Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    E provova po nuk del is disponueshem, gjithsesi faleminderit per informacionin
    Dea une sapo e mora per te pare dhe mua me del, nqs merr nga jashte: 355 4 2224066 provoje dhe njehere
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2012
    Postime
    3
    Nese i ke dhen kontraten origjinale te shit-blerjes se apartamentit mendoj se ke ber gabim, me nje noter te korruptuar mund te nderroje pronsin e ta kaloje ne emrin e vet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Javash Javash o domute se nuk u lirua veshti (kur thoshim njeher e nje kohe) qysh do ta mari tjetri pasurin kaq kollaj? ka ligje ne shqiperi o tunxh seshte aq kollaj. kush nga notert ia mban te beje nje gje te tille? por ka dhe maliq pas ligjit, qe i bene njerzit te permjerin ne poture. Prandaj ka pune puna, nuk eshte han me 6 porta...
    Sidoqofte ju hapsja e temes nuk kini pse te merakoseni fare, perderisa ju nuk i kini dhene asnje dokument ne dore qirjakos.
    Ne qft se ai insiston dhe e kerkon prap ajo qe duhet te beni eshte qe nje pjestar i familjes te shkoj e ta nxjer me shkelma jasht. ose nqf nuk jeni te zotet me shkelma, ateher me polici .
    Di raste qe nje shokut time (djal shume i urte) u mundua ti benin nje gje te tille por qerazhiu doli fishek jashte..

Nuk meret pasuria kaq kollaj, domutja mo hap panik kot

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2012
    Postime
    3
    o labush mso t lexosh me lale..............e sesht nevoja me na tregu ligjet ti se i di ma mir se ti, jom vit dyt master per "E Drejt Civile" e me kto gjona merem

Shq!pt@r D3R1 në FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    disponoje nje apartament ne tirane te cilen kam kohe qe e kam dhene me qera, para 2 javesh personi qe jeton me ka kerkuar kontraten e shitblerjes se apartamentit per disa motive disi te cuditshme, arsyeja sipas tij eshte shpeguar si me poshte

"Ne administratoret duket te deklarojme te ardhurat dhe shpenzimet ne bashki, respektivisht duhet te deklaroj dhe ku jetoj me qera dhe per kete me duhet nje kontrate qeraje dhe akti i pronesise se pronarit ndaj apartamentit".

do te ishite shume te lutur te me ndihmonit me ndonje keshille apo ndonje sugjerim se cfare eshte kjo kontrate shitblerje qe i kerkon bashkia nje qiramaresi. dhe sa e vertete eshte kjo kerkese apo mos valle kam te beje ne kete rast me ndonje deshire per allishverishe allashqiptare nga ana e qiramarresit.
    Zgjidhe shkurt nqs ke mundesi hajde deri ne tirane bej 1 kontrate qiradhenjeje tek noteri me personin perkates e vetmja gje eshte qe 10% te qerase te cdo muaji do ia japesh shtetit. Ja ku u zgjidh
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk è RrUj p3r KèRk0n

Shq!pt@r D3R1 në FuNd .. Maska e KiNg-AlBaNeR
    Anëtarësuar
    29-04-2008
    Vendndodhja
    Ne PaRaJs3 ! ( MeMeDhE, Sa Te Ket Shqiperi Ktu Do Jem!
    Postime
    83
    Qe te besh 1 kontrate afatgjate duhet qe bashke me kontrates e qiradhenjes te bashkangjitet akti i pronesise. Tek kontratat afatgjate shteti te mban 10% te shumes se qerase. Ka edhe 1 ligj qe te lejon ty te besh 1 kontrate 1-vjecare me shkrim dore dhe pa nevojen e noterit ne kete rast nuk merret 10% i shumes )
    Shq1pt4r M3 t4b4n nUk è RrUj p3r KèRk0n

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •