Close
Faqja 107 prej 127 FillimFillim ... 75797105106107108109117 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,061 deri 1,070 prej 1268
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ket rradhe nuk ka perdor policin hashim polari po paska shti shikasit midis protestusave. Valla mjeshtra jan.
    vv kan shku te kufini tu mendu qe policia i rreh e tani e luajn rolin e viktimes

po policia u tregun te menqur i lan me u merdhi,vovove ju krujke shpina e u rrehen mes veti,bele kan lyp bele kan gjet.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ket rradhe nuk ka perdor policin hashim polari po paska shti shikasit midis protestusave. Valla mjeshtra jan.
    Veq qetu une edhe´´ Organizates´´ LVV nuk ja fali a nuk e kan dite qe armiku gjdo hap e shfrytezon ne favor te vetin, ku i keni strategt ju, por nejse duhet me ra dikush viktim per me u msu njerzimi e jo vetem tek ne, mushnu men se edhe ni pordh me e lshun serbi e perdor ne favor te vetin.
    Edhe mos u qudit qe mjeshter jane sepse UDB eshte nje sherbim me pervoj edhe qe nuk ka tjeter detyr ne bote por vetem neve, gjith mendja udb shkrihet per shqiptar e njikohesisht KGB, udb e ka tash emrin ndryshe po nuk e di se si e ka.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Ti je i smut psiqikisht apo ndoshta edhe shka je nuk me vjen interesant
    ahaahahhahahahahahaha,,,,,

i pranoj te dyjat mi pas , veq antar i vetfundosjes mos me kan ,,,,,,

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin

..............................e di...................................

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin

mos i nguc se jane ne krize sonte.........krize te thelle e kan rrehe veten .....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    nuk e ndegjoj une albinin tbirin e shkinis me dal aty mu merdhi edhe mas se mrami mem therr me thik njerzt e albinit ose me mgjujt me allti.....
    kur kam dal une protesta albini veq ni kmish e ka vesh ska pas nevoj hiq me vesh pantolla se kmisha i ka ardh der ner gjunje,,,,,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    mos i nguc se jane ne krize sonte.........krize te thelle e kan rrehe veten .....
    edhe zoti i ka rreh me ftoft ,,,,,mjafton ,,,,,
    keshtu eshte kur tja kujtojsh vendit tend tkeqen ,,,,

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    ne autobus jan therr me thika keshtu degjova eshte shume keç me ndodh kjo
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Policia: Deri në orën 22.00 protesta e qetë

Policia e Kosovës ka theksuar se deri në orën 22.00, gjithçka ka shkuar qetë dhe nuk ka pasur ndonjë problem në protestën e ”Vetëvendosjes”....

Postuar: 10:37:38 / 22.01.2012

Sikurse më parë, policia thekson se protesta ka filluar në orën 13.00 në të dy rrugët magjistrale qe shpien në pikat kufitare Merdare dhe Dheu i Bardhë dhe se kjo protestë nuk është lajmëruar në Polici ashtu siç e parasheh ligji mbi tubimet publike.

Sipas policisë, fillimisht protestuesit kanë filluar të tubohen duke bllokuar njërën korsi të rrugëve magjistrale që shpien në drejtim të pikave kufitare.

“Te pika e kalimit kufitar Dheu i Bardhë policia ka arrestuar një person me dyshim e bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale - Dëmtim i pronës se luajtshme, pasi që i njëjti ka dëmtuar një veturë qe ishte në qarkullim rrugor. Personi i arrestuar është G. K viti i lindjes (1990)”, thekson policia.

Më tutej, thuhet se gjatë kontrollimit të personit të dyshuar i janë gjetur me vete një palë pranga dhe një shufër metalike të cilat janë konfiskuar në cilësi të provave materiale që do të procedohen me lëndën për Gjykatë.

“I dyshuari është shoqëruar në stacionin policor në Kamenicë dhe ne konsultim me prokurorin përkatës të arrestuarit i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë”.

Lidhur me një informacion të publikuar se në pikë kalimin kufitar janë arrestuar tre persona, policia informon se nuk ka ndaluar apo arrestuar asnjë person në ketë pikë kufitare.

“Disa personave ju është refuzuar hyrja në Kosovë për mungesë se dokumentacionit të nevojshëm për kalimin e kufirit dhe ndaj tyre është kryer procedura e refuzimit të hyrjes dhe pas përfundimit të procedurës policore janë liruar, këto janë procedura të rregullta policore”, thuhet në komunikatë.

Sipas versionit të policisë, dy autobusëve ju është refuzuar hyrja në Kosovë me arsyen për mos posedim të dokumentacionit të nevojshëm nga ana e vozitësve, të cilat kërkohen ne baze të procedurave të kalimit kufitar.

“Lëvizja e lirë e qytetarëve dhe mallrave në të dy këto pikë kalime kufitare gjatë gjithë ditës ka funksionuar ku kanë qarkulluar tetë kamion me mallra të ndryshme dhe automjete të udhëtareve, duke ju nënshtruar procedurave kufitare”.

Policia njofton se gjatë orëve të mbrëmjes është vërejtur së numri i protestuesve është zvogëluar dukshëm në të dy vendet ku është mbajtur protesta dhe momentalisht situata është e qetë.

Edhe kjo eshte e madhe me majt gjith at popull prej 13:00 e deri 22:00 eshte shum e madhe mos harroni edhe ne foht, e pse sillet policia e thacit ndaj popullit te vete nuk eshte hera e par.

Nje shembull interesant eshte ne gjermani kur behen protesta kunder ´´kastorit´´ (kunder trensportit te mbeturinave te atomit), policia largon protestuesit nga hekurudhe edhe pas disa kohe vete i furnizon me uje e buke. Policia e kososves ua ndaloj buken qe protestuesit e kan organizu vete. Kjo eshte ni marre per qeverin e kosoves per ti dal krah serbis. e kush Thac kryekali, ni dark mish e ka ne krye

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Mos ta nine se populli e po e din se kush eshte pas ksaj mos ta nine

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •