Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44

Suedi, dashuri me shikim të parë mes çiftit vrasës

Në të kaluarën, ata të dy kanë tërhequr vëmëndjen e mediave skandinave në lidhje me krimet e tyre mostruoze. Ndërsa tani, kthehen fuqishëm në faqet e para të gazetave për historinë e tyre të dashurisë.

Gruaja vampir Michelle Gustafsson dhe mashkulli kanibal, Isakin Jonsson, autorët e dy ndaj krimeve më të ashpra gjatë viteve të fundit të realizuar në Suedi, kanë shpallur dashurinë e tyre dhe deklarojnë se janë të gatshëm që të martohen.

Michelle Gustafsson është 23 vjeçe dhe ka qënë e arrestuar, pasi ka goditur me thikë për vdekje një burr në vitin 2010, babai i katër fëmijëve. Gjatë kohës në të cilën u ndalua, ajo tha se nuk mbante mënd asgjë nga skena e krimit. Emërtimi i saj, “gruaja vampir” nuk është vënë pa arsye nga mediat, pasi kishte thënë se do të priste fytin e udhëtarëve në një metro në Stokholm.

Ndër të tjera, fotot e publikuara ishin të frikshme. Ajo u shfaq e veshur si një vampir, me gojën e zbuluar të cilën e kishte plotësisht të gjakosur, ndërsa në dorë shtrëngonte një thikë dhe një sharrë elektrike.

Historitë e dhimbshme dhe mjaftë tragjike nuk përfundojnë këtu, pasi Isakin Jonsson ka qënë i dënuar në muajin mars të vitit 2011 për vrasjen e ish të fejuarës Helle Christensen, mamaja e pesë fëmijëve. Pas kryerjes së këtij krimi, njëriu kanibal, pasi kishte prerë kokën e gruas, hëngri disa pjesë të trupit të saj.

“Gruaja Vampire”, ka treguar për “Expressen” gjenezën e kësaj dashurie: “Jemi njohur në datën 13 nëntor të vitit të kaluar- tha ajo. Pastaj në ditët në vijim, pas komunikimit në chat, ai më pyeti mua për tu bërë e dashura e tij”.

Të dy vrasësit do të mbetet në burg deri sa mjekët të shohin shërimin e tyre, por me shumë mundësi ata do të qëndrojnë në spitalin psikiatrik dhe për shumë vite. Megjithatë, gruaja vampir ka konfirmuar se të dy nuk e kanë humbur shpresën për të qënë së bashku dhe për të vijuar sërish me pasionet e tyre të cilat janë tatuazhet dhe pirsing.

shekulli
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    hajde me trashegime e me jete te lumtur!

Fmija ktyne i bie me lind aljen..
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    antikrisht...

Ndonje plumb ballit ktyre dyve jo e?

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Edhe habitemi pastaj pse kemi arrit kaq shpejt 7 miliard banore. Po te ushqesh te tilla monstra normal qe do shtohemi . Krime te tilla dhe cdo lloj vrasje me paramendim meritojne vetem pushkatim.
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Edhe psikot po behen te famshem.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    c'keni me ta...ata nje shishke haloperidol ne jave kerkojne...!

Ate shishke-n une do ja thyeja kokes per veten time Qenie te tilla nuk duhet te ekzistojne, duhen shfarosur nga kjo bote!

La vita non si spiega, si VIVE!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Ndonje plumb ballit ktyre dyve jo e?
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Krime te tilla dhe cdo lloj vrasje me paramendim meritojne vetem pushkatim.
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Qenie te tilla nuk duhet te ekzistojne, duhen shfarosur nga kjo bote!

Shqiptaret nuk e kan per gje te thojne ti shfarosim nga kjo bote lol. Po gjynah se jane me te meta mendore.

1 pyetje kisha une. Nga ana ligjore jeni per apo kundra denimit me vdekje??

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •