Une them qe e ka shume seriozisht.
Une them qe e ka shume seriozisht.
Nėse kėtė komentin kėtu:
e quan me shumė seriozitet si tė vėrtetė, atėherė edhe unė e bėj legenin e banjos pishinė pėr qenin tim, lol.
P.S: Se tani m'u kujtua mua kjo:
Tė hajė burrin fjalėn si me ngrėnė njė ēokollatė, u pa edhe kjo!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 22-01-2012 mė 17:27
nuk kisha lexuar ate postimin, po realisht per rracen Arjane flitet ne filozofine indiane, dhe eshte pune e ngaterruar shume,
une nuk pretendoj te di shume ne lidhje me kete as per te konfirmuar ate qe thote meriamun, por as per ta kundershtuar.
Epo bėn mirė qė tė lexosh postimet, para se tė thuash a ėshtė nė rregull apo jo. (kėshillė miqėsore kjo)
Tjetra, Arianėt nuk rrjedhin fare nga India, pėrkundrazi nė vitin 1700 B.C ata u dyndėn nė Indi si pushtues.
Sa i perket temes,tani sa erdha nga Tirana dhe ne fakt sa here qe shkoj e shoh qe kosovaret shqiptar dhe shqiptaret e Tiranes definitivisht nga pikepamja fizike nuk ngjajne shume me njeri-tjetrin!!!
Jo jo, gabelet i dalloj mire se kemi edhe ne kendej
Seriozisht flas tani ,shume te zeshket dhe shume te shkurter shoh ne Tirane ,edhe ne Kosove ka te shkurter por jane shume me lekure bardhe dhe konstruktet e fyryres i kane disi me ndryshe ,me te bukura ,gjithesesi ky eshte opinioni im sepse skam bere ndonje studim ,flas per ata qe shoh neper qender te Tiranes ,neper restorante dhe ne neper qendra tregtare!!!
Krijoni Kontakt