Close
Faqja 90 prej 127 FillimFillim ... 40808889909192100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 891 deri 900 prej 1268
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Brari;

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    skicofreni albin.. i vrau para ca kohesh 2 djem te rinj kosovare..

edvin ruci i vrau 4 kurse nja 300 policve u a thue koken.. kurse ca palma "pa parti" i shkrumboj..

keta dy pisa u takuan para ca ditve ne prishtin dhe edvin kanibali i thurri elozhe skicofrenit albin..

tash skicofreni albin.. kulish qosisto demaqoist e kloso shikoist.. ka ne pllan te vrasi neser te pakten nja 20-30 te rinj..

kush ka vllazen e motra teper le ti coj tek kryelahperi albin..

me shum skam cka ju them..

mos dali pasneser kush e te thot..valla sna e mur mendja..

mir kjo po dhe krieleshkuqi kreshnik spaHIUY I BAMKE TOPIT TE ED RUCIT..PO DERGOKA BASHIBOZUKE TEK FALANGA E ALBINIT.. KJo e komplikon akoma me shum gjendjen e mund te ket pasoja te renda..

ne kyte rast fare sme dhimbsen veveistet qe mund te vriten apo leshkuqet e kreshnikut te bamir edvinit..

kam hallin e policit shqiptar te shtetit te kosoves qe mos ti cenohet as jeta po as uniforma e as kimja e flokut..

e kryesorja..qe nderkombetaret.. mund te ndeshkojn kosoven e kjo do ishte tragjedi..

prandaj.. kush eshte shqiptar e jo rrot k.ar e gomar e pis e zagar.. ti lajmeroje far e fis qe neser mos te dalin ku i con ai pis..

kaq kisha..

..
    mos u a baj gajlen ti atyre heronjeve qe i vrau unmiku me ndihemen e hashim polarit se ka kush merret me kta 2 heronje

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

projekti21_dk

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Intervistë e Adem Demacit dhënë TV21 për ngjarjet e 14 janarit 2012

http://www.youtube.com/watch?v=tbsPBPWtqAI
    mua si qytetar i thjesh nuk me duket e rasishme qe adem damaqi e ka humb kretibilitetin ne popull me niher pas lufte ky si kur nuk i pren sopata ne nje vend adem demaqi esht memir te bashkon familjen e tije

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

prishtina2010

Citim Postuar më parë nga prishtina2010 Lexo Postimin
    P. K ka arrestuar hajnate dhe aktivistet e VV,dhe rexhep selimit arrestuar F.Imerin 1991, Sh. Sadiku 1993, J.Xhafa 1992 dhe R.Baliu 1992, të dyshuar për përfshirje në raste serike të grabitjeve të armatosura, që kanë ndodhur gjatë muajve dhjetor 2011 dhe janar 2012 në rajonin e Vushtrrisë. Të tria rastet e regjistruara të grabitjes së armatosur janë raportuar të kenë ndodhur në komunën e Vushtrrisë, ndërsa cak i sulmeve ishin dy pompa të derivateve dhe një shitore lokale në fshatin Smrekonicë. Dy armë automatike “AK-47”, së bashku me katër karikatorë dhe një pushkë gjuetie, janë sekuestruar si pjesë të provave materiale gjatë operacionit të kontrollit. ,,keta ishin antaret e VV te cilet morren pjes ne barikaden e albin kurtit dhe jane aktivisate te VV
    aavavav po ti paske ni mori deshmish pse nuk shkon ne stacionin mete afert ahahahaahah ik more pirdhu me kto intriga spin uje

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pika-Kufi.1-31

Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin

Thaçi, VV-së: “Marre duhet me iu ardhë”

20-01-2012 18:00 CET

Pas akuzave të bëra nga lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ndaj kryeministrit Hashim Thaçi, ky i fundit ka replikuar me deputetët e Vetëvendosjes.

Në fjalimin e tij përmbyllës për mocionin, atyre që e kanë kritikuar, u ka thënë se nuk janë pronarë të patriotizmit, dhe u ka thënë se “ka kaluar koha e Stalinit, e Leninit dhe besa edhe e Musolinit”.

Duke kujtuar protestën e 14 shkurtit të vitit 2007, Kryeministri Thaçi, duke iu drejtuar pjesës ku ishin të ulur deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje, ka thënë se edhe në atë kohë ka pasur kërkesë për t’iu bashkëngjitur protestës, mirëpo e ka refuzuar një kërkesë të tillë, pasi që, sipas tij, rruga nuk është zgjidhje, ku sërish i bëri thirrje Vetëvendosjes se duhet t’i kthehet debatit në Kuvend për zgjidhje, e t’i lënë rrugët.

Ai akuzoi direkt Lëvizjen Vetëvendosje për vdekjen e dy protestuesve të protestës së 10 shkurtit, 2007, Mon Balaj dhe Arben Xheladinit. Thaçi madje iu drejtua deputetëve të VV-së me fjalën “marre duhet me iu ardhë”.
    /Zëri/
    ahahha ashim polarit i i vjen keq per mon balajn dhe arben xheladinin jo ati si vjen as pak keq perkundrazi por per ti friksuar popllin se pse hashimi esht vrases dhe tash e ka kap nje panik shizofreni kurse ne fund edhe familja e monit edhe i arbenit jan perkrahes te VV.L-S keshtu qe hashim polari ska pse ti vjen keq

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hillirian-zo

Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Beni respekt te pershendes
    inderuar edhe un ty te pershendes

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pika-Kufi.1-31

Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    Muja: Vetëvendosja nuk e njeh Pavarësinë e Kosovës

Deputeti i PDK-së, Shaip Muja

Tërhequr më 19 Janar 2012
    Deputeti i PDK-së, Shaip Muja, në një intervistë për “Tribunën Shqiptare”, edhe pse ia ka njohur “Vetëvendosjes” të drejtën e protestimit paqësor, ka folur shumë ashpër për subjektin politik të drejtuar nga Albin Kurti.
    “Lëvizja Vetëvendosje ka pasur të drejtë të bëjë protesta, por duke e respektuar ligjin”, ka vlerësuar anëtari i kryesisë së PDK-së, Shaip Muja, për “Tribunën Shqiptare”, siç transmeton KosovaTimes.
    Muja ka deklaruar se ky subjekt politik nuk është shumë i interesuar që të respektojë ligjshmërinë në vend, sepse dihet botërisht që “Vetëvendosja” nuk e njeh Kushtetutën dhe rrjedhimisht as Pavarësinë e Kosovës.
    Sipas Mujës, partitë e tjera opozitare në vend janë duke ia bërë njëfarë kurthi Vetëvendosjes, duke e lënë të vetme që të bëjë “politikën e rrugës”.
    Shaip Muja dhe lideri i “Vetëvendosjes” Albin Kurti përballen e përplasen vazhdimisht gjatë kryerjes së punës brenda Komisionit Parlamentar për Punë të Jashtme, ku bëjnë pjesë të dy. /KosovaTimes/
    ja ky esht vrases njeri qe akuzohet per vrasje te pas luftes nuk habitem pse ky esht me i zeshmi kunder vetvendosjes me disa mbeturina te pdk-s

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Pa_doreza2

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Sot ne kuvendin e kosoves ju dha drite e gjelber barikadave ne veri te kosoves, nga disa Parlamentar sharllatan qe nuk e njohin politiken dhe nuk e dine ç'eshte politika . Sot ne ket parlament e gjykuane Policin e kosoves duke e bastardizuar ate deri ne ate mase qe e barazuane me ate te millosheviqit

Qe nga sot policia e kosoves nuk duhet perishur timin e duhanit as atyre ne veri se edhe ata paskan te drejte si mbase kuvendarve dhe parlamentarve te kosoves per protesta dhe barikada ne rruge. shtrohet pyetja kushe doti mbroje policin e kosoves nga huliganizmi i kuvendarve te kosoves nga taborret qe jane ne pushtet,dhe ne opozite qe me ç'do kushte done te jane ne pushtet me çdo kushte, dhe mu perate arsye sulmohet policia

Me siguri se i ka rroke gripi i EDI RAMES dhe i SALES. E po virus i keq eshte i pa sherushem
    shum thjesh qeveria duhet ti mobilizoj ter strukturen policore ne veri te vendit e ka edhe me kushtetut per te cilen shum po thirret dhe ta zbatoj se pse ne veri operon nje struktur e nje shteti armik dhe duhet te jap urdher per shpartallimin e ktyre grupeve paramilitare [populli dota perkrah edhe moralisht edhe fuzikisht e jo ta politizoj policin kundrr shqiptarve

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Hard

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....deri sa ti mendohesh ose pretendon me mi q* une moti juve te vetfundosjes jav kam Q!....bile ty ti pata dhunu niher kejt me ren nuk kshyrsha as , as gjini , as moshe.....

....ja minoriteti ka shum problem me gjuhen shqipe ....PARRE ju koft...ja ketu shihen se albini dhe argatet e tij jan minoriteta Serb ....ky beni33 ...bile ky eshte gjysem magjup gjysem serb ,,,gjakun e ka t'magjupit a trupin edhe trurin e ka t'serbit....por fatmirsisht per Kosoven keta vetfudosjes jan shumica keshtu si ky m'u't'i....
    ky jav kish Q....
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •