...po ti qe je i trash nga koka une nuk i kam fajet per ket pune....
..por une ta them kete me plot kuptim ashtu qysh e kam kuptu une albinin me shok....ky eshte nje hugo chavez kumunist i kuq sikur ai qe e ka ne krah te djatht....ti me shoket e tu shihni vetem deri tek hunda....
Ky eshte ni mendim i yti,
mirepo shum indicie flasin per anen e kundert, konkretisht ne zhvillimet e fundit ne parlamentin e kosoves p.sh. zgjedhja e presidentit ka qene nje gjest shum i afert me shtetet komuniste, por edhe disa votime te amandamenteve etj. jane komunist.
Mirepo e gjith levizja qe po behet nga pozita po shkon drejt Diktatures, mirepo ne kohen e fundit po shpejton hapat. Ne duhet te jemi objektiv dhe te jemi kritik i gjdo levizje qe behet.
Ajo ne te kuqe: Ti ndoshta e ke kuptuar keq. Edhe simpatin tane me te madhe duhet ta shiqosh nga te gjitha kendveshtrimet jo vetem nga ajo qe te bene ta kesh simpati.
Dili realiteti perball edhe pse eshte shum i hidhur per te gjith
....ti si paske ndegju kurr interevistat e albin hugo chavezit , aj ka dhene interevista deri sa ka dal haptaz anti amerik....
hajt se sje per politik....spo e marrshe vesh politiken ti ....
kshyri mir kan e ka ma se veti albini te gjith kumunistat titist i ka pas....
Faleminderit qe me nderove e u ule me pi qaj me mu...
... Po de.
Edhe, ne do e maksimizonim e perfekcjonomin fuqin profhuese, do eksportonim me t'madhe ne Novi Pazar, ne Malsi, ne Preshev, ne Iliridi, Shqipri, ne Qameri, pa kerku leje askujt, por, vetem duke i siguruar nje sherbim shqiptarve.
Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.
O Gameness po jemi tu e pi kete Qaj me kryp o i nderum, nuk po shkon teposht kur po i mendojm keto sene bre
Krijoni Kontakt