Close
Faqja 88 prej 127 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 871 deri 880 prej 1268
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Nuk po më mungon milicija, por po më pengon pse ende milicë në Kosovën e Lirë!
    Z.Projekti,une shof ne cdo vend demokratik se si veprojn policia per te ruajt rendin ne shtetin e tyre,po nese mendoni qe edhe policija e Kosoves te i bashkangjitet ktij grupi, e te protestonte ne ,,breke'' ,ku mendon se do mbetet shtetesia?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Seç m'u kujtua për djall një film kur disa zabitë shqiptarë në kohë të turkurt, kur këta u zënë pritë patriotëve shqiptarë, shumë prej syresh hoqën uniformën turke dhe iu bashkangjitën forcave përparimtare shqiptare.

Vallë të ketë nesër ndonjë të tillë nga policët shqiptarë të thotë: "jo unë nuk e rrah shokun tim me të cilin gjatë luftës bashkë e kemi luftuar këtë shka që sot .... dhe ta dorëzonte armën ( të cilën nuk e ka kundër vëllait të vet ) gjithashtu edhe uniformën dhe vetëm në brekë t'i bashkangjitet turmës së protestuesve?
    Nuk ka mundsi kjo te ndodh sot, sepse sot te paket jan ata qe luftojn per drejtesi shumica luftojn per para ,paraja sot eshte mbret e cila te shtin ne pune te flliqura

Thaqi ju ka mbush gjepat para kjo eshte arsyja e intervenimit po te mos ishin parat nuk do ushtrohej ajo dhun
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    @Hard ,
    Per shkrimin e Benit , ai shkruan qarte dhe nga vetvetiu , duke e pas parasysh qe nje gjenerate nuk i kishin mundesit per tu shkolluar ne Kosove ne gjuhen Shqipe , dhe u detyronin te ikin ne shtetet tjera , arsyet , dihen pse ...

Krahasimi i Benit , dhe i ketij personi me larte "LLAPI" , eshte dukshem me i dobet nga te gjitha sferat ,Beni eshte natyral dhei nuk kopjon sikurse ky , ja ku e vjedhi shkrimin dhe e sjelli ketu
    http://tung.ch/miratohet-kerkesa-e-p...undit-ne-vend/

AS NUK DI EDHE VET PSE TE CITOVA DUKE E DITE QE JU VETEM FYENI SHQIPTARE .
    ....ajt bre so ka me intereson se qka po thuni ju vtf -ja .....veq njo e di qe neser me 21 janar 2012 ne ora 12 te gjith antaret ose rrugaqet e vtf-s mu mbledh para sheshit nëna terez edhe prej atyhit me shku te ordinanca Fauna jon edhe mu vaksiunu krejt ju.... prej albin kalit deri te ma i fundit ....a u kuptum ....mos harroni ...

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Thoni ishalla nuk kthehet ne dhune se edhe kesaj rradhe ata do ti gjuajn popullit. Mund ti shtypin edhe me tank po te jet nevoja. Ata do te luftojn popullin deri ne vdekje nese nuk gjehen rruge te tjera, per te bere ndryshim.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Kurti: Thaçi si Ali Shukria e Sinan Hasani

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje Albin Kurti, të premten ka akuzuar kryeministrin Hashim Thaçi se është duke i shërbyer Serbisë njëjtë sikurse që i kanë shërbyer më parë personat që sot cilësohen si tradhtarë të kombit.
    ...

Nuk është e rastësishme që kryeministri aktual, Thaçi, është takuar dy herë tinëz me Boris Tadiqin, madje një herë sa ka qenë në opozitë, siç ka njoftuar Wikileaks. Kjo rrugë e kësaj qeverie, e cila e bënë Kosovën të hapur për Serbinë e të mbyllur për Shqipërinë, është rrugë e Ali Shukrisë e Sinan Hasanit”, ka thënë Kurti, i cili me këtë e ka “prekur në tel” kryetarin e Kuvendit, Jakup Krasniqi, i cili ka ndërhyrë duke e “këshilluar” atë që të merret me çështje konkrete e mos të merret shumë me histori.
    http://www.zeri.info/artikulli/1/1/4...-sinan-hasani/

Antiproanti mos e lejo veten qe te biesh ne pozita te tilla, sa te krahasohen dy kohe te pakrahasueshme.

Edhe Albin Kurti qe perdor krahasime te tilla eshte naiv dhe tregon se nuk eshte asgje me teper se nje aksident ne politike!

Kosove 1989

Ali Shukria e Sinan Hasani nuk ja kan pas mbyll rrugen Shqiperise, por ka qene Shqiperia qe ja ka pas mbyll rruget vetes. Kosoven e ndau per se gjalli komunizmi enverist, por Kurti duket se ka mbet adoleshent dhe s'ka idene se per çfare flet.

Thjesht perdor nje gjuhe baceademshe per te genjyer turma qe ende besojne ne perralla me tupan!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 20-01-2012 më 17:23

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Z.Projekti,une shof ne cdo vend demokratik se si veprojn policia per te ruajt rendin ne shtetin e tyre,po nese mendoni qe edhe policija e Kosoves te i bashkangjitet ktij grupi, e te protestonte ne ,,breke'' ,ku mendon se do mbetet shtetesia?
    këtu është krejt problemi, se
    - a do të kemi një shtetësi me polici
    - apo një shtetësi me milici?

unë jam për një shtetësi me polici.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Lexoje edhe këtë shkrim

Islam Morina: A po komandohet P(olicia) e K(osovës) -ja nga "ish" UDB-ashët?

--------------------------------------------------------------------------------
    Disa gazetarë mbetën në shtëpi, e disa u blenë nga politikanë pozitarë e opozitarë, në mënyrë që publiku të informohej si të dojë politika e kalbur në korrupsion, të cilën e dinë të gjithë, por nuk e denoncon thuajse askush.

Nga, Islam Morina

Të gjithë e dimë së Shefi Operacional i Policisë së Kosovës (PK) Shpend Maxhuni u bë Drejtor i saj. A ka pyetur ndonjëherë ndonjë gazetar kush është ai?

Jo. Sepse gazetaria sot është protokollare dhe lajm për ne ishte se ai u bë Drejtor i PK-së. Drejtor Shpendi është i biri i Enver Maxhunit, ish punëtorit të sigurimit serb, i cili ka rrahur shqiptarë në vitet e 80-ta vetëm se ishin veshur kuq e zi apo bartnin plisin e bardhë. Edhe Enveri nuk ka dalë në pension, se dikush mund të mendojë se për të nuk ka vend në institucionet tona, jo, jo edhe ai bart uniformën e PK-së, madje shërben në stacioin numër 4 siç e njohim ne dhe nuk do të çuditesha sikur edhe ai të ketë post të lartë në hierarki ( unë nuk e di çfarë posti mbanë).

Dikush edhe mund të thotë se Shpendi nuk ka faj për atë çka ka bërë i ati. Në rregull. Edhe unë jam që të mos kryqëzohet Shpendi për fajin e të atit, Enverit, por a është distancuar ndonjëherë ai nga veprimet e të jatit. Unë nuk e kam dëgjuar ndonjëherë ta bëjë një gjë të tillë. Fundja “dardha pik ndër dardhë”. Pyesni bashkëfshatarët e këtyre dy personave a i njohin? Atyre nuk u flet askush nga ta, sepse i njohin dhe e dinë se çka bërë Enver Maxhuni.

Tjetër rast, kur punonjës të sigurimit serb futen në struktura të sigurisë është edhe Fadil Suloviqi i famshëm që ka rrahur shqiptarë me shkop të Serbisë deri kur NATO-ja ka filluar bombardimet mbi trupat serbe.

Ju mendoni se ai njeri është në Serbi e po jeton keq, sikundër kam dëgjuar për Ramadan Balën, i njohur edhe si “Dan Lepri i Gllarevës”. Jo, jo, jo! Fadili është në PK dhe madje në një sektor që është shumë i rëndësishëm për sigurinë e vendit tonë, siç është njësia e antiterrorit! Unë po kam frikë të mendoj se çka tjetër mund të ketë në strukturat tona të sigurisë. Ai që deri në sulmet e NATO-s terrorizonte shqiptarët e shkretë në tregun e gjelbër të Prishtinës, të cilët mundoheshin të mbeteshnin gjallë duke shitur pemë dhe perime, tash na mbroka nga terrori!! Se kush është Fadili më së miri e dinë tregëtarët e tregut të gjelbërt të Prishtinës dhe e dinë se si vepronte Fadil Suloviqi, që tash e ka ndërruar mbiemrin. Jo, më nuk e ka Suloviqi, tash e ka Syla, bile i ka lëshuar edhe mustaqet.

I lumtë Qeverisë se i ka gjetur njerëzit e duhur që kanë me mbrojtë këtë popull nga e keqja, nga terrori e nga dhuna.

Këta janë tre personat që ua di bëmat e tyre, andaj po flas për ta, dhe për të gjithë kam për të shkruar në momentin që të marr informata se kush janë dhe kush ishin.

E pra, për këtë arsye nuk çuditem edhe për dhunën që u ushtrua në Podujevë ndaj protestuesve të Vetëvendosjes. Çka mund të presim tjetër nga një polici që komandohet nga ish punëtorët e sigurimit serb të dikurshëm?

Më dhimbsen ata policë, djem e vajza që kanë dhënë gjithçka nga vetja e tyre dhe janë në gjendje që edhe sot të sakrifikojnë edhe jetën për këtë vend, por dikush ua bëri komandanë - UDB-ashët e dikurshëm ( që ndoshta janë edhe sot !!) dhe pasojat po i vuajnë populli bashkë me policët që po u duhet t’i zbatojnë urdhërat e tyre.

Një polic që ishte në Merdare me 14 janar, ish ushtarë i UÇK-së më tha: “ Aiii burrë bre, m’u ka dokë vetja si tradhtarë, si shpiun, po a u bihet njerëzve tu bre, a rrehet poplli yt pse po proteston. Pasha një zot që më ka falë po më caktuan në protestë kam me desh uniformen e nuk shkoj ma. Unë jam kanë edhe jashtë e di qysh vepron policia ndaj qytetarëve të vet në kësi rastesh. Ska pasë nevojë me i rreh e me i arrsetu hiq, po si të kish ra nata asnjë s’e kishe pa aty, se s’kishin mujt me njet prej të ftohtit”, rrëfen polici i shkretë që ishte në siklet se si të veproj po u caktua në protestën e 22 janarit të paralajmëruar nga Vetvendosja.
    Kjo tergon se pse vidhet dhoma e dëshmive e nuk zihet hajni kurr dhe pse rrahen protestuesit, tregon edhe sa në pozitë të vështirë janë edhe disa nga policët që caktohen në protesta të tilla, ku qytetarët tanë hanë dajak, por ka edhe nga ata qe mezi presin të caktohen në protestë.

Ishte edhe debati sante ne tv rtk,,ku njeri i afert me vv,ku me 13.01.2012 dy lider te vv kan depertuar mallara serbe nga serbija per ne kosove ...

dhe tha shume mire se at ,dhe faktet i ka dhen gazetes zeri nje dite me vone po per qafre arsye nuk e ka botuar ata e din me mire ..

albini ,rexhepi ,galuku visari jane kunder kosoves shtet sot per sot,,dhe at veq se vetet nuk ajn ne pushtet ...keta po i bejen levizjet paralel me tadiqin en serbi dhe kushtunicen ...

Rexhep selimi ishte kuder ne lufte ishte pas lufte eshte edhe atni..sikur kurvat edhe ato shume te kqijat bilem,,albin kurti po te ksihte deshire te jep kontribut per ksoven ka pasur kur me than dhe nuk e ka be nje gje te till ,,po iku shkoj ne serbi per ta siguruar milloshi nga lufta se i kishte peremtuar ati se kosoven nuk do ta le rahat edhe kur te pavaresohet sikur qe po ndodhe sot..

keta patriota shikoni jan me te forte se gjithe miqet e ksoves duke perfeshir edhe amerikanet ketu,,keta vertet jame shume i bindure se eshte ka i financon bogradi dhe rusi ...

keta nuk e deshiroejn ksoven ne evrop po ne serbi dhe thirren ne emer te qytetarev ,,dhe jane humbes e dine kete keta pisa..

keta e dojen ksoven sikur shqiperija si ishte e mbyllur per 50 vite keta jane te forte jo bashkpunimin me evropen demokratike turpi i ksoves jane keta dhe ata si i perkrahin keta

turpi i kosoves dhe i shqiptaris VV

turpi i kosoves vv dhe ata te cilet i prin sante duel dhe tragoj bizismenat e vv,,qe me 13 janar 2012 ne oren.... dhe vendin me mallra te serbis keta jan patriotat e fundosjes

Faqja 88 prej 127 FillimFillim ... 3878868788899098 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •