gati 11 vjet po bej....kthimit si dihet deshire kam por mvaret a me vijne femijet??
1-3 vjet
4-6 vjet
7-9 vjet
10-12 vjet
14-16 vjet
17-19 vjet
me shume se 19 vjet
gati 11 vjet po bej....kthimit si dihet deshire kam por mvaret a me vijne femijet??
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Heeee Patriota heeeee.....Une as qe mendoj me e braktis najhere.
patriote jemi te gjith por cfare ti bejme kushteve ekonomike dhe gjithashtu e ardhmja e femijeve esht me e sigurt ketu se atje te ze plumi qorr sa te dalesh per dere
pėrshėndetje lisa. ia vlen tė sakrifikosh pėr fėmijėt. besoj shumica kėshtu e kemi filluar jetėn kurbetcare duke menduar pėr ardhmėrinėe fėmijėve, por pak mė vonė dhe sot bėj sakrificė edhe pėr veten. kėtu ka mirėqenie; njeriu trajtohet tamam si njeri... unė e kam hapur njė temė mė peØrppara njė temė pėr kėtė gjė: E duam atdheun, por jo pėr tė jetuar nė tė.Pse?
"Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!
projekti21 une me burrin jemi mesuar me jeten atje dhe nuk na ben pershtypje.........dhe si me thene balta esht me e embel se mjalta ne shqpieri....... por femijeve tane i duket mjalti me i embel ketu ku jetojme,zemren dhe ato e kane atje me takuar gjysherit dhe kusheriret biles kane filluar te mbledhin leket e tyre ti ruajne qe kur te vemi atje tia dhurojne kusherireve,dhe une po vdes te pij kafem me motrat dhe kunaten qe i kam afer shtepise
Shqiperia eshte me termend per tu trembur.
Ne qe kemi emigruar, kemi shkuar ne nje vend te huaj pa i ditur traditat, gjuhen, zakonet, etj edhe prape shume nga ne kane qene ne gjendje te krijojne nje jetese te denjeshme per veten e tyre dhe per familjet, une kete e konsideroj dicka me vlere, te jesh ne gjendje te adoptohesh, mesosh, integrohesh.
Me ben gjithnje te mendoj, kur jemi ne gjendje te hecim para ne nje vend te huaj, duke u ndeshur me iferioritetin, perbuzjen si i huaj, pse na tremb kaq shume vendi yne!?
E vertete qe te githe jane te korruptuar ne Shqiperi, e vertete qe eshte nje xhungel, e vertete qe te rralle jane qe i respektojne ligjet, e vertete qe eshte shume vend primitiv me c'ka kemi pare e mesuar jashte atyre viseve por mendoj nqs ne qe mesuam e pam dicka me shume e qe i perkasim atij vendi nuk marrim as mundimin per te bere nje ndrryshim kush do e bej kete pune, politikanet!?
Per mendimin tim, ndrryshimi fillon nga vete individi dhe shpresoj qe nje dite (mbase pas shume shekujsh) do t'ia dalim mbane.
Si duket une jam ajo qe ka me se paku kohe jashte atdheut. Ndoshta ky eshte edhe fakti qe nuk ndjehem aspak ama hic fare mire ketu. Deshira ime eshte te kthehem pas kater vitesh, vajza do ndiqte klasen e pare atje. Po kjo eshte deshire vetem e imja, per burrin kjo eshte mision i pamundur. Dikur kam mendu qe me njeriun qe du jetoj edhe ne Afrike, dhe ende po i permbahem ketij qendrimit. Po jetoj me te ketu por jo e lumtur. Ju do te thoni pse rri atehere. Sepse ne Kosove pa te do te jem edhe me keq.
Po mbase me kohe do te tjetersohem edhe une si ju. Edhepse kjo qe sapo thashe me tmerron me shume se cdo kercenim tjeter per te ardhmen time.
AUTOCHTHONOUS
qe 20 vjet jam ne gjermani
High Voltage , Power Supply
disa vjet........
Krijoni Kontakt