Close
Faqja 26 prej 127 FillimFillim ... 1624252627283676126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1268
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    E quaj te gabuar perdorimin e nje gjuhe te tille nga nje kryeminister e aq me teper nga Hashim Thaqi. Nese qeni kafshon nje njeri ,njeriu nuk kthehet te kafshoje qenin.

Ua ka kthyer ne te njejten menyre - arsyeton dikush.
    Por a ia vlen?! Une them se jo.
    AUTOCHTHONOUS

KDNJ nga Presheva mbështet aksionin e Vetëvendosjes.

Këshilli për të Drejtat e Njeriut nga Presheva mbështet fuqishëm iniciativën e Lëvizjes Vetëvendosje të 14 janarit, për zbatimin e vendimit për reciprocitet të plotë politik, ekonomik e tregtar ndaj Serbisë.

Kryetari i Këshillit për të Drejtat e Njeriut nga Presheva, Belgzim Kamberi thotë se aksioni i 14 janarit është demokratik dhe përgjigje ndaj diskriminimit dhe margjinalizimin që po u bëhet shqiptarëve të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës.

“Në kohën kur Qeveria e Republikës së Serbisë thellon çdo ditë e më tepër diskriminimin dhe margjinalizimin e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, e kur Qeveria e Republikës së Kosovës i izoloj së fundi edhe më shumë komunat përkatëse nëpërmes vendosjes së tarifave për polisat kufitare të sigurimit, KDNJ fton qytetarët e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës që t’i përgjigjen iniciativës paqësore dhe demokratike së 14 janarit 2012, për ta jetësuar reciprocitetin e plotë midis Kosovës dhe Serbisë, në përputhje me interesat e qytetarëve të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës, reciprocitet që do të reflektoj sërish i paqen, me moslejimin e vizitës së Ministrit të Diasporës, Ibrahim Makolli, më 12 janar 2012, nga ana e autoriteteve serbe”, përfundon komunikate e lëshuar prej kryetarit të Këshillit për të Drejtat e Njeriut nga Presheva, Belgzim Kamberi.

http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,13,71503
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin

Udhëheqësi i lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti tha në Podujevë se më 14 janar do të jenë në mbrojte të kufirit të Kosovës dhe vendimit të Kuvendit të Kosovës.
    http://www.zeri.info/artikulli/1/1/4...em-ne-merdare/

sa interesant
    po ky far albini tash po e mbron vendimin e kuvendit
    ndersa deri sot nuk i ka njoft vendimet e kuvendit
    as kur e shpalli kuvendi shtetin e pavarur e sovaran
    as kur kuvendi pa asji vot kunder i zgjodhi simbolet e shtetit
    as kur kuvendi e pranoi planin e ahtisarir
    as kur kuvendi e miratoi kushtetuten e republikes se kosoves
    e tiera e tiera vendime
    qe ka marr kuvendi i kosoves albinovit e vetfundosjes nuk i njoften e perkrahen keto vendime te kuvendit
    ndersa tash po
    shqiptar te nderuar mendoni vet me koken e juaj se ku na qon kjo qfar po doin keta kreshniket e vonuar ti siellin kosoves dhe popullit te kosoves e sidomos neve shqiptarve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

Udhëheqësi i lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti tha në Podujevë se më 14 janar do të jenë në mbrojte të kufirit të Kosovës dhe vendimit të Kuvendit të Kosovës.

sa interesant
    e tiera e tiera vendime
    qe ka marr kuvendi i kosoves albinovit e vetfundosjes nuk i njoften e perkrahen keto vendime te kuvendit
    ndersa tash po
    shqiptar te nderuar mendoni vet me koken e juaj se ku na qon kjo qfar po doin keta kreshniket e vonuar ti siellin kosoves dhe popullit te kosoves e sidomos neve shqiptarve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-09-2011
    Postime
    516

sa interesant
    e tiera e tiera vendime
    ndersa tash po

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2011
    Postime
    713
    Citim Postuar më parë nga Pika-Kufi.1-31 Lexo Postimin
    sa interesant
    e tiera e tiera vendime
    ndersa tash po

Si duket t'u kanë qorruar sytë apo me qëllim nuk don t'i pranosh gabimet e shumta dhe shumë të dëshme të qeverisë për qytetarët e Kosovës.Edhe çka duhet t'u ndodhë qytetarëve të varfër për t'u vetëdijësuar qeveria se e ka shkelur rrugën jo t mirë të udhëheqjes së popullit.E ka tepruar me mashtrime,lajthitje,mos seriozitet të respektimit të ligjeve.Po e sheh ,në çdo anë bota po na dërgon kritika dhe raporte negative .Korrupsioni,hajnia,vjedhjet ...janë në rritje,e ku na çon ajo?!Në vend se të skuqet qeveria,ajo bllefon dhe llomotit pa lidhje,duke u munduar t'i zbraps qytetarët në përkrahjen e Vetvendosjes.Ndryshimet janë në prag,dhe kjo është veç fillimi i shkëlqyer ,për flakjen e së keqes që përditë i kanoset Kosovës me këtë Qeveri.Me fat ndryshimet qytetarë të nderuar!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    E quaj te gabuar perdorimin e nje gjuhe te tille nga nje kryeminister e aq me teper nga Hashim Thaqi. Nese qeni kafshon nje njeri ,njeriu nuk kthehet te kafshoje qenin.

Ua ka kthyer ne te njejten menyre - arsyeton dikush.
    Por a ia vlen?! Une them se jo.
    kryeministri se pari duhet ti kritikoi deputetet e tij *(lpkistat)qe iken nga mbledhja diten kur u votua rezoluta per "reciprocitet" duke fillu nga jakup krasniqi e deri te njazi idrizi i cili votoi "gabimisht" per rezoluten.

per protesten ,eshte budallaki qe nje parti politike te organizoi protesta te tilla,do te ishte normale qe ket protest ta organizonin sindikatat e bujqeve,transportuesve,organizatat qe mbroin interesat e biznesit etj ,e jo partit politike,aq me pak vv e cila eshte e njohur per demostrata te dhuneshme,krijimin e pershtypjes se me keto protesta kan qellim marrjen e pikave doganore,njejt me protesten e 2007 kur paten kriju pershtypjen se duan ti marrin objektet qeveritare,epilogu dihet dy demostrues te vrar dhjetra te plagosur,edhe tash eshte kriju atmosfer per dhune.

Ky far albin tishte siq po pretendon trim do te kishte perfunduar sikur shume deshmore te tjer te cilet jan kalbur neper burgjet e serbis,,kures ky eshte vetem nje vegel e pushtetit ne bograd dhe kjo eshte politika e serbis per ksoven dhe shqiptaret,,,shikoni qe 10 dite eshte arrestuar zvonko veslioviq albin kurti deshiron ti jap perkrahje ne burg qe ti mbyll kyfijet e kosoves nga gjithe bota demokratike dhe USA,,shikoni veprimet e binit dhe glaukut...kur PARA NJE MUAJ DEKLAROJ NJE NJE NDEJ NE Kqiq se Amerikanet neve nuk na duhen tani dalin dhe pretendojen ta izolojen ksoven edhe nga evropa kuder shikoi dhe postpatriotizmin e albinit dhe glaukut

Patriotat e vv,,deshirojen mbylljen e kufive sikur irani dhe shtetet sikur irani si jan kunder botes demokratike kunder usa dhe evropes psikopatat

tradhtaret nuk prekrahin,,ata te cilet deklarojen gjat darkave te tyre se amerikanet jane kunder ksoves siq kan deklaruar ne nje fshat te vushtrris glauku me albinin

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •