Si do te reagonin shtetet fqinje, nese Kosova do ti bashkengjitej Shqiperise?
Si do te reagonin shtetet fqinje, nese Kosova do ti bashkengjitej Shqiperise?
Une pyes veten si do te reagonin shqiptaret po tu kerkohej te bashkoheshin. Se si reagojne shtetet fqinje e dime, do qirreshin ca kohe neper demonstrata do digjnin flamuj shqiptar dhe kaq.
Po te angazhoheshin te gjithe shqiptaret deri ne maksimum ,bashkimi sdo te perbente problem. E shtetet fqinje do te ishin problemi me i vogel.
AUTOCHTHONOUS
do te tmerroheshin sepse do ishte rradha e copave t'tjera.
por pytja ishte retorike kjo dihet.
Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.
Mali i Zi besoj se do te kishte nje reagim neutral, duke heshtur ose duke thene ndonje fjali pa kuptim te thelle. Serbia do te thoshte neper media se ndodhi ajo qe kishin parashikuar dhe shqiptaret ia moren me dhune territorin, Maqedonia do te mundohej te kishte nje reagim te moderuar per shkak te frikes se ndonje rebelimi, kurse Greqia zyrtare do te thoshte se minoriteti grek ne Shqiperi tani eshte teper minoritet
Por pervec deklarateve ne media, nuk pritet ndonje reagim drastik. Nuk eshte hera e pare qe shtete ndahen a bashkohen. Para se te bashkoheshin Gjermanite, shume lider cirreshin se u ringjall rajhu dhe tani do te kete prape lufte. Kaloi menjhere kjo gje dhe tani as e mban mend njeri rrezikun nga bashkimi i Gjermanive.
Gjermani ka nje kushtetute te atille qe jua lejon cdo ish Gjermani te kete mundesi ti bashkohet Gjermanise ne cdo kohe.Eshte nje Federate.Po Shqiperia ???????????
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
po normal qe sdo ju vinte mire shteteve fqinje....
Po te ishte shqiperia sikur gjermania ushtarakisht dhe financiarishte e forte nuk dotekishte shume kritika, por shqiperia nuk eshte shtete ekonomikisht i zhvilluar dhe ushtarakishte nuk eshte ne gjendje ti ruaje ase kufite e vet .Une mendoj se nuk eshte koha per te bere nje gje te tille sepse ne ket kohe,shtetet e Eurozones jan ne deprsionin financiare dhe shum kollaj mundet me u hapur kutia e Pandores.
Ky eshte nje mendim im
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Mos u merzitni as ju.as shtetet fqinie se sa te kemi hashim polarin, sali gomarin e edi homseksualin as nuk kemi me u bashku as sen
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Krijoni Kontakt