Close
Faqja 14 prej 127 FillimFillim ... 412131415162464114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 1268
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Me një fjalë sipas teje DYDRINSO kur të qëllojnë në faqe me pëllëmbë ti thua që ata ti kthejnë dhe tjetrën??
    Unë them sy për sy dhe dhëmb për dhëmb, ndryshe nuk ka zgjidhje.
    edhe ashtu fare nuk jam dakord une o Stacion, se e pam ne 99 ne ate sy per sy qe thua ti. Por meqe hyri NATO sy per sy me ata , them qe disa gjera duhet ti zgjidhin ata.

Prandaj e perdora ate shprehjen ( terhiq dhe mos e keput )
    Revolution 1848

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    edhe ashtu fare nuk jam dakord une o Stacion, se e pam ne 99 ne ate sy per sy qe thua ti. Por meqe hyri NATO sy per sy me ata , them qe disa gjera duhet ti zgjidhin ata.

Prandaj e perdora ate shprehjen ( terhiq dhe mos e keput )
    Kur përdor atë shprehje nuk dua të nënkuptosh që duhen mbërthyer armët.
    Ajo që "propozon" DYDRINSI është njëlloj si me kamjonat me mallra që kalonin në doganë, Sërbia kalonte sa kamion ti donte b.ytha dhe kamionët e Kosovës nuk lejoheshin.
    Reciprociteti është i domosdoshëm në të kundërt serbët nuk ndalen.

P.s. po mos të kishte filluar lufta e armatosur në Kosovë nuk do kishim fare 99_të dhe serbi do mbretëronte akoma në Kosovë
    Ndryshuar për herë të fundit nga Station : 10-01-2012 më 17:39

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Kur përdor atë shprehje nuk dua të nënkuptosh që duhen mbërthyer armët.
    Ajo që "propozon" DYDRINSI është njëlloj si me kamjonat me mallra që kalonin në doganë, Sërbia kalonte sa kamion ti donte b.ytha dhe kamionët e Kosovës nuk lejoheshin.
    Reciprociteti është i domosdoshëm në të kundërt serbët nuk ndalen.
    Nejse, keto jane ceshtje qe duhen pare edhe arsyet se perse ndodhin. psh ka ligje qe per X produkt nuk lejohet importi etj se eshte e gjate po ti hyjme..... ose ose , pse shkon aq larg ti, ke shqiperine qe e ka mberthyer malli Serb neper farmaci

P.s. po mos të kishte filluar lufta e armatosur në Kosovë nuk do kishim fare 99_të dhe serbi do mbretëronte akoma në Kosovë
    Epo ne te tilla raste keshtu veprohet, se edhe ne vendet Afrikane u veprua ne te njejten menyre. Mos doje ti qe NATO te nderhyje pa shkak

E di ti ate formulen ( Shkak - Pasoje " reaksion " ) Nganjeher ose shpesh here shkaku krijohet nga jashte. Ishte e pamundur ose e pa imagjinueshme qe Shqiptaret e Kosoves ti hynin te tille vallje duke u mbeshtetur ne forcat e veta
    Revolution 1848

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Makolli: Të enjten e ardhshme jam në Preshevë

Nga Express 10 Janar 2012 19:12

Ministri i Diasporës Ibrahim Makolli sot i ka konfirmuar agjencisë "Presheva Jonë" se të enjten e ardhshme do të gjendet në mesin e shqiptarëve në Luginën e Preshevës.

"Kjo vizitë është në kuadër të programeve të qeverisë tonë për ti vizituar jo vetëm diasporën por edhe trojet tona etnike ku jetojnë dhe veprojnë shqiptarë etnik jashtë kufijve administrativ të Kosovës. Gjatë qëndrimit tim në Preshevë do të takohem me liderë si kryetarin e Komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafën, si dhe liderët e subjekteve tjera politike e shoqërore në rajon. Qëllimi i kësaj vizite është që shkurt të njihemi për situatën ekonomike e politike të vëllezërve tanë në Luginë të Preshevës, si dhe (mos)avancimin e proceseve në trevat shqiptare aktualisht në Serbi", tha Makolli.

Ditë më parë, intelektualët shqiptarë të Luginës së Preshevës apeluan që presidentja e Kosovës, ai i Shqipërisë dhe dy kryeministrat të vizitojnë komunat Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc.

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    edhe un perkrah nje levizje qe nuk flet nga zyrat e me kostuma, por vepron dhe vepron se kostumsat e kane mendjen te sahanlepirja dhe kane harruar se kush kan qene.......
    respekt te vecante per te gjith ata djem e vajza qe dalin ne rruge dhe flasin me vepra.... gjithashtu admirim per Albin Kurtin dhe sugjeroj te formojne nje levizje me Aleancen Kuq e Zi, Shqyptaret po ndryshojne dhe jo po ndryshken
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Edhe keta Vv jan sikur ky ne amerik kunder amerikes edhe keta e kan te njetin rol kunder popllit te vete ..vetem per vetei turpi i tyre nuk ka funde

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Heu albin ta hanksha zemnen ja mshele gojen llapoqit

qe hiqet kishe i djeg zemna per shqiptart e lugines
    Shume eshte ka i dhimbezen shqipatret elugines albinit mos vete,,po ka deshir me ardhe ne pushtet kunder popllit te vete,,dhe kunder amerikes me i ndal liberalizimin evizav keta jan sherbimi sekret i serbis dhe i kushtenices,, vv turpi i tyre

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    Shume eshte ka i dhimbezen shqipatret elugines albinit mos vete,,po ka deshir me ardhe ne pushtet kunder popllit te vete,,dhe kunder amerikes me i ndal liberalizimin evizav keta jan sherbimi sekret i serbis dhe i kushtenices,, vv turpi i tyre
    a dole me e mbrojt tadicin a jo?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •