Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 122
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    NUK KA RREGULL pasi nese policia, ambulanca apo zjarrfikesit perdorin NJEKOHESISHT si sirenen ashtu edhe dritat e urgjences nuk jane te detyruar te respektojne asnje rregull (pra ka te beje sirena qe nga fotoja nuk e degjojme lol).
    jane te detyruar vetem te respektojne urdherat e policit te trafikut. ai ne kete rast nuk ekziston, prandaj secili mund te beje ate cfare do (pervec asaj makines se zeze qe nuk di se cfare eshte)...
    semafori vlen zero cfaredo ngjyre qe te kete. i ndezur apo i fikur, nuk ka rendesi fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga the admiral : 20-09-2012 mė 20:35
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga roni_s Lexo Postimin
    Kam has ne kte foto ne FB. dua nje mendim te dikuj ktu ne FSH. sepse ketu ka njerez te forte, ju lutem....une jam i pasigurt...
    Se pari duhet te kalon ambulanta pastaj zjarrfikesit, pastaj policia dhe makina e zeze. Pra sipas rendesise se detyres se tyre.

Kam has ne kte foto ne FB. dua nje mendim te dikuj ktu ne FSH. sepse ketu ka njerez te forte, ju lutem....une jam i pasigurt...
    Blindi i zi $ 700.000 Mercedes Benz i Saliut ka perparsi

Po kthehet nga Serbia dhe nxiton per ne Greqi

Le te kaloje kush para tije po ja mbajti byca
    Revolution 1848

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Se pari duhet te kalon ambulanta pastaj zjarrfikesit, pastaj policia dhe makina e zeze. Pra sipas rendesise se detyres se tyre.
    pse???
    pse paska perparesi ambulanca ndaj zjarrfikeses dhe policise???

sipas kodit rrugor, nese te tre kane ndezur si sirenen edhe dritat e urgjences, kjo tregon se mund te bejne cfare te duan e nuk jane te detyruar t'i japin perparesi askujt.

praktikisht zjarrfiksja dhe policia me sirene dhe drita te ndezura nuk jane te detyruar t'i japin perparesi ambulances...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Ambulanca dhe makina e policise llogjikisht jane duke ecur me shpejtesi pasi ne kohen kur ata jane prane semaforit semafori eshte ne ngjyre te verdhe keshtuqe automatikisht ato duhet te kalojne te paret. Me pas zjarrfiksja dhe makina e zeze.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    pse???
    pse paska perparesi ambulanca ndaj zjarrfikeses dhe policise???

sipas kodit rrugor, nese te tre kane ndezur si sirenen edhe dritat e urgjences, kjo tregon se mund te bejne cfare te duan e nuk jane te detyruar t'i japin perparesi askujt.

praktikisht zjarrfiksja dhe policia me sirene dhe drita te ndezura nuk jane te detyruar t'i japin perparesi ambulances...
    e ke nigju naiher fjalen mirkuptim?

une kur ndodhem ne nje situate te tille marr komanden perndryshe bllokohet kryqezimi

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Ne Austri se paku unė e kam mėsuar se i pari ėshtė ambulanca, pastaj zjarrfikėsi tani vjen policia e pastaj ajo makina zeze.

Shqiptaret si zakonisht mburren me parregullsitė....
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Ne Austri se paku unė e kam mėsuar se i pari ėshtė ambulanca, pastaj zjarrfikėsi tani vjen policia e pastaj ajo makina zeze.

Shqiptaret si zakonisht mburren me parregullsitė....
    Ti ke te drejte por kjo qe thua ti do ndodhte ne rastin kur polici i qarkullimit do qendronte ne ne qender

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    po ka te drejte Strange.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 21-09-2012 mė 04:28

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Shyqyr qe nuk me paska ra ne test kjo pyetje.

Me sa me kujtohet nje rast i tille as qe ka ekzistu ne librin e autoshkolles.

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •