Nje shoke ma dergoj nje SMS tha apo vjen te Dheu i Bardhe,une ja kthev dhe i thashe jo nuk po vie, metha pse i thashe se tashe nuk po i lyene akushe shtepit me Dheun po me fasade te Bardhe. Ani me tha po hajde ne Merdare jo i thashe se rruga me bore e i kame gomat e veres e mos po jese vjerrun ne gardhiçe na kune!!
Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 22-01-2012 më 20:35
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Protesta eshte paqesore. Drejtuesit e VV-se kane thene vazhdimisht "kush nuk eshte paqesor le te largohet, nuk eshte i mireseardhur". Nese ka patur protestues te tille qe nuk i jane permbajtur rregulles, kjo nuk zhvlefteson qellimin e vetem per te cilin eshte organizuar protesta.. ndalimin e serbise.
Duke marre parasysh pengesat ne logjistik nga milicia e ali shukrise dhe te ftohtin e madh ne tjetren ane.. eshte sukses qe kan arritur te qendrojne deri ne oret e vona dhe vazhdojne te qendrojne ende ne njeren pike. Kane qene kushte te jashtezakonshme, te njejta sikur ne Bllace.. prandaj kan bere mire qe e kane perfunduar. Protesta nuk kishte qellim rrezikimin e njerezve nga asnjera pale.
Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!
po qysh nuk ju ka ardh keq prej flamurit kuq e zi qe e mbajn ne gjoks qdo antar e simpatizant i vetfundosjes more ketyre patriotave
po u rrehen e u therren me thika ne mes veti hajmedet haj marre duhet meu ardh
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
Po keta te vetevendosjes jane komunist gjoja?
Si e gjykojne Islamin ne Kosove?
ARIANI_TB
e tash sill ketu veq nga YouTube
se perime tjeter su ka mbet u bat hore e gaz
edhe plus e treguat veten qe sa te dobet ini
ne tubime nuk u dolen mbi 300-400 veta edhe ata ma shum ishin thmi
edha qata qe ishin u rreht e u therrt nemes veti
po me pas qen ju 100.000 as spitalet e rajonit su kishin zan
qe shiqoje ket nga YouTube
se ndoshta ske pas koh ta shiqosh
http://www.youtube.com/watch?v=vaqqpkb4xDo
Ndryshuar për herë të fundit nga Pika-Kufi.1-31 : 22-01-2012 më 21:39