...

Gjermanet hyjne ne kete mes sepse ata kane pretendime para te gjithe te tjereve se Hetitet ishin race gjermane. Etimologet e tyre, pos tjerash, gjuhen hetite e radhiten si te grupit VIIb ne te cilin hyn edhe gjermanishtja.
    Me duhet te pranoj qe gjuhesia nuk eshte pika ime e forte. Nese cfare shkruan eshte me te vertete cfare gjermanet pretendojne, atehere paskan te drejte qe e cilesojne Shqiperine “shprehje gjeografike”, ndoshta jo kaq hapur ne kohet moderne. Pse do thuash ti? Ne mos per gje tjeter, per ate se i beri t'i bien rreth e perqark nga Hetitia ne Gjermani gjate dyndjeve te tyre prej Azie apo Sirie-Iranie. Po prandaj i quan pellazge Hetitet ti, se edhe gjermanet pellazge kane qene. Pse te duket sallate ty? Mua me duket sikur te tera qe kam shkruar kane lidhje, dhe ti e verteton qe kane lidhje. Eshte Histori e lidhur pa lidhje.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Styx
    Te lexoj mire une ty qe: Dardanet jane "greket e vjeter” te cilet quanin barbare Pellazget, dhe qe sot (dardanet) quajne barbare gjithe boten dhe pjesen ortodokse/muslimane shqiptaro-kosovare?

Te tille sherbimi shkijeve mund ti bejne vetem super shkijet. Percarje krahinore dhe fetare mund te behet vetem nga armiqte me te regjur te Dardanise dhe Shqiptareve. I rendesh edhe gjuhes qe perdor per te shkruar.

-Vazhdojme me Dodonen.-

Cdo do te vazhdosh?
    Ke do te vazhdosh?
    Kete teorine tende idiote:

"Dardanet jane "greket e vjeter” te cilet quanin barbare Pellazget, dhe qe sot (dardanet) quajne barbare gjithe boten dhe pjesen ortodokse/muslimane shqiptaro-kosovare?"

Kete do te vazhdosh ti?!!
    -Do te bindesh se ne Dardanet nuk qenkemi pellasge?
    -Do te deshmosh se ne kosovaret nuk jemi shqiptar?
    -Do te thuash se nuk ekzistojne shqiptare Katolike?

U morr vesh puna jote o shpifes, -tatar shqipfoles! Kujton ti se tjeret nuk dijne te lexojne? Se te tjeret do te lexojne vetem shpifjet tua? Se nuk do te dijne te lexojne ato qe kam shkruar une? Kjo politike e jotja antikombetare me metoda tipike sllave nuk te hecen ketu, se ketu ka me shumice njerez qe dijne me shume se leximin e shkrimin
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Styx perkundrazi Dardanet kane qene pellazg dhe barbare duhet te kene quajtur greket nga Dardanet e jo te kunderten sic pretendon ti.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Cdo do te vazhdosh?
    Ke do te vazhdosh?
    Kete teorine tende idiote:

"Dardanet jane "greket e vjeter” te cilet quanin barbare Pellazget, dhe qe sot (dardanet) quajne barbare gjithe boten dhe pjesen ortodokse/muslimane shqiptaro-kosovare?"

Kete do te vazhdosh ti?!!
    -Do te bindesh se ne Dardanet nuk qenkemi pellasge?
    -Do te deshmosh se ne kosovaret nuk jemi shqiptar?
    -Do te thuash se nuk ekzistojne shqiptare Katolike?

U morr vesh puna jote o shpifes, -tatar shqipfoles! Kujton ti se tjeret nuk dijne te lexojne? Se te tjeret do te lexojne vetem shpifjet tua? Se nuk do te dijne te lexojne ato qe kam shkruar une? Kjo politike e jotja antikombetare me metoda tipike sllave nuk te hecen ketu, se ketu ka me shumice njerez qe dijne me shume se leximin e shkrimin

Qind here me mire vij e lexoj ty ketu se sa Ali G. I modh je. Do te bej propozim te te cojme tek "The ShBLSH-at" e Portokallise.

A lexon se cfare shkruan ore tutkun ? Apo mundohesh te cilesosh kontribuesit e vertete te temes si sllave e serbe ? Po si ore gomar, se vec ky apelativ te shkon, na i bere Hetitet Pellazge ? Futja gjumit per sonte, edhe ishalla te vijne trute neser, ne mos shkja e kaluar shkjaut na dole dhe ti.

Cfare shpifjesh shef atje ti ? Te vetmet shpifje jane teorite thelbesisht antishqiptare te tuat, qe ja bejne muuuuu.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    181
    Citim Postuar më parë nga Barat
    Me qellim pasurimin e temes, mendoj se do te ishte shume e vlefshme po qe se do te silleshin eksperienca, gojedhena apo edhe histori te degjuara aty ketu e lidhje me parashikuesit dhe njerezit e mire, te cilet kane ndihmuar me parashikimet e tyre, sepse eshte akoma nje tradite e fuqishme ne shqiperi qe te shkoje dikush per tu pare apo per te marre nje keshille, pikerisht ashtu si benin 2000 e kusur vjet me pare.
    Sic duket Barat ti beson ne “paranormalen” dmth qe e tashmja ka ndikuar ne
    te shkuaren. Sepse perndryshe si mund te interpretohet leximi i se ardhmes?

Qe te ta ilustroj me nje shembull: prandaj edhe me intereson personazhi i
    Baptistit, dua te vleresoj se c’rol ka luajtur ky karakter ne rrezimin e Trojes, se
    per ngritje as qe behet fjale:

ti po do me marr vesh kah teorite e kah historite kombtare, more pis!

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    BARAT te feleminderit per pallavrat, megjithate pyetja nuk te ishte drejtuar ty.
    Nese Geneziu e ka kryer futbollin le te vije dhe te jape pergjegjen personalisht, tani pasi na e beri Skenderbeun orthodoks, ka mundesi te jape edhe ndonje autogol te ri.
    Eshte tjeter ai. Je akoma i ri ti qe te dish historikun e ketit emri(Genesis).
    Nesje. Un nuk e bera orthdoks, je ti qe e bere te tille. Perseri harron car shkruan ? Perqendrohu ne teme, mos u mundo te gjesh dicka rreth ketij emri se ske per te gjetur gje neper shkrimet e tjera. Mos u allakat lart e poshte, une ketu shkruaj.

Babes tim ti ore plesht i arrin tek thuaji. Ti ke vec tipare diktatoriale dhe skicofrenie, asgje me teper, ose je nje agjent ne sherbim. Me bere grek ? Vallaj nese marr per baze teorirat e tua mbi Dardanet , Hetitet etj, duhet ta kem per nder te jem i tille.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 27-02-2007 më 01:01
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    181
    U ba truni yt me vlersu kush i ka kontribu temes more analfabet grek.
    Baptist, po te citoj thenien e nje shkencetari qe nuk ia mbaj mend emrin, po me duket ishte nga Franca: "Science is built up with facts, as a house is with stones. But a collection of facts is no more a science than a heap of stones is a house."
    Nuk e mohon njeri qe ke sjelle disa fakte shume interesante, puna eshte c’do besh me to pervecse te hidhesh perpjete? Faktet jane per te ndertuar jo per zbukurim.

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Prandaj jam une Baptisti e jo Mesia, une i hap rrugen Mesise dhe ai qe di te shfrytezoje keto do te dije edhe si ta ndertoje gure pas guri pallatin e perhershem pa ndihmen time, se vec n'u befsha vet Lajmesi dhe vet Mesia se ndryshe ndryshe s'hece.

Po s'i deshti kush, do t'i hedh ne uje dhe uji do t'i fshij perjete, c'i dua une keta gure?
    Aeneas Dardanus

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Prandaj jam une Baptisti e jo Mesia, une i hap rrugen Mesise dhe ai qe di te shfrytezoje keto do te dije edhe si ta ndertoje gure pas guri pallatin e perhershem pa ndihmen time, se vec n'u befsha vet Lajmesi dhe vet Mesia se ndryshe ndryshe s'hece.

Po s'i deshti kush, do t'i hedh ne uje dhe uji do t'i fshij perjete, c'i dua une keta gure?
    1) Figura e Gladiatorit
    2) Nenshkrimi
    3) Nenshkrimi poshte emrit
    4) Tani je dhe ai qe i hap rrugen Mesias

Paske hy ne film ti vllajo.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •