Ke lesht e curres , sic i themi ne andej![]()
Ke lesht e curres , sic i themi ne andej![]()
lol pse ti kisha kujto ti se do isha tu gri sallat ktu me ty un or hut lol ahahahahahah
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Po pse do kishe ndonje gje me te mire me u mar ah?
Aman se aq kapacitet keni ju.
E shumta do merrje ndonje kerr ate tipi cekic sic i thone ameriqanet , edhe nja ca kucka loke apo tiranese do mbaje tek ai cekici edhe kaq , asgje me shume . Ah po , do kishe lidh internetin tek cekici per tu fut ne forum gjithashtu. lol
Deri aty te shkon fantazia ty , jo me shume![]()
mor mi jep ti e te kallxoj un se cka boj lol
Ja edhe pak edhe kompania ime do behet internacionale. Deri atehere , edhe mund te te japim ndonje lemoshke per ty loku.
lol
je partner i ilir metes lol?
se u bot kret milionera ju barit e skraparit lol
c'faj kemi ne qe e kemi te bekuar malin e tomorrit .
Kot se festojme festen e baba tomorrit ne.
eeeeeeee nuk merret vesht kjo pun lol beratsit thon tomorri asht i tyne ju thoni i jui gramshiotet i tyne dani kufijt lol
masanej ti sikur nuk je dhe bektashi lol
Ashtu mali i bie te jete edhe i korcareve , deri atje arrin.
Mali i tomorrit , zakonisht zonat me pjellore i ka ne anet e beratit dhe skraparit, sidomos nga anet e skraparit. Andej nga gramshi , vetem hije ka , nuk rritet gje.
Pastaj une nga ana e beratit i kam tokat mer , se andej e kam baben , se nenen e kam ne kufi me permetin , qe ska te beje fare me tomorrin.
Fshati i babes i bie nga ana e beratit , qe jane dhe sunni ata , jo bektashi, por se kane shume larg qendren ku behen edhe ato festat e nemura .
Krijoni Kontakt