Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ishte shume domethense,dhe postimi imire flm .Elton.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Ne kontesktin e videos Zoti krijoi mungesen e drites, mungesen e ngrohtesise dhe mungesen e se mires!
    1.Videoja kishe njė mesazh mjaftė interesant dhe mua mė pelqeu nė shumė konteste,prandaj e solla kėtu duke pasur normal rezervat e mia ndaj saj.
    2.Ēdo mendim,ēdo personalitet sado i saktė tė jetė do ketė kundėr tij njerėz tė shumtė...Prandaj kudo qė e dėrgoni kėtė video do tė ketė dy fryma,njėra kundėrshtuese e tjera pro saj.

Pėrfundim: Videoja qė unė kam sjellur nuk d.m.th. se ėshtė qėndrimi im,sepse po tė ishte kėshtu nuk do kurseja 'tastet' t'a them kėtė gjė.
    Kurse sa i pėrket vargut tė krijimit qė keni cekur ju ekziston njė shpjegim dhe pėr kėtė flasim mė vonė pse jo,duke shpresuar tė arrijm tek njė fund i mirė!

PAQE!

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Kurse sa i pėrket vargut tė krijimit qė keni cekur ju ekziston njė shpjegim dhe pėr kėtė flasim mė vonė pse jo,duke shpresuar tė arrijm tek njė fund i mirė!

PAQE!
    Elytony video nuk paraqet ndonje veshtiresi per t'u kuptuar. Nje njeri i madh ka thene:

"Ligji i perjetshem thote se nuk mund te kete drite pa hije, nuk mund te kete bukuri pa shemti, te bardhe pa te zeze. Sepse Absolutja mund te ekzistoje vetem ne formen e dy Zoterve: erresira si mbeshtjelle e domosdoshme per driten, ashtu si nje statuje ka te nevojshem piedestalin, dhe lokomotiva per frenat."

Paqe!

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Elytony video nuk paraqet ndonje veshtiresi per t'u kuptuar. Nje njeri i madh ka thene:

"Ligji i perjetshem thote se nuk mund te kete drite pa hije, nuk mund te kete bukuri pa shemti, te bardhe pa te zeze. Sepse Absolutja mund te ekzistoje vetem ne formen e dy Zoterve: erresira si mbeshtjelle e domosdoshme per driten, ashtu si nje statuje ka te nevojshem piedestalin, dhe lokomotiva per frenat."

Paqe!
    Pajtoj me gjithė rezervat e mia...
    Problematika e videos ishte se,a ėshtė errėsira thjeshtė mungesė e dritės?!! Apo a ėshtė tė ftohtit thjeshtė mungesė nxehtėsie?!

Dhe,nėse keni ju tė ftohtė,ēfarė saktėsishtė keni ju?? KENI MUNGESĖ NXEHTĖSIE apo jo?! Nėse jo...tregojeni pse jo!!!

Videoja ėshtė marrur nė disa aspekte,sidomos atė subjektiv por do kthehem tek debati edhe pse jam i zėnė,sidomos tek SCION e edhe tek tjerėt.
    Edhe njėherė po them,videoja nuk ishte qėndrim i imi as i ISLAMIT edhe pse ka shpjegime fantastike nė tė.

PAQE!

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Videoja ėshtė marrur nė disa aspekte,sidomos atė subjektiv por do kthehem tek debati edhe pse jam i zėnė,sidomos tek SCION e edhe tek tjerėt.
    Edhe njėherė po them,videoja nuk ishte qėndrim i imi as i ISLAMIT edhe pse ka shpjegime fantastike nė tė.

PAQE!
    Elytoni,
    Kur jemi ne publik duhet ti kufizojme pakez aspektet subjektive dhe te flasim pagez nga aspekti objektiv (Sigurisht eshte e pamundur 100%). Edhe mua do me pelqente te flisja si Lek plepi me moton "Si them une behet" por ja qe jemi nje shoqeri e hapur dhe duhet ti vejme ca standarde bisedes.

Te kam sqaruar, se mungesa e nxehtesise eshte e pakuptimte sepse nuk ekziston si koncept i tille. Eshte me korrekte te thuash "Kam ftohte" sepse "Temperaturat jane te ulta" sesa "Mungon nxehtesia".

Nese do mungonte nxehtesia, do i binte qe te mungonte tersisht edhe Termodinamika, dhe ne momentin qe shfaqet nxehtesia si me magji te shfaqeshin prape ligjet qe xhirojne gjith kozmosin. Ne univers, nuk ka ligje qe here shfaqen e here nuk shfaqen sipas qefit tone, ato thjeshte jane ligje qe qeverisin qe nga momenti i krijimit e do ekzistojne te tilla deri ne nje "Big Crunch" apo "Big Rip". Se cila nga keto te dyja? Te siguroj qe une dhe ti s'do arrijme ta njofim ndonjehere

Nje gje tjeter shtese, koncepti i temperatures se matur me *GRADE CELZIUS bazohet ne ate c'quhet "Pika e vlimit dhe pika e ngrirjes" se UJIT si materie. Dihet qe ne 0*Celcius uji ngrin, dhe sigurisht, neve si njerez me gjak me temperature 37.5*C kur perballemi me temperatura kemi ftohte, pyetja ngrihet ne poshte 0*C mungon nxehtesia? Absolutisht jo, sepse ky eshte vetem ne kendveshtrimin tone njerzor ... thjeshte kalimi i nje lengu nga nje gjendje ne gjendje tjeter perfshin ndryshime ne strukturen e asaj materie. Keshtu per shembull, uji nga i lenget kur kalon ne akull nje tranzicion i ketille shoqerohet me krijimin e rrjetave kristalore.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •