Close
Faqja 7 prej 26 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 252
    Rrjedhes se Drinit te Bardhe, prej Pejes qe eshte kurora e Dukagjinit, kalohet neper Deçan e dilet ne Gjakove.

Mikpritje me te mire e kuzhine me te shijshme se te Qarshia e Jupave nuk ka ne asnje vend tjeter.

Sa here qe shkoj ne Kosove, ndalem ne Gjakove dhe shijoj taven e famshme te Gjakoves.

http://www.qarshiaejupave.com/index_e.html

Vend tjeter ku kalohet ne menyre te persosur eshte restoranti Shkukeza ne Gjakove. Gjendet ne periferi te qytetit, ne nje zone me pisha.

http://www.kosovoguide.com/?cid=2,168,232

Prej Gjakove nuk mundesh me ik pa e pi nje gote raki.

Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 27-01-2012 më 15:05

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Shume gabim qe shumica e shqiptareve as e marrin mundimin te vizitojne vendin e tyre. Ne qender te Tiranes ke plot, me shumice, qe te flasin gjithe diten per ronaldo e robaldo, e nuk kane dale kurre jashte Tirane e Durresi. Ke plot qe vdesin e sa t'u bjere rasti, ndalin hapin ne Athine e Budva, por as e dine se ku i bie Berati e Puka. Dhe ke plot tipa ketu ne forum qe flasin dite e nate per Shqiperine e per Kosoven, se si keto jane ndryshe e si nuk duhet te bashkohen apo gjera te tjera, por nga ana tjeter shume pak e njohin Shqiperine, dhe nuk marrin mundimin te shkelin ne Kosove, e ta shohin ate vend per te cilin mbushin faqet ketu ne forum.

Shqiptaret duhet ta kene me detyrim qe ne shkolla fillore qe te shetisin me udhetime te planifikuara ne pjeset kryesore te kombit, se duke mos ditur e duke mos pare krijohen lloj mitesh e fantazish per qytete ne Shqiperi e ne Kosove.
    E ke gabim se ne qe s'kemi qene thjesht s'na eshte krijuar mundesia. Une s'kam qene as ne veri te Shqiperise, fatkeqesisht. Tani qe jemi larg Shqiperise akoma me veshtire. Ju meshkujt e keni me kollaj xhanem. Beheni 2-3 shok dhe ikni. Ne fenrat nuk kemi qene aq te lira.
    Feelings change - memories don't.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Ne Gjakove organizohen çdo vit kercimet nga Ura e Shenjte e Drinit te Bardhe.

http://www.youtube.com/watch?v=giFo5...eature=related
    Duhet te kete nje histori qe quhet e shenjt .

Mgjthese me duket cmenduri te hidhesh nga ura :-)
    Jeto sot se neser nuk i dihet

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin

E ka historinë e njëjtë sikur kalaja e Rozafës në Shkodër !
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Dydrinas, sill restorante te tjera. Jan vertete te bukura, si perjashta po ashtu dhe brenda.

Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin

Izadora,

Ne vitet '40 te Luftes se II Boterore, kur shqiptaret gezuan disa vite bashkim, kur qeveria e shqiptareve (qe ne i kemi thene fashiste) vizitoi per here te pare Kosoven dhe ne nje liber te shkruar nga njeri prej tyre (per fat te keq nuk me kujtohet autori) thuhej " Ne te dy anet e rruges shohim burra te gjate dhe me trup shume te hijshem dhe ne nje Shqiperi te bashkuar rraca shqiptare do te persosej edhe me teper, nese ketij burri do ti vihej ne krah nje grua e shkathet dhe dinamike e jugut te vendit".

Pra "fashistet" tane qe paten rast ti gezoheshin per disa vite bashkimit kombetar, shihnin te rraca e shqiptarit te Kosoves, burrin e vertete shqiptar, me trup te gjate, me nerv, me dinamizem, me temperament, me shpirt sakrifice dhe zemer atdhetare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 27-01-2012 më 15:12

Ujevara e Mirushes

Shpella e Gadimes

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Dydrinas qenka dy gojedhana te ndryshme , nqs bazohem nga postimi i enkelit , te ura eshte varrosur per se gjalli nje grua qe ura te qendroje .

Pyeta thjesht per kuriozitet :-))
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 27-01-2012 më 15:32
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Portreti i Skenderbetu, gdhendur nga nje anetar i forumit tona, z. Mexhid Yvejsi, me rastin e 500 vjetorit te vdekjes se Heroit tone Kombetar.

http://gazetakritika.net//Forumi/Doreshkrim.php/index.php?itemid=2497

Faqja 7 prej 26 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •