Po c'deshi kremi te syri? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Terhiqem plotesisht. nuk doja kurrsesi te paragjykoja te gjithe doktorat,por duke jetuar ne NorthAmerica per shume vite, jeta me ka treguar se ka njerez qe shikojne biznesin mbi parimet e profesionit. une vete kam punuar si kozmeticiene dhe kam pare se si koleget e mia edhe e kane shperdoruar profesionin e vet duke pasur qellimin kryesor shitjen absolute te produkteve te bukurise. kjo me ka bere edhe qe te kerkoj dicka me shume se cka me thone doktorat , dhe me vjen shume mire qe kam miq si ju ne forumin tone te cilet me keshillat e tyre , me ndricojne njohuriterrespekte te gjitheve
What goes around---comes around
Sorkadhe, te shesesh produkte kozmetike nuk eshte baraz me profesionin e doc. Pyetja ime ishte me shume - pse perdor krem te zona, lekura e syve? Eshte delikate ajo pjese aty.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
padiskutim, Pink. as nuk pretendoj qe eshte njesoj. Krem ne orbiten e syve une kam perdorur edhe me pare, pasi eshte pjesa ku femrat duan te parandalojne formimin e rrudhave, te cilat jane minimalisht apo te pa korregjueshme me mbrapa. nuk me kishte ndodhur asnje alregji me perpara, dhe kjo kesaj rradhe me kapi dhe mire fare madje...![]()
faleminderit simphony, do ta provoj patjeter, por meqe nuk kam ku te gjej lule kamomili, a eshte ok nese perdor cajin e kamomilit?
Krijoni Kontakt