Close
Faqja 34 prej 127 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1268

VV: S’ka më Plazma për Thaçin

Pranë ndërtesës së qeverisë së Kosovës ka hedhur e shkatërruar shumë kilogramë me Plazma-Keksa (prodhim i Serbisë).
    Një aktiviste e kësaj lëvizje ka thënë se ato i ka dhuruar një ndërmarrës që nuk dëshiron t’i shesë më, dhe ka porositur që t’i dërgohen kryeministrit Hashim Thaçi për t’i parë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Rroftë 14 janari,ditë historike dhe e shenjtë në historinë e kombit shqiptar.Ditë e unifikimit i të gjithë shqiptarëve ngado qofshin.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une perkrah plotesisht VV,edhe pse nuk i takoi asnje partie,kjo qeveri e ka tepru,kur nuk respekton as vendimet e kuvendit ateher ngriten tensione.
    VV duhet te ket kujdes ti largohet dhunes edhe pse eshte rrezik qe njerz te jo VV mund ta perdorin ket protest per ta demtua VV.
    Une nuk kuptoi perse qenka ber kaq pluhur pse vv po e ndalon mallin serb,kur serbia qdo gje shqiptare e ka ndalu,pse duhet ti nenshtrohemi serbis.
    sa i perket fjalorit te thaqit kam vetem nje fjal NO KOMENT,dhe turprohem qe nje kryeminister i kosoves tregon arroganc dhe nervoz te pa kuptimt.
    Sido qe te jet uroi qe kjo protest te kaloi e qet ,dhe njeherit qeveria te tregohet shume me koperative te mos lejoj qe situata ti dal prej kontrolli.
    VV do ti kushtoi kjo por vetem perkohesisht kurse ne staza me te gjata kur populli te vetijsohet me shum do ta kuptoi qe sot per sot eshte e vetmja forc qe jep shpres per nje te ardhme me te mire per popullin shqipetar.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    E perkrah iniciativen e Vetvendosjes, e sidomos kur kjo ka te bej me mbrojtjen e nje parimi, ate te reciprocitetit karshi Serbise,miratuar nga Kuvendi i Kosoves.Parim i cili u shkel nga ana e Qeverise,prapa te ciles qendrojne biznismenet politik te klanit Thaçi ,duke dal keshtu mbi organin me te larte ligjdhenes,ate te Kuvendit te Republikes se Koseves....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 13-01-2012 më 16:22

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    nuk e mendoj as une si menyre e drejt kete....kjo do jete diqka shume problematike....

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Neser kane per te dalur vec bandite me qellim te bllokimit te rrugeve.

Prandaj, Kosova ka bandite pak, mirepo ata qe dalin normalisht jane te dhunshem. Shyqyr prej zotit se policia eshte e fort.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga linnda... Lexo Postimin
    Pranë ndërtesës së qeverisë së Kosovës ka hedhur e shkatërruar shumë kilogramë me Plazma-Keksa (prodhim i Serbisë).
    Një aktiviste e kësaj lëvizje ka thënë se ato i ka dhuruar një ndërmarrës që nuk dëshiron t’i shesë më, dhe ka porositur që t’i dërgohen kryeministrit Hashim Thaçi për t’i parë
    Ajo qe folke ne emer te V.V u doke si partizane e Ish-jugosllavise, apo korese veriore. Ndoshta pas asaj deklarate ka pas qellim me punu me ore.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Probabiliteti eshte me i madh qe keta te VV kane konsumu me shume se Thaqi plazma keksa. Hipoteze e imja kjo e bazuar ne njohurite mbi jeten ne Kosove. Si rrjedhoje ata kane me pase ma zor mu msu pa to.

Perndryshe mire ua kane ba plazma keksave. Ai tregtari mire paska ba qe i ka mbledhe mente. Ma mire vone se kurre.

Kane dale kto keksat SEMPRE ne Kosove 100 % me tmira se plazmat.
    AUTOCHTHONOUS

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Gjithmon jam kan dhe do jem pro aksioneve per bllokimin e pikave kufitare me serbin ,eshte mir te ktheheni disa vite prapa dhe te shikoni gjenocidin qe ka ber serbia ndaj vellezerve tan, na ka vra, masakru ,torturu, na ka debu nga vendet tona qdo familje qe ka jetu ne Kosov e ka perjetu tmerrin ,andaj nuk kemi me qka te bashkpunojm me armikun ton qe gjithmon na ka tradhtu dhe vra pas shpine ,kemi mjaft shtete tjera mike qe duan te bashkpunojn me ne dhe qe ja dojn te miren vendit ton

Njeher e pergjithmon duhet ti nderpresim dhe te mbyllim kufirin me serbi nuk kemi nevoj per serbi ,ndersa per ata qe e duan dhe qe jan te varur nga serbia le te shkojn ne beograd jan te lir

Mos harroni te kaluaren mos harroni deshmoret ata nuk dhan jeten qe ne te bashkpunojm me serbin ata dhan jeten qe ta debojm serbin, mos harroni se mijra familje edhe sot jan ne ankth dhe nuk din asgje per te afermit e tyre qe 12 vite ,andaj si mund te bashkpunojm me nje shtet qe edhe sot pas 12 viteve ende mban peng kufomat e mijra shqiptarve
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Ajo si folke ne rrugen e plazmave te saj lete shkon ajo ku eshte mesuar nat per nat te bej prostuticion ,,edhe me shoqet e veta ,,dhe leti ben qef shpiriti te guri i zi,,sikur ishte mbrem deri ne mengjes ,,dhe me siguri glauku i paska pelqyre at nat te guri i zi ...

oooo kur u ba tuli e tuli laperice e tuli laperi me i kajet dertet e ksoves dhe te popllit te ksoves mos vete per kete popull ,,po keta te vv te gjithe jan drogirasha..

ani kur folke aj patrioti rexhep selimi ,po te ishte i mire aj amerika nuk do te ja kishte dhen kartonin e kuq,,dhe ky far patrioti eshte aksionar me ramiz kelmendin dhe dautin dhe ramushin ne etc

Faqja 34 prej 127 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •