Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 102
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    varet nga individi

varet nga individi

ne pergjithesi jo shume sepse jane rritur me ate frymen qe femra vjen e dyta ne familje ose ne shoqeri.
    ...dhe po te kete pak emancipim...eshte k....[/QUOTE]

ka rob qe mendojn edhe ashtu, por me te shumten e kohes te emancipuaren ne shoqerin shqiptare sot per sot e luajne disa idiote sepse nje femer me klas & intelekt nuk ia var fare shef jeten & punen vet. e di si e dashur ne cdo shoqeri ka djem & vajza te mira gjithashtu ka edhe te keqinj. Shoqeria shqiptare ka akoma shume nevoje per zhvillim, femra akoma shifet si te jete plere qofte e mire apo e keqe, ndoshta me kalimin e kohes do ndryshojme as for now live your life and let live te thone cte duan fundja nuk jane zot vetem ai mund te na gjykoj. E kam thene edhe me pare fatkeqsisht "is a man's world"
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Wow...une u bera gjithe keto vite me veten dhe nuk "jam kuptuar" me te...me behet qejfi qe me more vesh kaq shpejt..
    me te menduar nuk do mund te kuptohesh kurre me te... prandaj mos u lodh kot se menduari... thjesht ndjeje e perjetoje...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anëtarësuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    **** ka rob qe mendojn edhe ashtu, por me te shumten e kohes te emancipuaren ne shoqerin shqiptare sot per sot e luajne disa idiote sepse nje femer me klas & intelekt nuk ia var fare shef jeten & punen vet. e di si e dashur ne cdo shoqeri ka djem & vajza te mira gjithashtu ka edhe te keqinj. Shoqeria shqiptare ka akoma shume nevoje per zhvillim ndoshta me kalimin e kohes do ndryshojme as for now live your life and let live te thone cte duan fundja nuk jane zot vetem ai mund te na gjykoj.
    Une per vete jam ne terezi as nuk perballem me keta njerez...thjesht doja te dija...edhe flm per pergjigjen...
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    tani nuk eshte mire te fusim gjithe meshkujt ne nje thes, po ashtu gjithe femrat shqiptare...ama per ata qe i perkasin disa stereotypes, do thoja qe e kan veshtir ta shikojn femren si te barabarten e tyre, ose kan veshtir te mendojn se mund te bejn nje pune qe konsiderohet per femren...pshm te laj rrobat, ose te kujdeset per femijet ...sigurisht ka perjashtime...other than that, besoj se meshkujt ne gjithe boten nuk jan kaq te ndryshem nga njeri tjetri, po ashtu dhe femrat shqiptare...nuk te ndryshon kultura e ndryshme apo gjuha qe flet karakterin qe ke, mund te gjesh nje djal shqiptar me te njejtin personalitet tek nje i huaj...that's my two cents
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    tani nuk eshte mire te fusim gjithe meshkujt ne nje thes, po ashtu gjithe femrat shqiptare...ama per ata qe i perkasin disa stereotypes, do thoja qe e kan veshtir ta shikojn femren si te barabarten e tyre, ose kan veshtir te mendojn se mund te bejn nje pune qe konsiderohet per femren...pshm te laj rrobat, ose te kujdeset per femijet ...sigurisht ka perjashtime...other than that, besoj se meshkujt ne gjithe boten nuk jan kaq te ndryshem nga njeri tjetri, po ashtu dhe femrat shqiptare...nuk te ndryshon kultura e ndryshme apo gjuha qe flet karakterin qe ke, mund te gjesh nje djal shqiptar me te njejtin personalitet tek nje i huaj...that's my two cents
    Puna eshte te mentaliteti. Keta steriotipet jane cik me shumice ne Shqiperi. Ky eshte dallimi se dhe jashte ka te tille. Mashkulli Shqiptar do te thote fjalen e fundit. As nuk behet fjale p.sh qe te dali gruaja me shoqet vetem vone nje darke per qejf ne fundjave dhe burri te rri me foshnjen. Dil diten mund te thote shqiptari dhe mundesisht foshnjen do e marresh me vete. Per burrin eshte e lejueshme sipas meshkujve sepse eshte mashkull. Nuk ka nevoje per shpjegim te metejshem. Sa per punet kane filluar dhe shqiptaret. Mentaliteti do doje dhe nja dy dekada te ndryshoje te brezi i ri, se te brezi i vjeter as behet fjale, lol.

P.s Na mbyten skrapallinjte, lol.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    shqiptaret jan me meshkuj nga te gjithe , jan me te bukrit , me trimat , me te zgjutit e kan me te madh ...e ne fund te fundit e cojn taven ne furr e se marrin kurre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Puna eshte te mentaliteti. Keta steriotipet jane cik me shumice ne Shqiperi. Ky eshte dallimi se dhe jashte ka te tille. Mashkulli Shqiptar do te thote fjalen e fundit. As nuk behet fjale p.sh qe te dali gruaja me shoqet vetem vone nje darke per qejf ne fundjave dhe burri te rri me foshnjen. Dil diten mund te thote shqiptari dhe mundesisht foshnjen do e marresh me vete. Per burrin eshte e lejueshme sipas meshkujve sepse eshte mashkull. Nuk ka nevoje per shpjegim te metejshem. Sa per punet kane filluar dhe shqiptaret. Mentaliteti do doje dhe nja dy dekada te ndryshoje te brezi i ri, se te brezi i vjeter as behet fjale, lol.

po ke shume te drejte, dhe me shume e kane kete mentalitet sepse cfare do mendojn bota "te le gruan naten te dali me shoqerin e saj,,,pa femijet" ... but yeah, ky brezi eshte cik me ndryshe, sadoqe ka akoma mentalitet te tille qe trashegohen nga prinderit e tyre
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin

OJ MIA !!! BURRI MBETET GJITHMONE BURRE ...MOS U MUNDONI TA NDRYSHONI SPSE ESHTRE E KOTE !!! NESE BURRI NUK JU PELQEN FUTJUNI ATYNE NE ITALI, GJERMANI E USA,,ATY DO TE GJENI GJININE TUAJ ,,NESE ESHTE KJO QE DESHIRONI !!
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga tutankamon Lexo Postimin
    OJ MIA !!! BURRI MBETET GJITHMONE BURRE ...MOS U MUNDONI TA NDRYSHONI SPSE ESHTRE E KOTE !!! NESE BURRI NUK JU PELQEN FUTJUNI ATYNE NE ITALI, GJERMANI E USA,,ATY DO TE GJENI GJININE TUAJ ,,NESE ESHTE KJO QE DESHIRONI !!
    Pse shkruan ne shkronja kapitale ti? Te vesh ne dukje nje te mete nuk do te thote qe i urren, lol.
    Feelings change - memories don't.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    ne fakt nuk i urrej, nuk i kam zili. thjesht ishte nje keshille per ju vajzat e trishtuara ne kerkim te gjinise tuaj !! p
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •