Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    A ju kujtohet kur Saliu çirrej para kamerave dhe bertiste delegacionit kosovar "Mos shkoni dhe mos firmosni Rambujene !" ?

E shikoni ? Edhe atehere si BE dhe USA ishin kunder firmosjes , nga delegacioni kosovar, te marreveshjes qe i hapte rruge NATO-s per te bombarduar ushtrine serbe te Sllobodanit !

Ja pra ku eshte e sigurte se Saliu , vertet eshte dhender serbi , por ben cfare do BE dhe USA !

Prandaj boll me llapalloqe ju nacionalistet ekstremiste shqiptare ! U bo b.ytha juaj me fol ...!
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 26-01-2012 më 11:04

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Po mire mo ca prisni ju qe Sala te thote ne Mal te zi ne vizite zyrtare duam bashkim kombetar ??? Shume mire ka bere qe ka thene ashtu,ai beri gabim qe nuk foli per ndalimin qe i bejne malazezet flamurit kombetar e ndoshta per gjera te tjera qe nuk me vijne nder mend por per rastin ne fjale mire beri.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga medaur Lexo Postimin
    Po mire mo ca prisni ju qe Sala te thote ne Mal te zi ne vizite zyrtare duam bashkim kombetar ??? Shume mire ka bere qe ka thene ashtu,ai beri gabim qe nuk foli per ndalimin qe i bejne malazezet flamurit kombetar e ndoshta per gjera te tjera qe nuk me vijne nder mend por per rastin ne fjale mire beri.
    Salen nuk eshte se e ngacmoi ndonje gazetar edhe duhej te jepte patjeter nje pergjigje.
    Ai eshte aq i mefshte saqe vete e hapi si muhabet edhe vete e mbylli per tu bo qefin krushqve lol. Eshte idiot komplet. Ne vend qe te thoshte dicka per simbolet kombetare qe jane censuruar per shqiptaret ne mal te zi me gjobe deri ne 1000 euro ,saliu flet per ekstremistet shqiptar qe kerkojne bashkim kombetar. Ku jane mer amon kto ekstremiste ,sepse t'i kishim sdo ishim katandis ne kte menyre duke na grit bollano flamurin grek n'toke shqiptare .lol
    Lagja shishe rruga tapa ruju qenve se t'vin mrapa.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Salen nuk eshte se e ngacmoi ndonje gazetar edhe duhej te jepte patjeter nje pergjigje.
    Ai eshte aq i mefshte saqe vete e hapi si muhabet edhe vete e mbylli per tu bo qefin krushqve lol. Eshte idiot komplet. Ne vend qe te thoshte dicka per simbolet kombetare qe jane censuruar per shqiptaret ne mal te zi me gjobe deri ne 1000 euro ,saliu flet per ekstremistet shqiptar qe kerkojne bashkim kombetar. Ku jane mer amon kto ekstremiste ,sepse t'i kishim sdo ishim katandis ne kte menyre duke na grit bollano flamurin grek n'toke shqiptare .lol
    Ktu ke te drejte...derisa nuk e ngacmoi njeri skishte pse fliste..
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Te gjithe e dine qe ideja e "Bashkimit Kombetar" nuk i pelqen BE dhe USA, pasi çon uje ne mullirin serbo-ruso-grek.

Kush ishin kunder pavaresise se Kosoves ??? Serbia, Rusia dhe Greqia.

Kush ishte motivi ??? Bashkimi i shqiptareve.

Nqs del ndonje Kryeminister a President i Shqiperise dhe Kosoves me idene e Bashkimit, Kosova mbetet nen ombrellen OKB apo i rikalon Serbise. Kjo eshte 100% e sigurte !!!
    Kosova eshte shtet i panvarur ashtu sic eshte shqiperia, i pelqen BE-se dhe USA-s apo jo ka pak rendesi. Nese populli deshiren bashkimin dhe voton Pro, nuk ka organizat ne bote qe mund ta kundershtoje. Sipas llogjikes tende, Populli shqiptar duhet ti nenshtrohet te huajve thejsht per arysen se te huajt varin buzet, kur ne kerkojm te drejtat tona???

Apo eshte kjo Mania per te mbeshtetur cdo Marrezi qe ben Kyreministri Jote?
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Kosova eshte shtet i panvarur ashtu sic eshte shqiperia, i pelqen BE-se dhe USA-s apo jo ka pak rendesi. Nese populli deshiren bashkimin dhe voton Pro, nuk ka organizat ne bote qe mund ta kundershtoje. Sipas llogjikes tende, Populli shqiptar duhet ti nenshtrohet te huajve thejsht per arysen se te huajt varin buzet, kur ne kerkojm te drejtat tona???

Apo eshte kjo Mania per te mbeshtetur cdo Marrezi qe ben Kyreministri Jote?

T'jane err syte nga inoti qe ke per Salen me duket, prandaj edhe shpesh here ja fut kot.

Nuk jane te gjithe mercenare ketu ne FSH ...

I hengsh gezuar honoraret !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    T'jane err syte nga inoti qe ke per Salen me duket, prandaj edhe shpesh here ja fut kot.

Nuk jane te gjithe mercenare ketu ne FSH ...

I hengsh gezuar honoraret !!!
    Cili rresht i shkimit time esht "Futja Kote"? Une kam urrejtje per cdo orider, hajdut e kriminel qe fshihet nen petken e Demokracise. Saliu nuk eshte, fatkqesisht, i Vetmi. Keshtu jane shumica e te ashtuquajtur Politikanet e shqiperise. Te cilet po e cojn shqiperine edhe me mbrapa se c'ishte ne kohen e diktatu
    res.

P.D desh harrova. Tani jeni kompletuar se iu eshte bashkuar edhe Kryehalabaku i PDNJ-es. Tani u vertetua zyrtarisht se kush i mbeshtet keta funerrinat dhe vjedhesit e varreve!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 27-01-2012 më 13:40
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Perjashtuar Maska e Kosovar.Pr
    Anëtarësuar
    11-01-2012
    Postime
    512
    Citim Postuar më parë nga [PaRTiZoNi] Lexo Postimin
    Salihin se pyet njeri jo se 1 copë futbollist është, apo se ke fjalën për futbollistin ti ?

Jo e kame fjalen per Sali Protopapen.

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Po normal o burr i dheut.
    Vetem nga saliu dhe serbet pret te tilla deklerata.
    Une se kuptoj pse duhej perdor termi "ide e ekstremistave"? Kur jemi nje gjak ,nje komb ,nje gjuhe.
    Isa boletini nuk u gjend perkrah ismail qemalit qe kosova te ndahej nga shqiperia ,u gjend prane per te bashkuar gjithe trojet shqiptare. Dhe cdo mendim i nje shqiptari te thjeshte per bashkim kombetar duhet te rrespektohet dhe jo te etiketohen si ide ekstremiste. Mgjth nga nje njeri i smure dhe antishqiptar gjithcka pret.
    O Endri
    Ka misionin e tij ai,edhe vazhdon ne rrugen e kryerjes se tij.

Degjove gje ti te kerkoje nga qeveria Malazeze teksa ish ne Ulqin???
    Ata gjobojne pse nxjerr flamurin kuq e zi ne ballkon.

Udb funksion me mire se kurre ne shqiperi!!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Berisha: Flamuri s’u ndalohet dot individëve

Kryeministri në Ulqin, komenton ligjin e miratuar në Parlamentin e Malit të Zi

“Shteti rregullon përdorimin e simboleve në institucionet publike”

Kryeministri Sali Berisha ka komentuar dje ligjin e miratuar në Parlamentin e Malit të Zi, i cili i heq të drejtën dhe i gjobit shqiptarët nëse përdorin flamurin tonë kombëtar. I pyetur nga gazetarët gjatë vizitës në qytetin e Ulqinit në Malin e Zi, Berisha theksoi se çdo shtet rregullon me ligj përdorimin e simboleve në institucionet e saj, por jo të individëve. “Mendimi im miqësor është ky: në institucionet publike, çdo vend rregullon me ligj përdorimin e simboleve, edhe vendet më të lira në botë e kanë rregullin e tyre. Për qytetarët, dua të jem shumë i sinqertë, në mënyrën më miqësore theksoj se shteti nuk duhet të ketë asnjë lloj preokupimi dhe problemi çfarë simbolesh preferojnë apo pëlqejnë ata”, theksoi Kryeministri. Shefi i qeverisë shqiptare pohoi ndërkaq se shtetet duhet të tregojnë respekt për flamujt e vendeve fqinje, pasi ato janë simbole të sakrificës së bërë për liri dhe dinjitet. “Individët janë individë, sektori publik është sektor publik dhe unë në Shqipëri, ju garantoj se, po të kaloni, një shtëpi e shikoni me një flamur, sepse djali punon në atë vend, ka nxjerrë fitimet, vjen dhe ndërton shtëpinë; një shtëpi tjetër ka një flamur tjetër, por në të gjitha rastet flamujt janë vetëm për të nderuar dhe ne duhet t’i nderojmë flamujt e njëri-tjetrit, sepse janë simbole të sakrificave të bëra për liri dhe dinjitet kombëtar në çdo vend”, deklaroi Berisha. Gjatë vizitës në Malin e Zi, Kryeministri Berisha siguroi se shumë shpejt Parlamenti do të miratojë marrëveshjen që do t’u mundësojë qytetarëve të lëvizin vetëm me letërnjoftime drejt Malit të Zi dhe anasjelltas. “Është çështje e burokratëve, por shpresoj që të mos zgjasë me shume se 5-6 javë, sa të kalojë në Parlament, është çështje rendi dite Parlamenti, s’ka asnjë pengesë tjetër’, tha Kryeministri.

AK: Berisha të mbrojë flamurin
    Aleanca Kuq e Zi ka reaguar dje për deklaratat e Kryeministrit Berisha gjatë vizitës në Malin e Zi. Sipas AK, Kryeministri duhet ta kundërshtonte me forcë ligjin e miratuar nga Parlamenti malazez. “Kryeministri duhet të kishte planifikuar një axhendë të qartë mbi ligjin e Parlamentit e Malit të Zi, që ndalon dhe gjobit ata qytetarë të tij që përdor, valëvit dhe ngre flamurin shqiptar. Është detyrim i Kryeministrit shqiptar të mbrojë simbolin tonë kombëtar, flamurin kuqezi”.

Panorama

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •