Postuar më parë nga
ramazan_it
Mexhid unë përherë kam qenë i mendimit se ti je i devijuar dhe ja ku e tregove vehten tënde.
Se ju devijuesit kështu mundoheni ti mohoni argumentet me injorancë.
Po a e din ti Mexhid se, ku vdiq Muhammedi ( sal-lall-llahu 'alejhi ve sel-lem )?
Po a e din ti se Pejgamberët duhen varrosur në vendin ku vdesin?
Po a e din ti se Muhammedi ( sal-lall-llahu 'alejhi ve sel-lem ) e kishte shtëpinë afër xhamisë dhe aty është akoma shtëpija e tij?
Po normalisht se ju, ose nuk i dini, ose i dini dhe nuk ja vërni veshin.
Po shko o Mexhid merni e mësoni Islamin qysh në fillim dhe filloni me Tehidin dhe jo me Sufizmin e juaj të fëlliqur, se e keni përllosur Fenë me devijimet e juaja.
Në rastëse metëvërtetë se ke kuptuar se pse është varri i Muhamedit ( sal-lall-llahu 'alejhi ve sel-lem ), më trego se do të bij argumente edhe për këtë.
Se ne fenë nuk e mësojmë[ ashtu siç e mësoni ju Sufistët me Fillozofi.
Ne ndjekim Menhexhin e Muhammedit ( sal-lall-llahu 'alejhi ve sel-lem ), shembëlltyrës së njerëzimit dhe nuk ndjekim menhexhin e devijuesve, sikur që ndjekni ju.
Për ty do të ishte mirë që ti rishikosh me vëmendje argumentet e mësipërme , se metëvërtetë ju nevojiten shumë, sepse janë të mallkuar ata që falen në varreza ( shih argumentet e mësipërme ), ju jeni ata që bëni qejfin vehtes se jeni dikush në dituri, por për vehten time jeni të ditur vetëm se për në devijim se ju nga Islami asgjë nuk keni. Them kështu mbasi jam i vetëdishëm se nji person që bën shirk dhe ai nuk ka dobi në gjërat tjera qofshin edhe ibadete ata, nuk pranohen tek All-llahu, këtë të jesh i sigurtë se e ke vërtetim fjalën e All-llahut në Kur'an:
" Ky është udhëzim i All-llahut, udhëzon me të kë të dojë nga robët e Tij. E sikur t'i përshkruajnë shok Zotit (edhe ndonjë nga këta) kishte për t'iu shkuar huq ajo që kanë vepuar." ( 6-88 )
Dhe nji person që falet tek nji varri i ndonji njeriu qoftë profet,dijetar, apo njeri i mirë, kjo është shirk dhe nji ndër mëkatet të mëdha që nuk falet, bile ju shlin krejt të mirat e juaja dhe merreni me seriozitet dhe mos luani me fjalt të All-llahu dhe të Dërguarit të Tij ( sal-lall-llahu 'alejhi ve sel-lem ).
Atë që ju jep Pengamberi merreni dhe atë që ju ndalon rruajuni dhe largohuni, o ju të zotët e mendjes.
O shkrimtar, merru me shkrim të së vërtetës dhe jo me shkrime devijuese.
Ruajuni shirkut në rastëse jeni nga ata që besoni ( vlen për të gjithë edhe për mua ), sepse ai është virusi që u prieh krejt të mirat e juaja. Dhe mos u mirni me përallate Nastradin Hoxhës, se ata ju çojnë në devijim, atje ku vehtes hall nuk mundeni me i dhanë.
SHIRKU është çështje që i ka mbregosur Profetët, sahabët, dijetarët dhe ndjeksit e tyre. Ne çka dimë për të? Kur vetë jemi në të! Dhe mundohemi që ta mbrojmë atë!!! All-llahu na ruajt nga të devijuarit.
Me respekt,
Ramazani
Krijoni Kontakt