Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Dënim me burg të përjetshëm për masakër ndaj shqiptarëve

Gjykata e Stokholmit denomn me burg te perjetshem 34 vjecarin Milic Martinovic per krime ndaj shqiptarve. Ketu te Expressi thuhet qe nuk i publikohet emri, por shtypi suedez i ka publikuar emrin dhe fotografine.
    Ky kriminel denohet per pjesmarrjen ne masakren e kryer ne Çyshk me 14. 05.1999

http://gt.expressen.se/nyheter/1.268...smord-i-kosovo
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Artikulli ne te perditshmen express

Një 34 vjeçar serb nga Bosnja, u dënua sot nga Gjykata e Rrethit e Stockholmit me burgim të përjetshëm, për shkak të pjesëmarrjes në masakrën ndaj shqiptarëve në fshatin Çyshk të Kosovës gjatë vitit 1999.

Ai ishte i akuzuar për krim kundër njerëzimit, për vrasje, për tentim vrasje dhe zjarrëvënie të shtëpive në fshatin Çyshk të Kosovës në maj të vitit 1999.

Ndërkaq, dhjetë familjet ndaj anëtarëve të së cilave u kryen krimet, do të marrin dëmshpërblim prej 150 – 200 mijë koronash, përkatësisht afërsisht nga 15 – 20 mijë eurosh secila.

Lajmi është publikuar nga shumë media të këtushme, por sipas ligjit për informimin publik, emri i këtij krimineli të dënuar, nuk mund të bëhet publik.

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,15,72044
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Kur e pashe si teme , mendova se behej fjale per Sali Berishen ! Por qeka vellai i Saliut ky serbi !

Citim Postuar më parë nga violativo Lexo Postimin
    Kur e pashe si teme , mendova se behej fjale per Sali Berishen ! Por qeka vellai i Saliut ky serbi !
    shytttt kurve mutti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    shytttt kurve mutti
    Qekemi shoqe me sa duket ! Mos u boj mendjemodhe , pse shkon me pushtetare dhe paguhesh me mire ! Nuk ka lezet qe shan shoqen tate !

Mos u maj se je , mos u maj se ke = thote poplli !

Po vallaj nuk te rrej , kur e pashe si titull teme , vertet , mendova se behej fjale per Salen ! Do t'i vije dita dhe ketij tutkunit , nuk ka nga shkon ......

Dhe ti mos shaj shoqen tate se nuk ia kam fajin une !
    Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 21-01-2012 më 09:05

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Vertet nji pune e mir paska bere drejtsia e Suedis.
    Esht nji ndeshkim per kriminelet dhe shpagim moral per ato viktima te turturave serboqetnike.
    Do deshiroj qe ne te ardhmen fatkeqesi te tilla te mos i perjetoi kombi yne.pore a esht e mjaftueshme qe tjert te na i ndeshkojn kriminelet e qeveritaret tane ta lene te shkuaren ne harres siq po shifet per dite.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ka mare denimin e merituar per ate qe ka bere. Le te reflektoje tani ne qeli gjate gjithe jetes se tij per ate çka bere. Perpara se te kryente akte te tilla duhet te kishte mare parasysh edhe se cfare do ndodhte me pas.

Ekstremistet jane e keqja e shoqerise dhe duhen izoluar me te gjitha mjetet e menyrat e mundeshme, ne menyre qe te kemi nje shoqeri te shendetshme.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Hahaahahahaha sa interesant.Po a ju nuk dini gjë se çfarë sistemi ka suedia?
    Më së pari ky burgim është shpërblim për këtë kriminel që duhej ti i hiqet koka si qenit.
    Por ju njerëz me të vërtetë secili ju mashtronë.Këtë me qëllim e kan çuar në suedi që atje të jeton sikur pasha në kashtë..
    Pas disa viteve ky do të jetë i lirë fare...bile do të marr pension të lartë dhe do të shpërblehet me nji sumë të madhe parash..
    me të vërtetë jeni për keqardhje..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ska faj suedia qe e ka denu pore kemi ne qe ja kemi leju kti qenefi te shkoj atje te mar pension e te bej jete bogatelle.
    Edhe per heqje kokash sesht vone pore me e drejt do ishte ti prekesh koken vetes se qfar po flet.
    Jemi ngop me kto prerje kokash neper internete ., po me pas qene shqiptar i ishte ber qarja disi po esht serb .Nji magjup kovaqin se di a je ke degju zanin si kovaqi i Skenderajt para deke kish pas than mes qarshije allaj pse jetoi afro 100 vjet se kisha besu ..paj sa shqiptarin e kom myt me qekiq e sduel shiptar as me ma ri kujtu ate kohe te vjeter.
    Per vrasje per karrik i ben shipi se vallai per vatan po u besha qen me bisht.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Hahaahahahaha sa interesant.Po a ju nuk dini gjë se çfarë sistemi ka suedia?
    Më së pari ky burgim është shpërblim për këtë kriminel që duhej ti i hiqet koka si qenit.
    Por ju njerëz me të vërtetë secili ju mashtronë.Këtë me qëllim e kan çuar në suedi që atje të jeton sikur pasha në kashtë..
    Pas disa viteve ky do të jetë i lirë fare...bile do të marr pension të lartë dhe do të shpërblehet me nji sumë të madhe parash..
    me të vërtetë jeni për keqardhje..
    Ky ne Suedi kishte kerkuar strehim por e zbuluan se kush eshte.Se paku 25 vjet duhet ti kaloje ky kriminel ne burgjet suedeze, e ndoshta edeh me shume.Pension ky kurr nuk merr, perkundrazi familjareve te mbijetuar do u paguhet nje shume e konsiderueshme parash. Ti si cdo here flet pa ja pas idene se per cfare flet.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ky ne Suedi kishte kerkuar strehim por e zbuluan se kush eshte.Se paku 25 vjet duhet ti kaloje ky kriminel ne burgjet suedeze, e ndoshta edeh me shume.Pension ky kurr nuk merr, perkundrazi familjareve te mbijetuar do u paguhet nje shume e konsiderueshme parash. Ti si cdo here flet pa ja pas idene se per cfare flet.
    E dimë neve këtu perëndimi se sa i kan dënuar vrasësit dhe ata që bëjnë gjenocid.
    Jetoni ju me ëndërra sepse asnji i burgosur i huaj nuk i ka bërë në suedi 25 vjet sikur edhe tërë nji popull ta vrasish.
    Ky nëse nuk gabohem ka qen azil atje para 2003 por pastaj autoritetet e kan '' zbuluar''.
    Sikur që u dënua Biljana Plavshiq,aq do të dënohet edhe ky.Nëse të kujtohet asaj ja dhanë nji shtëpi në ishull për ti kaluar ditët e pleqërisë me nji pension të majmë,duke ja sjellu familjarët afër saj.
    Shumica do të kishin dashur të jetojnë sot në burgun e suedisë me tërë kënaqësitë sidomos sot në këtë kohë krize.
    Sistemi i burgut në suedi është rrojte e gjallë pa pikë brenge.Dhe ky serbi me të drejtë e ka zgjedh suedinë sepse e ka ditur se si do jetonë.
    Kështu perëndimi i dënon ata që kan bërë gjenocid.
    Edhe përskaj këtij fakti deri sot nuk kam digjuar që ndonji nazist që ka vrarë çifutë të ket kërkuar azil atje..
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •