Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Citim Postuar mė parė nga vergogc Lexo Postimin
    Pershendetje ''forumi shqiptare''
    Jam i gezuar qe ekziston nje forum shqiptare kaqe i madhe.

----------
    Kohet e fundti jam interesuar per blerjen e nje apartamenti ne Tirane.
    Nuk me interesohen te jete ne qender te Tiranes.
    Keshtu qe kam kerkuar ne periferi te qendres, si yzberisht, una e re, kombinati etj.
    Cmimet ne kote lagje fillojen nga 360euro, deri ne 500euro.
    Desha te me sygjeronit dhe ndo nje lagje tjeter qe nuk e di ne periferi te Tiranes, qe sipas juve eshte vende i mire per blerjen e nje apartamenti.
    Cfare mendimi keni per cmimet, kan pesuar rrenje ne krahasim me 2-3 me perpara?
    Ne rradhe te pare mire se vjen ne Tirane. Per ato cmime pra nga 360-500 euro qe thua vetem ne keto zona periferike mund te gjesh. Ke dhe nga zona e Freskut (rreze Dajtit) qe jane pak a shume aty me cmime por ka ajer me te paster. Tani me lejo te te them dhe anen e erret. Vertet aty ku do me marr shtepi jane lire, por mendo qe transporti publik aty eshte me i veshtire per tu aksesuar. Infrastruktura e te jetuarit eshte per hibret. Do kesh mungese uji, dritash dhe siguria personale le shume per te deshiruar. Per me teper mos mendo se do kesh komshinj aristokrate. Duhet marre parasysh dhe personi qe do kesh anash, poshte e larte vetes. Do kete nje problem pallati e shkalla dhe te duhen njerez qe te merresh vesh. Zonat periferike jane mbushur me te ardhur nga te 4 cepat e Shqiperise, prandaj pregatitu qe tu pershtatesh 1000 e 1 kulturave e traditave, madje dhe ndonje gjuhe shqipe qe me shume do te duket si Frengjisht se Shqip
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Per mendimimin tim sja vlen .. kam un nje apartament e spo e dua me .. shih ndonje qytet tjeter .. psh durresi me ekzotik si qytet

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Per mendimimin tim sja vlen .. kam un nje apartament e spo e dua me .. shih ndonje qytet tjeter .. psh durresi me ekzotik si qytet
    jo se po e blejm ne Elbason ime

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Hallall ta boft Zoti, mire i ke thone. E ku ka si Durresi, megjithse Durresi eshte kot para Shijakut

Do ndonjeri nje vile dy kateshe ne Shijak ?

Mos i veni men Dragues se eshte ziliqar ai katunari
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e vergogc
    Anėtarėsuar
    16-01-2012
    Vendndodhja
    Quala Bubu
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Ne rradhe te pare mire se vjen ne Tirane. Per ato cmime pra nga 360-500 euro qe thua vetem ne keto zona periferike mund te gjesh. Ke dhe nga zona e Freskut (rreze Dajtit) qe jane pak a shume aty me cmime por ka ajer me te paster. Tani me lejo te te them dhe anen e erret. Vertet aty ku do me marr shtepi jane lire, por mendo qe transporti publik aty eshte me i veshtire per tu aksesuar. Infrastruktura e te jetuarit eshte per hibret. Do kesh mungese uji, dritash dhe siguria personale le shume per te deshiruar. Per me teper mos mendo se do kesh komshinj aristokrate. Duhet marre parasysh dhe personi qe do kesh anash, poshte e larte vetes. Do kete nje problem pallati e shkalla dhe te duhen njerez qe te merresh vesh. Zonat periferike jane mbushur me te ardhur nga te 4 cepat e Shqiperise, prandaj pregatitu qe tu pershtatesh 1000 e 1 kulturave e traditave, madje dhe ndonje gjuhe shqipe qe me shume do te duket si Frengjisht se Shqip
    Faleminderit per postimin.

Tirana eshte nje qytet qe brenda disa vitesh eshte zmadhuar shum.
    Kush mendonte para 10 vjetesh qe Tirana do zmadhoheshte kaqe sa eshte sote.
    Keshtu mbas 10 vjetesh, atje ku tani eshte periferi, do quhet qender.
    Ato lagje qe po flasim, jam 4km nga sheshi i skenderbeut, kjo distance per nje kryeqytet evropjan nuk quhet periferi. Keshtu, mbase sote gjendja eshte e pa organizuar, po per 10 vjet besoje se gjerat to jen krejte drishe.
    Une jetoje ne Athine, dhe lagjia qe po jetoje eshte 4km nga parlamenti grek qe ndodhet ne qender e Athines, ketu(ku jetoj une) quhet lagje e qendres. Periferi i Athines janen lagjet qe jane mbi 10km.
    Transporti publik dihet qe tani per tani eshte i pa organizuar, ato jane lagje qe po ndertohet...
    Une e shikoje dhe si investime, se nuk kam per te jetuar tani per tani ne TIR.
    =======
    Sa per kulturat nga 4 cepat e Shqiperise, besoje se kudo ne Tirane ndodhe kjo gje. As une nuk jam ndo nje aristokrat....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vergogc : 17-01-2012 mė 18:00

Hierark i lartė Maska e Uriel
    Anėtarėsuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Kater km larg nga qendra me te vertete qe nuk mund te quhet periferi per nje metropol europian, por Tirana nuk ka asgje te perbashket me nje te tille. Mos harro qe siperfaqja e pergjithshme e qytetit eshte vec 44 km katrore, hapesire sa nje lagje e Athines qe banohet pese apo gjashte here me me pak banore se Tirana. Infrastruktura ne zonat ku kerkon te blesh apartament eshte zero dhe e tille eshte dhe perspektiva, duke pare ndertimin pa kriter dhe modelin e zhvillimit palestinez, me nje rruge kryesore pa degezime dhe ndertesa pa plan anash saj, qe ezaurojne cdo hapesire per manovrim ne te ardhmen. Per mendimin tim mendohu mire duke marre parasysh dhe detajet e ambjentit qe nuk jane te parendesisshme dhe qe e pozicionojne cmimin e lire ne plan dytesor.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2012
    Vendndodhja
    Texas
    Postime
    57
    ne se doni te bleni apartament te Komuna Parisit eshte vend i mire dhe per 10 minuta je ke liqeni.Se di sa kane shkuar cmimet po me duket se vjet qene 700m2. Se di sivjet. Po eshte vend i mire dhe qendren e keafer.

Anėtarėsuar
    16-01-2012
    Vendndodhja
    Quala Bubu
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga Uriel Lexo Postimin
    Kater km larg nga qendra me te vertete qe nuk mund te quhet periferi per nje metropol europian, por Tirana nuk ka asgje te perbashket me nje te tille. Mos harro qe siperfaqja e pergjithshme e qytetit eshte vec 44 km katrore, hapesire sa nje lagje e Athines qe banohet pese apo gjashte here me me pak banore se Tirana. Infrastruktura ne zonat ku kerkon te blesh apartament eshte zero dhe e tille eshte dhe perspektiva, duke pare ndertimin pa kriter dhe modelin e zhvillimit palestinez, me nje rruge kryesore pa degezime dhe ndertesa pa plan anash saj, qe ezaurojne cdo hapesire per manovrim ne te ardhmen. Per mendimin tim mendohu mire duke marre parasysh dhe detajet e ambjentit qe nuk jane te parendesisshme dhe qe e pozicionojne cmimin e lire ne plan dytesor.
    Po Tirana e 2012 mbase nuk ka asgje te perbashket me nje metropol europian, por Tirana e 2020??? Sa per rruget e kriteret, me duket se ne vendet sic eshte komplekset e ''Kombinatit'' sistemi rrugor dhe tortuaret ishin shum me te sistemuar se lagjet e qendres te Tiranes.
    Krahasuar me lagjet e Athines, ishin me te gjera rruget midis pallateve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga vergogc : 17-01-2012 mė 20:28

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    vergogc me mire bli toke midis tiranes dhe durresit dhe nderto vet nje vile qe ne nje te ardhme mund ta shesesh 300.000-400.000 euro
    Por duhet te kesh njeri super te besuar qe te kujdeset per punimet nqf se vet nuk banon atje
    Ndersa sa per pallat mos shiko vetem cmimin, por duhet te shikosh kushtet dhe lluksin e pallatit, per arsye se keto e lehtesojne shtjen ne nje te ardhme. investim me i mire eshte te blesh nje pallat ne qender te jete lluksoz se sa ne uzberisht .. (patjeter qe po tja kesh takatin)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Labiiiii : 17-01-2012 mė 22:58

Anėtarėsuar
    16-01-2012
    Vendndodhja
    Quala Bubu
    Postime
    49
    Citim Postuar mė parė nga Labiiiii Lexo Postimin
    vergogc me mire bli toke midis tiranes dhe durresit dhe nderto vet nje vile qe ne nje te ardhme mund ta shesesh 300.000-400.000 euro
    Por duhet te kesh njeri super te besuar qe te kujdeset per punimet nqf se vet nuk banon atje
    Ndersa sa per pallat mos shiko vetem cmimin, por duhet te shikosh kushtet dhe lluksin e pallatit, per arsye se keto e lehtesojne shtjen ne nje te ardhme. investim me i mire eshte te blesh nje pallat ne qender te jete lluksoz se sa ne uzberisht .. (patjeter qe po tja kesh takatin)
    Pallate lluksoze ne qender?Cilesia e pallateve eshte afershishte e njejta, si ne qender, si ne periferi. Ka pallate ne qender qe nga ana e cilesis ndertimore jan cope cope. (Kam njerez qe kan blere ne qender me 800-1000m2)
    Une besoje se direfenca e cmimit eshte shum e madhe, cdo nje kilometer me afer qendres dhe plus 200euro m2. Besoje se cmimet ne qender jan nje flluske e madhe.

--------------------------------------
    Sa per truall, kam menduar te bleje dhe nje cope vende ne Prush, te kodra e fshatit. Por kam frike nga dokumentat etj.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •