Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 70
    i/e regjistruar Maska e mardo
    Anėtarėsuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    kur kam vajt te ky universitet edhe une jam cudit ....mgjs ishte shkolle ruhej edhe me mire se rajon policie ....me truproje te gjith nga 2 metra e te gjith verior ( gjithashtu edhe shumica e studenteve kishin theks verior )

makinen e kam futur brenda mbas 100 telefonatave aq sh ruhej ....me then te verteten me zuri pak frika e sa mbarova pun ika me vrap

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Nuk po e kuptoj kete artikull?! Lol. Universitet eshte ky qe ushtrojne dhune???? Wow! Te shkosh ne shkolle, tu paguash paret e te rrafin se kisha degjuar ndonjehere! Xhungel! lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Prit prit se harrova- paskan vene dore dhe mbi ... Policat or Kanan! Ku eshte Kanani ore?! Epo kjo skisha degjuar ndonjehere. Kinda funny .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ca universiteti eshte ky? Si ka mundeis rrine aty ata astudente me gjithe kete dhunim qe u behet?
    Eshte nje universitet qe nqs rregjistrohesh te japin edhe nje vazo me reēel ose nje fete buke me gjalpe dhe nje bidon me boze

Rekordin e thyen Sala, i vetmi te cilit i japin ēdo fund muaji nga nje ēek te majme me evro si i thone andej nga Greqia e qoftelargut.

"Vitrinat jane fidanishtja e demokratiksave te rinj", - keshtu do shprehej Sala ne inagurimin e kesaj kioskeje gjasem universitare...

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ca unvirsitet vipash moj aman. bile vetem duke e quajtur universitet kete stalle injorantesh i rrisim vlerat. me gje fallco dhe piramide se kjo vitrina nuk gjen ne gjithe rruzullin tokesor. kur vajta nje here para nja ca kohesh per tu regjistruar aty; ti shikoje punonjeset qe merreshin me regjistrimin e studentve, serioze, fjalepak ( bodyguard nuke behesh llaf gjithanadej, bile dhe ai deres me duket se mbante nja nga ato aparaturet si hunj qe kontrollojne per arme. thashe me vete ku po hynkemi keshtu), e tendosur ne maksimum. dhe une qe i them '' o rrusho po ju keshtu rrini tete ore si robot, c'tendosuni cik me zogu se eshte gjithe ajo dite e gjate'' lol bile,bile, edhe une jam kap me nje nga keta musketjeret e vitrines gjate atyre dy javeve kurs qe bera aty. per pune cigare ne ambjentet e shkolles me duket.. po te pakten ne e lame der aty te llafet, s'arritem gjer te lajmerimi zjarrfikeses.
    kot me tė pyt, ēar kursi bėre? pėr makinė?

--- ca komente interesante nga bw lol

Kjo eshte vetem maja e aisbergut e ketij palo universit!
    Historia:
    Verėn e kaluar,nje qytetar nga Lezha kishte nje makine foistradė ku kishte shenuar ne xhamin e saj "shitet".
    Njeri nga ata bodiguardet e universitetit "Vitrina" i afrohet shoferit dhe i thote;|"a ma shet makinen"? "Po" i thote ai dhe i tregon pazarin."Dakort" i thote bodiguardi,por a pranon qė ta paguaj nė natyrė? "Si" i thote shitesi i makines? Po te jap tri diploma univesiteti, ia kthen bodiguardi.
    By the way

Une kam qene pedagog i atij Universiteti, dhe pas nje zenke me nje truproje dhe me administratorin vetem pse nuk i thashe miremengjesi administartorit edhe u terhoqa. Eshte e pabesueshme per mua se si ka mundesi qe nje pseudouniversitet i tille funksionon ne Shqiperi.Eshte e vertete ajo cfare thone studentet dhe per presionin qe u behet atyre. Administratori dhe rojet jane pothuajse shtazarake...
    un.vitrina eshte i vemi un. ne republike ne te cilin pedagodet trajtohen si kafshe madje un kam qen prezent edhe ne 1 rast ku eshte marre zvarre nje pedagog nga badigardet dhe eshte doditur disa here.eshte i vetmi un. ku rrifet gjimnazzisti vetem perse po degjonte muzike me tel ne oborrin e shkolles se mesme ne ambjentet e atij un. aty vihen gjoba komplet te pa ligjshme me shuma nga e te ndryshmet deri ne 1000euro. dhe nese kerkon shpernguljen duhet te paguash 500euro. e imagjinoni dot.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj si detyrohen me dhune nx te blejne librat? C'pune kane truprojat xhanem te nderhyjne ne procesin mesimor?! LOl
    Feelings change - memories don't.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Kjo Vitrina e shume shkolla si kjo , KRISTAL , UFO etccc qe jane ne Shqiperi skane pike vlere e asnje lloj akreditimi ... dipllomat blehen me euro ... ca do presesh pastaj pervec se ngjarje te tilla ..lol

Kjo nuk ėshtė hera e pare e ė njė rasti tė tillė. Unė kam dhėnė mėsimdhėnie aty pėr me shumė se njė vit dhe mund tė them se aty ka pasur plot raste ku ėshtė ushtruar dhume si verbale po ashtu fizike.Ku personalisht kam qėnė present nė 5 prej tyre qė i kam pare me sytė e mi. Dua tė theksoj edhe diēka sezionin qė kaloi ēdo punojėsi aty ju dha si detyrim qė.

• Tė sillnin tre persona per rregjistrim te Vitrina
    • Tė publikon 20 mesazhe ne facebook ēdo javė. Ofertat e Vitrinės.
    • Tė dhenin e pakta 200 numra AMC Wassup.

Personi qė nuk i pėrmbushte kėto kushte merrte pėrjashtim, tani unė e kuptoj mėnyėn e bėrjes sė marketingut, por ēlidhje ka nje pastruese e shkretė e atij Universiteti qė nuk merr vesh fare nė lidhje me kėto gjėra?

Pra a e shikoni sa U.V i degjeneruar qė ėshtė aty jo vetėm dhunė ndaj studentevė, por edhe ndaj punonjėsve ushtrohet, duke i detyruar tė blejne libra, shporta. Ju heqin 1 dite pune nė qoftė se vete 10 minuta me vones. Nė qoftė se mungon njė ditė pune tė hiqin tre, tani me kanė thėnė se e kanė shtuar e kanė bėrė 5.

Pra kėto janė qėllimet e kėtij Universiteti. Ju rroftė shporta e librave qė bletė pėr 30mijė lek, ju thuaj punonjėsve tė atij Universiteti.. Pastaj ajde fol pėr vlera tė kėtij Universiteti.

Sa do doja te kisha nje helikopter Apache (loaded of course) dhe ti hyja njehere te gjithe ketyre universiteteve private ne Shqiperi O Zot ca vendi rrumpalle qe eshte
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    nuk ka mundesi ,gazetari ja ka futur kote se do kete shkuar tek ndonje shkolle edukimi(per te mos thene ndonje burg i hapur) dhe thote universitet

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •