Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    Proud 2 b Albanian Maska e Linda-uk
    Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar mė parė nga white_snake Lexo Postimin
    No, I won't take advantage of the situation, maybe another time

ps. po ky dit-zi edhe femijet paska len ketej!?
    ky ditezi iku per pushime e per nje jave u fejua me nje tjeter andej nga Alb, dhe pse ka 2 kalamaj me te, qe normalisht te ndahesh nje here nga kjo e te fejohesh me ate tjetren ska asgje te keqe.
    pergjigja ime ishte...
    You can take a stand, but if someone doesn't want you, and wants to be with someone else I just don't see how you have got 'leverage' over them. even if you are divorced he is still their father you just wouldn't be his wife. Objectively speaking it just sounds like you are trying to cling on to something that doesn't exist anymore - if he wants to apply for a visa for someone he has only known for a week that is his problem. I just think you are prolonging the inevitable, as I don't think that just because you haven't divorced he will keep your sons in mind.

une jam femer vete e nuk do mbaja kurre anen e burrave, po ne kte rast jam confused
    U cant judge a book by its cover but you can tell its price

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    si perfundim divorci u be pa prezencen e saj aty. dhe thoni pastaj qe nuk eshte vendi cudirave ehhh

E ku u bė kėshtu, nė Koplik?!!! Na e trego pak me hollėsi se na cyte kureshtjen...

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar mė parė nga Linda-uk Lexo Postimin
    si perfundim divorci u be pa prezencen e saj aty. dhe thoni pastaj qe nuk eshte vendi cudirave ehhh
    po mire moj linda ka shume te shqetesoj ty ky fakt sa e bere problem forumi..mos u merzit fare se anglezkat nuk e kan edhe aq problem kete pune..nuk po e kan problem shqiptarkat e lere me anglezkat..problemi eshte te perfitimi nga divorci qe ka shqetesuar ate dhe ty..duket ai koplikasi paska ken i menqur dhe ka dale i palagur nga kjo histori dhe e paska lene anglesken me gisht ne b....keshtu eshte kur bie ne krahet e dikujt vetem pse ka xhepin e fryre nga parate apo floket e bukura prej llakut..merr mesim nga shoqja ..apo ndoshta historia e shoqes ishte historia jote e kaluar ne vete te trete...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Citim Postuar mė parė nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po mire moj linda ka shume te shqetesoj ty ky fakt sa e bere problem forumi..mos u merzit fare se anglezkat nuk e kan edhe aq problem kete pune..nuk po e kan problem shqiptarkat e lere me anglezkat..problemi eshte te perfitimi nga divorci qe ka shqetesuar ate dhe ty..duket ai koplikasi paska ken i menqur dhe ka dale i palagur nga kjo histori dhe e paska lene anglesken me gisht ne b....keshtu eshte kur bie ne krahet e dikujt vetem pse ka xhepin e fryre nga parate apo floket e bukura prej llakut..merr mesim nga shoqja ..apo ndoshta historia e shoqes ishte historia jote e kaluar ne vete te trete...
    o Malsor une iki ne shqiperi sa here te dua, isha kte vere e do iki perseri per 100 vjetorin, nuk eshte une ne vete te trete ta kesh te garantuar, e kam shoqe me te vertete ( thjesht me kerkoi nje keshille meqe isha shqiptare) mi dergoi te gjithe letrat qe kishte marre nga gjykata ne koplik me email e me kerkoi tja perktheja. meqe nuk dija gje rreth ktij problemi thash po pyes nje here ktu, shpresoj te mos kem shqetesuar shume ty o burr i dheut.

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    kjo eshte letra
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    kjo eshte kerkesa e zoterise
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Dhe kėtė ti e quan fakt tė kryer dhe se na qenka ēudi?
    E para, tė doli ashtu si tė thamė tė gjithė, se s'ka shanse tė bėhej njė gjė e tillė nė Gjendjen Civile tė Koplikut por duhet bėrė nė Gjykatėn e Rrethit Shkodėr. Nga ana formale, nė rregull ėshtė ky sepse ka paraqitur kėrkesėn pėr divorc, dhe ajo letra tjetėr qė na tregove tregon se asaj shoqes tėnde i ka mbėrritur flethirrja pėr nė gjyq, pra rrjedhimisht ka dijeni pėr gjyqin qė zhvillohet kundėr saj pėr t'u divorcuar. Kėshtu qė e dashur, paraqitja e kėrkesės nuk ėshtė vendim gjykate.
    Pra, mos e bėj fakt tė kryer se u bė gjyqi dhe u ndanė kėta, sepse e ke shumė gabim.

Tjetėr, tė tė sqaroj edhe diēka: ky ėshtė rast pak mė ndryshe duke qenė se hy nė zbatim dhe ligji ndėrkombėtar privat, qė do thotė se duhet parė edhe shtetėsia qė kanė kėta dy. Nėse ky shqiptari ka marrė shtetėsinė angleze, atėherė zgjidhja e martesės bėhet sipas legjislacionit tė shtetit, shtetas tė tė cilit janė tė dy bashkėshortėt nė kohėn e ngritjes sė kėrkesė padisė pėr divorc. Pra ta shohin mirė se mbase kėrkesėn duhet ta bėjė ky nė Angli dhe jo nė R.Sh.
    Ndryshe, kur tė dy bashkėshortėt nuk janė shtetas tė tė njėjtit shtet dhe legjislacionet e shteteve janė tė ndryshme, atėherė martesa zgjidhet sipas ligjit shqiptar. Kėshtu qė, tė shohin mirė ajo shoqja jote sesi i kanė punėt me dokumentat nė lidhje me shtetėsinė i shoqi, qė tė shohė pastaj se ku ta zgjidhi divorcin. Ndėrkohė, tė marrė njė avokat kjo, qė tė ngarkojė me ēėshtjen nė fjalė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-10-2012
    Postime
    33
    Shyqyr qe nuk behet divorci ne Koplik se aty, jo me ba divorc pa njanen pale por edhe martohesh me mbretereshen e Anglis po nje 50 mije leksh hahaah

Anėtarėsuar
    10-08-2009
    Vendndodhja
    Angli
    Postime
    298
    Fleur ato i vuna per Malsorin une, te shikonte qe ishte me te vertete angleze shoqja. Kjo i ka marre te gjitha letrat dhe kerkesen qe nga dita qe hapa temen dhe divorcin tani pa pas kohe te shkonte apo te bente dicka. thjesht i erdhen me poste dhe kaq.
    Djali eshte akoma nenshtetas shqiptar po ka qene me vize martese ktu.

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •