Close
Faqja 21 prej 36 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 360
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    pikerisht ku eshte calimi im...cfar nuk te pelqeu nga ajo qe shkruajta une? sharja e komunzimit me siguri. Dhe komunizmi nuk eshte parti por ideologji.
    Nuk ka lidhje fare me "sharjen e komunizmit" , por me idiotesine qe duke pare shoqerine shqiptare politikisht , ti personalisht na ndan , nese kishim qytetrim apo jo ? Nje mendje e shendoshe dhe e pa verbuar , nuk mund te arrije ne kete lloj nihilizmi kunder nje populli ! Politika eshte politike dhe eshte nje nga elementet me jo te domosdoshem te qytetrimit !

Po te gjykosh si shqiptar dhe homo sapiens sapiens e di shume mire se kur flitet per Diktatorin Kaligula te Romes , behet fjale per nje periudhat e qytetrimit romak !

Mos valle ne kohen e diktatoreve Neronit , Cesarit , Sulles , Karakarles apo Kaligules , Roma nuk ka patur qytetrim ? Te gjithe genjejne sic duket ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga violativo : 07-08-2012 mė 17:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Hajde arsyetim hajde! Ti ose tallesh ose ke si per qellim te deformosh rracen shqiptare.

Paske sy te stervitur shume ti. Cilet jane ata aziatik me sy gri te hapur dhe jeshil. Dhe pjesa e erret nen sy nuk eshte azgje tjeter ndoshta eshte nga lodhja apo pagjumesia. Nese ndo nji aziatik ka sy te gri apo jeshil eshte i perzier me te bardh.
    Plako hidhi nje sy jevgjve qe jetojne ne shqiperi ose nese ke mundesi ti vezhgosh ne amerike atje ku je, apo do te sjell ca foto? Kerko ne internet se gjen pa problem.
    Analiza e surrateve mbi bazen rracore ka qene nje hobi per mua qe ne moshe te njome dhe jam shume i ndjeshem ndaj tipareve qe percaktojne rracen, talent natyral nuk kam ēti bej.
    Pikerisht kur thua "i perzjere" eshte fjala e duhur, tamam i perzjere, tiparet duken ne fytyre dhe jo tek floket dhe syte, do te sjell ca zezak me sy blu/jeshil/gri? Po mund te gjesh plot ne google. A mund te thuash qe ai zezaku eshte i bardhe vetem per shkak te ngjyres se syve? Shikohen gjithmone tiparet dominuese.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Syze, kjo shoqa ne foto ka tipare aziatike, te azise se vogel, po duhet sy i stervitur per ta dalluar. Nuk duhet te genjehesh nga lekura e bardhe ne dukje, shiko te zezen poshte syve, shiko buzet, ngjyra e syve nuk do te thote asgje, perkundrazi kjo ngjyre gri ne jeshile eshte tipike tek jevgjit keshtu qe nuk vlen si tipar dallues kryesor.
    Kjo me siper perfundimisht eshte nje rrace hibride euro-aziatike.
    X, je shumė gabim pėr kėtė qė thua. Tė thuash qė ajo nuk ėshtė e bardhė, mė duket e ēuditshme.

Ngjyra e syve, e flokėve, e lėkurės, tiparet e fytyrės, janė shenja tė qarta. E zeza poshtė syve nuk ėshtė tregues se nuk ėshtė e bardhė. Mund tė vijė nga tualeti, nga hija (se ėshtė si gropė), nga pagjumėsia, nga lodhja, nga ndonjė sėmundje etj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une tiparet e fytyres i pashe, ajo fytyra e bardhe eshte ne fakt si gri, nuk mund te nisesh thjesht nga ngjyra e flokeve dhe e syve per te percaktuar rracen,
    mjafton si shembull nje pjese e mire e popullsise ukrainase dhe te siberise, bjond me sy blu por me tipare te fytyres mongoloide.

Dua vetem te saktesoj diēka, se nga ky muhabet duket sikur une po diskriminoj ndonje lloj rrace apo variacion, une vete nuk jam 100% me tipare shqiptare, madje mund te kem nje perqindje te konsiderueshme genesh aziatike, pra nuk po shaj njeri ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 07-08-2012 mė 17:38

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    une tiparet e fytyres i pashe, ajo fytyra e bardhe eshte ne fakt si gri, nuk mund te nisesh thjesht nga ngjyra e flokeve dhe e syve per te percaktuar rracen,
    mjafton si shembull nje pjese e mire e popullsise ukrainase dhe te siberise, bjond me sy blu por me tipare te fytyres mongoloide.
    Ha...ha... hhhaaaa

Je i madh fare ! Edhe ti terhiqu or burre i dheut , e dime qe je "arnaut inatci" thone turcelinjte ! ha...ha...ha... Se pastaj do te na i cosh per analiza mjeksore shkrimtaren !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Mirė, e dimė ka rusė e siberianė tė bardhė me tipare mongolėsh, por kjo vajzė nuk ka tipare mongolėsh. Fytyrat e tė bardhėve nuk janė vetėm tė gjata, ka edhe tė rrumbullakėta. Fytyra si kjo ka me shumicė ne Gjermani e Danimarkė.

i/e regjistruar Maska e Syze
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Postime
    108
    Syze, kjo shoqa ne foto ka tipare aziatike, te azise se vogel, po duhet sy i stervitur per ta dalluar. Nuk duhet te genjehesh nga lekura e bardhe ne dukje, shiko te zezen poshte syve, shiko buzet, ngjyra e syve nuk do te thote asgje, perkundrazi kjo ngjyre gri ne jeshile eshte tipike tek jevgjit keshtu qe nuk vlen si tipar dallues kryesor.
    Kjo me siper perfundimisht eshte nje rrace hibride euro-aziatike.
    Ndoshta ėshtė kėndi dhe ndriēimi (emrin ua dhashė, kėrkoni foto nė google). Me sa di unė aziatikėt nuk kanė ato lloj sysh nė qoshe. Mora njė shembull tė njė aziatikeje me lente blu, qė prapseprapė duket aziatike:

Formėn e syve e kam treguar me tė kuqe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Dakord, disi me binde

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Postime
    991
    Shikoni edhe me keta leshverdhet me sy te bardhe (boje qielli & variacione) mos u mbani shume ! Se ne disa forume kam lexuar se jane po keta qe po e fundosin njerezimin me ane te komploteve dhe jane reptiliane .... Prandaj edhe me pak kujdes kur perqafoni nje gje , se mundet te mos jete miqesore ! ha...ha...ha...

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334

Dua vetem te saktesoj diēka, se nga ky muhabet duket sikur une po diskriminoj ndonje lloj rrace apo variacion, une vete nuk jam 100% me tipare shqiptare, madje mund te kem nje perqindje te konsiderueshme genesh aziatike, pra nuk po shaj njeri ketu.
    Ti sikur tallesh, nqs i ka kjo formen e syve aziatike atehere i bie qe gjithe evropianet pa perjashtim t'i kene syte aziatike. Kjo aq ma teper ka dalur ne natyre te hapur nga rrezet e forta te diellit qe ne menyre te pavullnetshme ti t'kurin bebezat e syve, megjithese me kete pamje qe ka dalur aspak nuk ka tedenca aziatike.

Ukrainasit race me sy mongole? as nuk ja paske haberin fare popujve evropian.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 07-08-2012 mė 17:51

Faqja 21 prej 36 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •