- Kam nje problem ne comp , gjithmone kur ta ndezi tek welcome screen me shkruan keshtu YOU MAY BE A WINDOWS COUNTERFEITING keshtu diqka dhe thot se duhet me u regjistru edhe te blesh diqka . A di ndokush si mund ta evitoj kete gje
- Kam nje problem ne comp , gjithmone kur ta ndezi tek welcome screen me shkruan keshtu YOU MAY BE A WINDOWS COUNTERFEITING keshtu diqka dhe thot se duhet me u regjistru edhe te blesh diqka . A di ndokush si mund ta evitoj kete gje
A di ndokush se si ta evitoj reklamen apo nuk di qka eshte , qe me del tek welcome screen edhe shkruan YOU MAY BE A VICTIM OF WINDOWS COUNTERFEITING e kshtu diqka . A di ndokush si ta hjek kete gje . Me respekt arianiti
hehehe arianit po te njejtin problem e kam dhe une.Mirpo do ta ndjek proceduren e danit
Provo Remove WGA
te heq skedaret qe jane instaluar ne kompjuterin tend por nuk te heq dot nga liste e windowsit qe e ke te crackuar.
Kur te instalosh me vone updates duhet ta besh manuale instalimin dhe jo automtikisht, po pate WGA (Windows Genuine Advantage) hiqe nga liste!
Login: yes | Password: i dont have one
password is incorrect
Login: yes | Password: incorrect
shume flm se me ne fund e hiqa ate , shume flm . Kjo remove AWG me beri pune
waw waw waw shume flm gjithashtu edhe mua me ndihmoj kjo remove WGA
Aldo je i papare
Shkoni ne www.microsoft.com e blini nje kopje te ligjshme te Windows XP SP2
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Kur shqiptaret te marin rrogen e nje amerikani do te ndodhe edhe kjo gje.
Injoranti eshte......
Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!
ARDI mbase kjo qe the blije ishe shaka sepse ne shqiperi ropotohen per 150 dollare te qelbura dhe jo me te blejne windowsin qe mund tju shkoj sa rroga vete .... Se pak leke ka Bill Gates, tonat ska cti doje :P:P:P
Ndryshuar për herë të fundit nga edspace : 26-04-2007 më 00:03
Nese nuk don me pague atehere perdore ndonje sistem operativ qe shperndahetPostuar më parë nga che_guevara86
falas!! Nuk kete menyre edhe nuk behesh hajn edhe ke kompjuter qe punon![]()
Krijoni Kontakt