Close
Faqja 5 prej 26 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 252
    Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga DYDRINAS Lexo Postimin
    Sa me shpejte stern. Kosova jone ka njerez shume te mire dhe ka nje natyre fantastike.

O DYDRINAS.. Bravo te qofte se e hape ket tem me na dhane mundesi me tregu realitetin e Kosoves apo nje Kosove ndryshe nga ajo qe tashe e sa kohe disa Idiote e fanatike te Partive Politike vjellin vre e zi per Kosoven duke u munduar qe me Qdokusht ta nderrojne realitetin e Kosoves dhe ta paraqesin Kosoven vetem zi apo si nje vrime te zez te Botes apo si ndonje Afaganistane te Ballkanit dhe kejt ket e bejne vetem e vetem se mbajne krahun e njeres apo tjetres Parti politike dhe si rrjdhoje per Inatiet e tyre Politike dhe te kundershtarve te tyre Politike e perbaltin Kosoven dhe gjdo te arritur te saje si ajo puna e Plakes per Inati te Rese me Vdekte Djali.

Eshte e vertet ajo qe thua Kosova ka njerez shume te mire e gjithashtu esht e veret se ka nje natyre Fantastike dhe mund te them me plote bindje se Kosova ka natyren me te mire ne Evrope me natyre te Kosoves mund te krahasohet vetem natyra e Zvicrres mbase jane shum te ngjashme, e vereteta esht se Kosova deti ska por sikur ta kishte detin nuk do ta kishte ket natyre Fantastike qe ka.

Vizitone se ja vlen me vizitue Kosova ju ofrone shumqka

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Kosova ka gjithcka.Kosova eshte dhe do te behet vendi me i bukur ne ballkane . Ne Kosove shqipetaret gjithemone kane qene dhe mbeten mikepritesa. Nuk ka mal pa ujke . Mbas luftes se vitit 1999 nje pjese e madhe e shqipetareve ne pergjithesi sikur kane ndryshuare .

S'kam qene ndonjehere

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Shume gabim qe shumica e shqiptareve as e marrin mundimin te vizitojne vendin e tyre. Ne qender te Tiranes ke plot, me shumice, qe te flasin gjithe diten per ronaldo e robaldo, e nuk kane dale kurre jashte Tirane e Durresi. Ke plot qe vdesin e sa t'u bjere rasti, ndalin hapin ne Athine e Budva, por as e dine se ku i bie Berati e Puka. Dhe ke plot tipa ketu ne forum qe flasin dite e nate per Shqiperine e per Kosoven, se si keto jane ndryshe e si nuk duhet te bashkohen apo gjera te tjera, por nga ana tjeter shume pak e njohin Shqiperine, dhe nuk marrin mundimin te shkelin ne Kosove, e ta shohin ate vend per te cilin mbushin faqet ketu ne forum.

Shqiptaret duhet ta kene me detyrim qe ne shkolla fillore qe te shetisin me udhetime te planifikuara ne pjeset kryesore te kombit, se duke mos ditur e duke mos pare krijohen lloj mitesh e fantazish per qytete ne Shqiperi e ne Kosove.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    E kam vizituar Kosoven dhe kam plot mbresa te mira nga mikpritja, nga edukata dhe perkushtimi i qytetareve te saj per te respektuar mikun.
    Sigurisht Kosova nuk krahasohet me Parisin, por ajo qe me la nje pershtypje shume negative ishin emertimet e fshatrave ne serbisht qe ne hyrje te doganes e pergjate gjithe rrugeve qe pershkuam. Me dukej vetja sikur isha ne Serbi dhe kjo me pezmatoi shume.
    Imagjino nje te huaj qe vjen ne Kosove dhe nuk e di historine e saj, me siguri thote me vete: "Cfare kerkojne keta kosovaret ne token serbe? "
    Kjo eshte e dhimbshme dhe duhet te ndreqet nje ore e me pare.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    E kam vizituar Kosoven dhe kam plot mbresa te mira nga mikpritja, nga edukata dhe perkushtimi i qytetareve te saj per te respektuar mikun.
    Sigurisht Kosova nuk krahasohet me Parisin, por ajo qe me la nje pershtypje shume negative ishin emertimet e fshatrave ne serbisht qe ne hyrje te doganes e pergjate gjithe rrugeve qe pershkuam. Me dukej vetja sikur isha ne Serbi dhe kjo me pezmatoi shume.
    Imagjino nje te huaj qe vjen ne Kosove dhe nuk e di historine e saj, me siguri thote me vete: "Cfare kerkojne keta kosovaret ne token serbe? "
    Kjo eshte e dhimbshme dhe duhet te ndreqet nje ore e me pare.
    Fshatrat i kan edhe emrat shqip mirpo shteti i Kosoves ata emra nuk i njef ,pas luftes gjat regjistrimit per marrjen e dokumenteve shum menduan se do kthehen emrat qe kan qen perpara shqip ,dhe u regjistruan me emra te till mirpo atyre ju dul problem sepse ato dokumente nuk vlejshin pasi ato emertime te fshatrave nuk ekzistonin askun ne dokumentet serbe
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Fshatrat i kan edhe emrat shqip mirpo shteti i Kosoves ata emra nuk i njef ,pas luftes gjat regjistrimit per marrjen e dokumenteve shum menduan se do kthehen emrat qe kan qen perpara shqip ,dhe u regjistruan me emra te till mirpo atyre ju dul problem sepse ato dokumente nuk vlejshin pasi ato emertime te fshatrave nuk ekzistonin askun ne dokumentet serbe
    Dhe kjo mund ta mbaje peng Kosoven??????
    Hyr ne google map sic hyn cdo i huaj dhe kerko per shtepine tende ne Kosove.
    Do te te duket vetja se je ne Serbi ende.
    Kjo mua me dhemb.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Dhe kjo mund ta mbaje peng Kosoven??????
    Hyr ne google map sic hyn cdo i huaj dhe kerko per shtepine tende ne Kosove.
    Do te te duket vetja se je ne Serbi ende.
    Kjo mua me dhemb.
    Kosova ende nuk eshte shtet i pavaruar , edhe pse ne pozita drejtuse jan shqiptaret prap e kan evropen prapa qe si lejon te bejn qfar te dojn

Shpresojm qe Shqiptaret e Kosoves te zgjohen nga gjumi, te bashkohen dhe ta bejm nje shtet te pavaruar (qe eshte shum veshtir ) ,ose bashkim me Shqiperin
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nete rri urte se ta zuna deren familjarisht hahahahahah :-))

Nuk me eshte dhen rasti te shkoi , vjet ne vere kisha deshire te shkoja fundjave ne prishtin .
    Une kam gjithmon qime derri ndodhen dy vdekje ( mosha te medhaja) ne fis :-( , si per cudi sa here qe shkoi ne albani vdes dikush :-(, me te zon fryka .

Ps.Kur shkoi me pushime gjekundi nuk me impresionoin shume restaurantet , por vendi , arkitektura, njerzit , ambjenti ne pergjithesi :-))

Nete , po të erdhi Iza për vizitë , dije se çfar të pret
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

Pamje nga bjeshket e zones se Deçanit

Faqja 5 prej 26 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •