Kush i ka mburruar patriotet askush. Nejse i keqi vetem te shaj di ske cfare ben.
Kush i ka mburruar patriotet askush. Nejse i keqi vetem te shaj di ske cfare ben.
I LOVE GOD
j&g
Kam degjuar se Thaci ne vitet e 90's ka qene truproje ose i berishes ose i nanos. a eshte e vertet kjo???
Sa per temen...Nuk e di se ku e gjen guximin dhe arsyen ky te shaj Vetvendosjen dhe AKZ-en. Me duket si nje kerkese shume e drejt ajo qe kerkon Vetvendosja. Bile edhe Shqiperia duhet te mbaj te njejtin qendrim.
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Kam qene dhe mbetem kundershtar i te gjitha veprimeve qe ndermerr nje levizje populiste qe quhet VV.
Me moshen qe ata kane, ata do te duhej te tregonin nje fytyre krejt tjeter, nje mendim krejt tjeter dhe nje veprim krejt tjeter, qe do ti paraqiste ata me te vertete si e ardhmja politike e Kosoves.
Mirepo kur veshtron prapa te gjithe rrugen e tyre, çdokush qe ka qene i vemendshem, bindet se nuk kemi te bejme me asgje te re, por me levizje te vjetra te maskuara ne fytyra me te reja.
Ndjehesh vertete keq, kur sheh qindra djem e vajza, qe nuk kane ide me te mira per te ardhmen e Kosoves, qe nuk kane aftesi te ngrihen mbi te djeshmen e mbi te sotmen, por imitojne te djeshmen dhe rrokullisen ne te sotmen si ato pulat pa krye, pa ditur se ku shkojne.
Mjafton te bejme zhurme! Mjafton te ndihet se ne ketu jemi! Mjafton te luajme me turmat si luhej dikur, ne emer te popullit!
Ne jemi populli! Ne jemi zedhenesat e tij! Ne na beson populli!
Nje gjuhe e vjeter e shqiptuar po aq vjetersisht!
Kosova po paraqitet si nje vend turmash, si nje imitim coperash ballkanike, si nje pasqyre e thyer ne mijera copa ku askush nuk merr mundimin ta gjeje nje cope te saj per ta kqyre njehere fytyren e per ti thirre mendjes!
Ku po shkojme?
Mirepo partizanlleku na eshte bere pjese gjenetike dhe tashme ate e mbartim brez pas brezi, si deshmi e nje kohe te poshter, qe shkaterroi dhe ADN shqiptare!
Dikur do te qetesohen krenat, por do te duhet te kalojne shume vite deri atehere dhe do te kujtohen per vonesat qe ja shkaktuan popullit te vet, ne rrugen e zhvillimit, te perparimit e te integrimit!
Armiku, kushdo qofte ai, nuk mundet e as sfidohet duke u mbyllur ne vetvete, siç beri Enver Hoxha dikur, por ai mundet dhe sfidohet kur Kosova nderton shtetin ligjor, kur Kosova krijon kushtet sa me liberale per ekonomine e tregut, kur rinia e saj lufton dhe konkuron me dije e me programe me fqinjet e me te tjeret!
Nuk na e ka fajin askush, perveç vetes! Kur i kemi kufinjte e mbyllur ankohemi se pse nuk na i hapin, kur na i hapin, kerkojme vete qe ti mbyllim!
Ndryshuar për herë të fundit nga DYDRINAS : 11-01-2012 më 16:00
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
VV do ta bllokoi serbin që të veproi në Kosovë.
hashimi është kundër. Pra hashimit nuk i pengon veprimtaria e shkijeve në Kosovë.
Kjo është shumë e kjart për ata që din të kuptojnë.
Pra qështja është se a jemi për apo kundër qeveris së shakut në Kosovë.
Zgjidhni e merrni , njerëz.
Unë e dua Kosoven shqiptare!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Nëse hashim hashhashi është kundërshtar politik i VV-së dhe e shan atë ( se kështue ka mësuar nëna parti e titos dhe enverit!) deri diku edhe tolerohet, sepse edhe ashtu nuk ka kundërargumente , me ALENACA KUQ E ZI cfarë pat?!
Pra ky është klysh shaku, asgjë më pak!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Persona që kam problem të kuptojnë se Cfarë është lëvizje e lirë ? kan probleme serioze me të kuptuarit e cdo gjëje tjetër.
Ata që e quajn lëvizje të lirë edhe kur presin nga 2 deri 4 ditë në kufi me shkijet , sepse ata e konsiderojnë shqiptarin si njeri i rendit të kushedisat dhe mund të malltretohet saher i vjen qefi , e pastaj i lëshojnë.
Kjo na qenka lëvizja e lirë?!!!
Që secili që edhe pas pritjeve me orë e ditë kalon , duhet të paguaj nga 10 deri në qindra euro kufitarve të korruptuar të shkaut deri sa të lëshojn të kalosh (në të dy kufitë , si në hyrje nga Kosova ashtu edhe në dalje nga serbia!
Kjo na qenka lëvizje e lirë?!!!
Malli nga Kosova për të kaluar nëpër teritorin e shkaut duhet të mar leje nga pushtetarët shkije që veprojn në Kosovë , për të kaluar.
Kjo na qenka lëvizje e lirë?!!!
Që edhe kur të kalojnë në atë anë të kufirit , marrin tabela të shkaut , të cilat duhet që ti blejn dhe ti vendosin gjatë gjithë kohes sa jan në atë teritor.
Kjo na qenka lëvize e lirë?!!!
Lirisht caktoni kohë te psikologu , se nuk i kini punt mirë me medn o njerëz!
Lëvizja e lirë është dicka tjetër!
Kur të shëroheni , keni për ta kuptuar.
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
po ky Thaci paska frike me duket nga sekretet e Bashes!?! Ci duhet ketij te derdellise kot!? Apo se po ja ben rrup sup serbi me barrikada ne veri s'ka ca ti beje, por kerkon ti bjere te veteve?!
...nuk ka komunist me te keq se komunisti antikomunist!!!
Krijoni Kontakt