Close
Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 360
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga AryanArber Lexo Postimin
    beja shaka per Berishen. Per Ramushin ate qe kam thene eshte e sakte dhe ai i perket atyre pushtuesit nga Lindja e Mesme dhe nga Anatolia qe erdhen ne periudhen Neolitike ne Ballkan.
    Pse ben shaka per Berishen ? Berisha eshte si vellai binjak i Karaxhicit !

Per ramushin nuk flet dot ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga safinator Lexo Postimin
    Nje tjeter fytyre qe mund te gjesh vetem ne Shqiperi.

http://farm7.staticflickr.com/6153/6...f724ab99_o.jpg
    Shpresoj se nuk e ke njemend!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pse mos zvicerianet kane ndonje race te vecante keshtu?
    Akoma me keto budalliqe merreni ju?

Une personalisht cdo serbe qe me ka rene ti njoh kane qene yll,perle me thene te drejten.
    Akoma skam njoh ndonje kosovare te bukur si ato.....mbase ka, but so far, none
    Jam kurioze te dij se pse urreni(ose thene me sakt ju keni zili per pamjen e jashtme)kosovaret ??Duhet te jeni krenar qe jeni ose quheni edhe ju shqiptar si ne nga Kosova

Ndonese shume dukuri nga kosovaret me iritojne edhe mua qe vet jam kosovare por siq thote nje fjale e urte inatin jav paq hakun mos ja ha ,ne geget fizikisht jemi me superior nga toskeve,pa ofendime por kjo shihet qarte.Jetoj ne nje qytet te vogel por qe vajza e djem te bukur vetem nga nje lagje ta mbushi nje autobus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Jam kurioze te dij se pse urreni(ose thene me sakt ju keni zili per pamjen e jashtme)kosovaret ??Duhet te jeni krenar qe jeni ose quheni edhe ju shqiptar si ne nga Kosova

Ndonese shume dukuri nga kosovaret me iritojne edhe mua qe vet jam kosovare por siq thote nje fjale e urte inatin jav paq hakun mos ja ha ,ne geget fizikisht jemi me superior nga toskeve,pa ofendime por kjo shihet qarte.Jetoj ne nje qytet te vogel por qe vajza e djem te bukur vetem nga nje lagje ta mbushi nje autobus
    Dukesh qe nga mendte qe ke se sa superiore je !!!!????

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Superioriteti i juaj ndaj femrave toske eshte se ju trembi kafshet e fshatit kur flisni,kaq.

Burrnesha ka vetem ne veri, jo ne jug.

Ne nuk i etikojme femrat tona ne kete menyre . Lol

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Bile fotoja e pare ku shihet teniserja serbe Jelena eshte perdorur nga zvicerranet per reklamen e grumbullimit te spermes-kuptohet vetem ne goje.
    Hahahahaha me lot kom qesh hahahahaaha
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Shpresoj se nuk e ke njemend!!!
    Pse, ka ndonje gje te ēuditshme?

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Superioriteti i juaj ndaj femrave toske eshte se ju trembi kafshet e fshatit kur flisni,kaq.

Burrnesha ka vetem ne veri, jo ne jug.

Ne nuk i etikojme femrat tona ne kete menyre . Lol
    Qe ta dish ti Something Pathetic...etiketimi i gruas si Burrnesh behet per arsyen se kjo Femre unike jo vetem qe eshte femer e mirefillt ne te gjitha pikpamjet karakteristike qe nje femer shqiptare ka por disponon edhe zgjuarsin, disiplinen dhe trimerin e nje Burri. Eshte nje krijese e rralle. Produkt i shoqerise qe i takon. Por "a pathetic being like you would not understand such things, due to the unfortunate fact that you were born upside down, and have not an ounce of Albanian blood flowing in your veins. You clearly have a predisposition to oppose anything that symbolizes Albanian characteristics or anything "Made in Albania" for that matter"

Sa i perket temes: eshte pak si e pagoditur per faktin se krijon hapesire per budallaleqe dhe krijon konflikte te paqena. Rraca e bardh nuk eshte vetem bjond dhe sy blu. N ne fakt rraca e bardh eshte me shumice flok geshtenje te hapur me, sy jeshile te perzier me pak geshtenje, ose gri e hapur. Bjondi eshte karakteristik e rraces se barth nordike qe me kalimin e kohes u be e till per faktin se ne vendet e ftohta nga qe djelli nuk ka fuzine e rrezatimit ose temperaturen e duhur sic e ka ne vendet qe jane me afer vijes se ekuatorit. Pra ne kete klime njeriut i mungon pigmenti qe i ben floket geshtenje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Maqellarjot : 07-08-2012 mė 11:15
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Edhe une jam deri diku dakord me Smth Poetic, shume mburreni ju verioret se perfaqesoni esencen e te qenit shqiptar, kur ne fakt nuk eshte teresisht e vertete, madje as gjysem e vertete.
    Edhe patriote gjithashtu ju verioret e mbani veten gjoja si superiore e njerez te beses, nuk e di se cilin genjeni, veten apo ne? A thua qe mes jush nuk ka kriminele/hajdut e mashtrues ashtu si kudo ku ka qenie njerezore?
    A thua se tradita absurde e hakmarrjes se trasheguar me breza te tere ka diēka njerezore ne te?
    Femrat shqiptare jane as me shume e as me pak se sa femrat e gjithe pjeses tjeter te botes, ndoshta ca me keq per shkak te prapambetjes dhe ndrydhjes sociale qe i behet kesaj gjinie ne shqiperi.
    Nuk e di, sa kohe ke pa takuar nje femer shqiptare ti maqellarjot qe te jane dukur te gjitha te zgjuara/e disiplinuar dhe trimereshe? Seriozisht?

Sa i perket karakteristikave fizike, nuk ka asnje krahine ne shqiperi qe nuk eshte ndyre nga fara aziatike, ku me shume e ku me pak gjenetikisht dhe kulturalisht 500 vjet pushtim kane lene pasojat e veta. Keshtu qe nuk ka kuptim qe nje grupim i caktuar krahinor te mburret per pasterti gjenetike se ua kemi pare kokat te gjithe grupimeve dhe koka turku ka plot dhe lulezojne me bollek.

Ka filluar te me pelqeje Shmth Poetic edhe pse kam patur gjithmone perplasje sepse i thote gjerat troē siē jane pa teprime dhe pa krenari boshe prej koketuli siē bejne shumica. Hapi i pare drejt patriotizmit nuk eshte te degjosh kenge folk-turbo-tallava-etc-etc me tekste pseudo patriotike, eshte thjeshte te jesh nje qytetar shqiptar i denje per tu quajtur i tille.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Edhe une jam deri diku dakord me Smth Poetic, shume mburreni ju verioret se perfaqesoni esencen e te qenit shqiptar, kur ne fakt nuk eshte teresisht e vertete, madje as gjysem e vertete.
    Edhe patriote gjithashtu ju verioret e mbani veten gjoja si superiore e njerez te beses, nuk e di se cilin genjeni, veten apo ne? A thua qe mes jush nuk ka kriminele/hajdut e mashtrues ashtu si kudo ku ka qenie njerezore?
    A thua se tradita absurde e hakmarrjes se trasheguar me breza te tere ka diēka njerezore ne te?
    Femrat shqiptare jane as me shume e as me pak se sa femrat e gjithe pjeses tjeter te botes, ndoshta ca me keq per shkak te prapambetjes dhe ndrydhjes sociale qe i behet kesaj gjinie ne shqiperi.
    Nuk e di, sa kohe ke pa takuar nje femer shqiptare ti maqellarjot qe te jane dukur te gjitha te zgjuara/e disiplinuar dhe trimereshe? Seriozisht?

Sa i perket karakteristikave fizike, nuk ka asnje krahine ne shqiperi qe nuk eshte ndyre nga fara aziatike, ku me shume e ku me pak gjenetikisht dhe kulturalisht 500 vjet pushtim kane lene pasojat e veta. Keshtu qe nuk ka kuptim qe nje grupim i caktuar krahinor te mburret per pasterti gjenetike se ua kemi pare kokat te gjithe grupimeve dhe koka turku ka plot dhe lulezojne me bollek.

Ka filluar te me pelqeje Shmth Poetic edhe pse kam patur gjithmone perplasje sepse i thote gjerat troē siē jane pa teprime dhe pa krenari boshe prej koketuli siē bejne shumica. Hapi i pare drejt patriotizmit nuk eshte te degjosh kenge folk-turbo-tallava-etc-etc me tekste pseudo patriotike, eshte thjeshte te jesh nje qytetar shqiptar i denje per tu quajtur i tille.
    Eshte ceshtje niveli kulturor dhe social ! Qe te mendosh keshtu sic thua ti dhe si realisht duhet kendveshtruar , duhet minimalisht te kesh nje botkuptim social dhe nje kulture shoqerizimi qytetarie (jo ne kuptimin e qytetit , por te jetes se organizuar shoqerore , jetes komunitare ne bashkesi dhe institucione) .

Keta e kane veshtire te shkeputen nga fshati i tyre , kur eshte fjala per levdata qofte edhe boshe . Kur eshte fjala per te mira materiale atehere e braktisin fshatin dhe versulen ne qytet , ngulin nga nje hu ne token e tjetrit dhe thone : "Toke e xanun" .

Eshte ceshtje kohe , do te "stabilizohen" ne te ardhmen !

Faqja 19 prej 36 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •