Close
Faqja 18 prej 36 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 360
    i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ju muslimanet e zjarrte kur shifni serbe humbni trurin fare

Ti nuk i ke pare ato shqipatre qe duhet ti shohesh pasi ke paragjykime per to.Per ate te duken tjerat me te bukura.

Ska race me e bukur si shqiptaret,ata qe i njoh une.Ti ndoshta ke njohur edhe jevg qe shiten si shqiptare.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Ju muslimanet e zjarrte kur shifni serbe humbni trurin fare

Ti nuk i ke pare ato shqipatre qe duhet ti shohesh pasi ke paragjykime per to.Per ate te duken tjerat me te bukura.

Ska race me e bukur si shqiptaret,ata qe i njoh une.Ti ndoshta ke njohur edhe jevg qe shiten si shqiptare.
    Si mund te kesh paragjykime per nje bukuroshe?
    Bukuroshja ngelet bukuroshe, te mahnit, e nuk ka mashkull qe mund ta paragjykoj ne momentet kur ajo paraqitet ne syte e tu.

Une se thashe as per tu tall e as per te nxjerr ndonje kunje me kosovaret apo edhe me shqiptaret ne pergjithesi.

Cfare kam njoh serbe, me jane duk shume te bukura,elegante me tipare te verteta te nje femre mesdhetare. Nuk ngjajne aspak me sllavet e europes lindore,sepse i kemi me shumice ketej nga londra.

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Si mund te kesh paragjykime per nje bukuroshe?
    Bukuroshja ngelet bukuroshe, te mahnit, e nuk ka mashkull qe mund ta paragjykoj ne momentet kur ajo paraqitet ne syte e tu.

Une se thashe as per tu tall e as per te nxjerr ndonje kunje me kosovaret apo edhe me shqiptaret ne pergjithesi.

Cfare kam njoh serbe, me jane duk shume te bukura,elegante me tipare te verteta te nje femre mesdhetare. Nuk ngjajne aspak me sllavet e europes lindore,sepse i kemi me shumice ketej nga londra.
    Une nuk permenda bukuroshe,vetem sjella nje foto te bukuroshes serbe qe perfaqeson bukurine dhe racen e saj ne bote,aq ishte kjo.

Ti je ai qe devijon temat pasiqe te gjitha serbet i sheh si te bukura dhe race te bukur,sepse ashtu don ti shohesh,sepse jane serbe ose sllave.

Bukuria nuk eshte ne ate qe e sheh por ne ate qe deshiron ta shohesh.

Nganjehere nga epshi i madh seksual,sidomos ne muajin e Ramazanit na verbohen edhe syte dhe truri zhvendoset ne testise.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une nuk permenda bukuroshe,vetem sjella nje foto te bukuroshes serbe qe perfaqeson bukurine dhe racen e saj ne bote,aq ishte kjo.

Ti je ai qe devijon temat pasiqe te gjitha serbet i sheh si te bukura dhe race te bukur,sepse ashtu don ti shohesh,sepse jane serbe ose sllave.

Bukuria nuk eshte ne ate qe e sheh por ne ate qe deshiron ta shohesh.

Nganjehere nga epshi i madh seksual,sidomos ne muajin e Ramazanit na verbohen edhe syte dhe truri zhvendoset ne testise.
    Pse nje femer qe solle ti perfaqesoka serbet ne pergjithesi se cfare fizionomie kane?
    Une devijova temen , ndersa ti ishte brenda ne teme duke na sjell cdo postim foto skandaloze? ah mjer nena per ty qe te ka .
    Si ashtu dua ti shoh une?
    Ore i lajthitur nga trute (lol), definacioni i bukurise se nje femre sot, zakonisht eshte i njejte tek cdo mashkull......mbase ti do te jesh unike, pune per ty kjo.

Pse keto femra une i spikat vetem per ramazan keshtu?

Ah, te keqen e mendjes qe me ke

Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Jo,jo nuk eshte mendja ime ashtu,por eshte urrejtja patologjike qe ti ke ndaj kosovareve,qe te dallohet ne dy rreshta shkrim.
    Mirepo simbolika dhe metafora juaj e dobet qe mundohesh ta mbulosh edhe me figura smiley nuk po ta fsheh mendimin tend real qe ke ne koke.

Une nuk te them ty i lajthitur ne koke,pasi edhe je,dhe skam nevoje te ta them.
    Urrejtja eshte gje e keqe,sidomos kur rritesh,pjekesh dhe mozallah te mplakesh me te.
    I ke edhe 500 kombe tjera qe ti urresh me shume sesa shqiptaret e Kosoves,mirepo si duket keta te Kosoves ta kane ngulur shume thelle diku dhe te kane lene pa femer atje ne Angli lol .

Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Me pelqejne mendimet e tua per ēeshtjen ne fjale AryanArber.
    une theme te verteten prandaj

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Jo,jo nuk eshte mendja ime ashtu,por eshte urrejtja patologjike qe ti ke ndaj kosovareve,qe te dallohet ne dy rreshta shkrim.
    Mirepo simbolika dhe metafora juaj e dobet qe mundohesh ta mbulosh edhe me figura smiley nuk po ta fsheh mendimin tend real qe ke ne koke.

Une nuk te them ty i lajthitur ne koke,pasi edhe je,dhe skam nevoje te ta them.
    Urrejtja eshte gje e keqe,sidomos kur rritesh,pjekesh dhe mozallah te mplakesh me te.
    I ke edhe 500 kombe tjera qe ti urresh me shume sesa shqiptaret e Kosoves,mirepo si duket keta te Kosoves ta kane ngulur shume thelle diku dhe te kane lene pa femer atje ne Angli lol .
    Ti qeke fatkeq jo fatlum.
    Me vjen keq per ty.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-06-2012
    Postime
    199
    Ky program muzikor perfshin shume argumente historike nga keto troje , si pamja e pleqve (te bardhe) ashtu edhe Vallet Pirrike , veshja etj ,
    PARA DY (2) MUAJSH ESHTE FILMUAR :
    http://www.youtube.com/watch?feature...v=hORfViIvBCM#

Jau mbyll gojen Vlleheve te forumit kjo video
    Me vjen inat qe seshte nga Maqedonia por nga Kosova (Rugova-Peje)

Legjendi i Shqiperise
    Anėtarėsuar
    08-07-2012
    Vendndodhja
    Ne mergim----Amerike
    Postime
    59
    Ti ke studiuar gje gjenetiken e shqiptareve te Kosoves apo ja fut kot keshtu.?
    Ah...po,me siguri i ke lexuar keto ne stormfront ku gjenetika sipas tyre eshte e lidhur me mbajtjen e kryqit ne qafe

Ja ku e ke nje race ariane sllave,pasi edhe linkat nga i ke sjell jane sllave.
    lol nuk me interesojne jugosllavet por fakti eshte se Serbet jane populli me vital dhe me besnike nga te gjitha kombet ne Ballkan.

Per temen ne ceshtje, ato fytyra si Ramushi jane te perhapur ne cdo cep te Kosoves dhe dallohen qe jane nga Kosova menjehere. Koken te shtypur dhe ate pamje Anadollake mund te gjesh dhe ne Shqiperi nga Devolli dhe nga pjesa veriore te Shqiperise por jo shume.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar mė parė nga AryanArber Lexo Postimin
    Ajo eshte pamje bashke me Ramush Haradinajne tamam mund ti gjesh vetem nga zonat veriore te Shqiperise dhe nga Kosova dhe Maqedonia. Fytra te shemtuara qe i perkasin ata pushtuesit nga Anatollia dhe Lindja e Mesme(EV-13 and J2) qe erdhen ne Ballkan dhe Europe 8,000 vjet para.
    Jo mo jo Arygjianqe.

Pamja e Ramushit dhe Besartit jane pamje nder tipike shqiptare dhe paleo-ballkanike ndryshe nga qyteti ku vjen ti me ca pamje te Krishti Vangjeli etj qe te lindin shume dyshime.

Ti flet para 8000 vitesh ndersa ju cincaret dhe jevget s'keni 300-350 vjet qe e keni mbushur ate zone ku jeton ti tani dhe biles na dilni edhe me nofka Aryan e me budalliqe te kota .

Te vetmit superior ne ballkan qe iu bejne balle dhe sfide serbeve jeni ju jevgishat-arixhteinjet sepse ju keni ardhur ne ballkan cik me vone se sa serbet (keta te fundit para 1300 vitesh) qe do thote i keni perballuar me gjate cepat e kaukazit dhe lindjes se mesme para ekzodit te dyndjeve. Pra iu keni qendruar me "besnikeri dhe vitalitet" te pashoq cepave te Kaukazit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 06-08-2012 mė 01:47

Faqja 18 prej 36 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •