Close
Faqja 68 prej 127 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1268
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...e vertet ....por pak ka bere , u dasht me perdor forcen maximale....
    Skan pas mundesi me perdor force me te madhe sepse iken protestuesit.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin

Hahahahhahahha, po thu mos me pas ike ma shume kishin ba.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Se paskem harruar.
    Dhe hapi i fundit per te fute ne funksion total diktaturen ka qen futja e pacollit President, mani mend qe edhe uniformen e ushtrise deshi ta nderroi i mani mend reageimet apo veprat e ti te shpejta por dikush e jo ne, por as popullin nuk reagoj por dikush nuk deshi qe pacolli te jete president. dhe e futen pyken Atifete Jahjagen, qe edhe kjo eshte vetem nji grip (Flame) per realizimin e planeve te skalitura te diktatures ne Kosove.
    Qe ne nuk duhet te mahnitemi kur edhe europa shtriga plak qe ende na ka borgj ta perkrah nje diktatur ne kosove, sepse edhe unmiku i ka ndihmuar shum super shum PDKse per realizimin e Planit dhe strategjis se Naxhmie Hoxhes.
    Nuk eshte rastesi simpatia ndaj Enver Hoxhes ne tera viset e Kosoves, tendenca ne rritje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 16-01-2012 më 17:20

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Po shkeljen reciprocitetit nga ana e qeverise e miratuar kohe me pare nga Kuvendi i Kosoves si organi me i larte ligjdhanes pse nuk e komentoni ,po merreni me thana e thusha,e pralla boshe,...ej ketu eshte dhunuar nje parim nje urdher nga ana e qeverise...,dhe ju prisni qe askush te mos protestoj per kete...,Jo kjo nuk eshte normale,kjo vetem mund te ndodh vetem te ata popuj qe nuk kane vetdije politike as qytetare...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,321
    Postimet në Bllog
    22
    Tani kur Policia e Kosoves, pa mar parasysh se nga kush ishin te organizuara protestat e 14 janarit 2012 dhe qellimin e synimin e kesaj proteste, ju perkrahni nderhurjen brutale te policise se Kosoves ndaj protestuesve, ndaj demonstruesve, nga popullit, ndaj deputeteve te Kuvendit te Kosoves. Perkrahni dhunen e Policise qe ushtroi ndaj popullates (Shqiptareve).
    Nga dallojne barikadat e serbeve ne keto pika kufitare, nga protestat e Vetevendosjes? Une nuk shoh absolutisht asnje dallim. Dhe qe te dyja palet me veprimet e tyre cenojne rendin kushtetues dhe sigurine e shtetit me te ri e me te brishte te Evropes, shtetit te Kosoves.

Policia e Kosoves ka pergjegjesine kushtetuese, qe te ruaje rendin e qetesine ne vend, dhe te mundesoje levizjen e lire te njerezve dhe mallrave ne keto pika kufitare, dhe ne mbare territorin e Kosoves. Duke bere protesta te tilla, nuk po bejme gje tjeter vecse po destabiliziojme sigurine e Kosoves, po pengojme qytetaret e tregtaret e Kosoves qe te hyjne e dalin nga kufiri verior, dhe po minojme pozitat e shtetit demokratik te Kosoves ne syte e nderkombetareve.

1. A duhet qe Qeveria e Kosoves brenda nje kohe te shkurter qe ti dergoj forcat e saja policore ne Veri te Kosoves per te siguruar levizjen e lire te qytetareve atje, per te ven rend dhe ligj, dhe per te mar nen kontroll te saj te gjithe veriun?
    Jo. Une isha kunder nderhyrjes se patritur te forcave te policise se kosoves ne kufi, pasi isha i bindur qe a) ishte nje veprim i nxituar i qeverise per te larguar vemendjen e opinionit publik nga hetimet e Limajt e kompani b) ishte nje veprim qe nuk gezonte mbeshtetjen e faktorit nderkombetar ne Kosove c) isha i bindur qe ky destabilizim i Kosoves, nuk ndihmonte Kosoven, perkundrazi, rikthente ne vemendjen e opinionit nderkombetar pasigurine qe mbreteron ne Kosove, edhe pas pavaresise.

Ajo qe eshte e rendesishme nuk eshte prania e forcave policore te shtetit te Kosoves ne keto pika kufitare. E rendesishme eshte qe pikat kufitare te jene te hapura, e te sigurta, qe te gjithe qytetaret e Kosoves te levizin lirshem ne te dyja drejtimet. Ashtu si me e rendesishme se prania e forcave policore, eshte arritja e kompromisit politik, mes Beogradit e Prishtines per ceshtjen e tarifave te mallrave qe hyjne e dalin nga Kosova.

Nese sigurine ne keto pika e ofrojne nderkombetaret apo forcat policore te Kosoves pak rendesi ka. E rendesishme eshte qe tregtia te vazhdoje, dhe te jete nje tregti e ndershme, ku mallrat serbe te hyjne ne Kosove, e mallrat e eksportit te Kosoves te hyjne ne Serbi.

Problemi i pikave kufitare nuk eshte nje problem politik, as nje problem sigurie, eshte nje problem ekonomik.

2. A duhet qe Qeveria e Kosoves ta zbatoj vendimin e Kuvendit te Kosoves per reciprocitet te plote ndaj Serbise te marr me 7 Dhjetor 2011?
    Cdo vendim i Kuvendit te Kosoves duhet zbatuar e respektuar. Por edhe ky vendim, sipas kendveshtrimit tim, nuk rendon mbi eksportet serbe, rendon mbi ekonomine kosovare: qytetaret e Kosoves do te kene mungese mallrash te konsumit te perditshem, cmimet do te rriten dhe kontrabandistet serbe e shqiptare do te bejne para te madhe duke shfrytezuar situaten e krijuar e duke ua shitur mallrat popullit kosovar me cmim te larte.

Kish menyra te tjera per ta adresuar problemin: Vendos tarifa te larta per te gjitha mallrat qe hyjne ne vend nga Serbia, duke rritur keshtu koston e ketyre mallrave ne tregun kosovar. Dhe do te ishin vete tregtaret serbe, qe do te ushtronin presion ne qeverine e Beogradit, qe te hiqnin embargon ndaj eksporteve kosovare ne Serbi.

3. A duhet qe Qeveria e Kosoves te reagoj prap ne te njejten menyre siq reagoi me 14 janar, te reagoj edhe me 22 janar, e kur dihet se LVV prap ka ndermend te protestoj te pikat kufitare meradre dhe tek dheu i bardh?
    Te isha une kryeminister i Kosoves, Albin Kurti dhe te gjithe organizuesit e atyre protestave do te ishin sot ne arrest shtepia, per ta policia e Kosoves do te kish ngritur padi ne Prokurorine e Pergjithshme per prishje te rendit kushtetues. Dhe nuk do te lejoja ne asnje menyre, qe organizime te tilla te ndodhnin ne te ardhmen. Askush nuk qendron mbi ligjin dhe askush nuk mund te bllokoje levizjen e lire te qytetareve te Kosoves brenda territorit te Kosoves. Absolutisht askush. E kush guxon ta beje kete gje, do te perballet me forcen e ligjit, jo vetem me forcen e policeve te Kosoves.

Nuk duhet te kete protesta te tilla ne 22 janar, e asnjehere tjeter ne Kosove. Keto nuk jane protesta demokratike, keto jane akte vandaliste qe prishin rendin kushtetues ne vend. Protesta demokratike jane protestat para kryeministrise e Kuvendit te Kosoves, protesta paqesore me leje nga policia e Kosoves, qe kane per qellim senzibilizimin e poullit te Kosoves. Jo protesta qe per qellim vendosjen e Kosoves ne gjendje shtetrrethimi, pasi keshtu i krisi ne mendje nje grupi te rinjsh ne Kosove.

4. Sipas Jush a duhet bie kjo Qeveri e tanishme e Kosoves, apo duhet vazhduar te qendrojne ende ne pushtet? Dhe arsyet pse duhet bie, e pse jo?
    Une nuk kam ndonje respekt te vecante per qeverine e Kosoves, dhe kete e kam shprehur ne temat e forumit. POR, une di te bej dallimin mes keqqeverisjes dhe prishjes se rendit kushtetues ne Kosove. Eshte mese e natyrshme per pjesen derrmuese te popullit te Kosoves te jene te pakenaqur nga qeverisja e vendit. Por kjo pakenaqesi duhet kanalizuar ne institucionet e Kosoves, ne Kuvendin e Kosoves ku opozita mund te kerkoje mocion mosbesimi per qeverine, e mund ta rrezoje me vote. Ose pergatitjet per zgjedhjet e ardhshme, ku te gjithe ata qe jane kunder qeverise Thaci, te organizohen e votojne ne grup kunder tij, duke ofruar edhe nje program e alternative me te mire se ajo qe kemi pare deri tani.

Njerezit e lire i zgjidhin mosmareveshjet e tyre me vote. Njerezit rrugace i zgjidhin mosmarveshjet e tyre me dhune.

Albo

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Hahahahhahahha, po thu mos me pas ike ma shume kishin ba.
    Une sdi qysh jane sjell ma bute. Vec edhe shampon me ju pas qu, se uje paten, bile me shtypje te mire. Gazi lotsjelles ju binte me parashute, qe mos mi lendu ne krye. Polici demokratike bre. Ama fort kane ik aaa..
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    ...po pleqt e thojn fjal te urt : mos u rrok me hyqmet" se s'ta qet....

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    ...hahahahahahaha....
    ...vertikalisht e Horizontalisht kena me jav sht! albinit edhe perkrahsve te tij ....

ne mundemi t'jav bojm kete ....na jem Hyqmeti , ju jeni rrugaqët ....kemi me ju dh! dru...
    un nuk jom as me Albinin e as me Hashimin.

un, nalna edhe kqyri kush e qysh po vepron ne favor t'shiptarve

faktikisht, kur Hashimi boni cka boni me 25 korrik, un anova per ket lloj iniciative, sepse u kon n'dobi t'shiptarve

eh, vallahin e bilahin, nuk mu ka qi kryt e me thon qi Hashimi u sjell mir qitashti me kto magjupina qi i boni t'shtunden, me fjal t'tjera, veproj kunder shqiptarve

edhe, mos rrej, e mos u perkufizo veç te Vetvendosja, se ka pas kogja shiptar n'protest t'cilt nuk jon kon domosdosmerisht te VV-se

hapi syt, hiqi ato gjyzlyka se ta kan qorru t'pamunit

ti shok, duhesh me e vet veten pse populli protestoj e jo me valu flamurin e Hashimit viç per mi tregu botes qi je pro-Hashim

Hashimi ktu Hashimi aty, hapi syt bre burr dheu e kqyre interesin e popullit, t'honkshin shtatqin dreqna t'honkshin

...e boll mo me lujt me penda se je rrit per kto sene... Provo me fllomastera, ato ma t'trasha.
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ...harambash killer ,,,, Cirkusi qe kuke

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    ...harambash killer ,,,, Cirkusi qe kuke
    po de, killer i harambashave i sojit tond qi zdijn me menu me kryt e vet po me flamura.

e ki kryt si ni kungull o hard
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •