Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    Kryesisht tiparet karakteriale të një mashkulli lidhen me atë të qenurit më të llogjikshëm në situata të ndryshme, të matur, objektiv, bashkëpunues, aktiv - shumë të vullnetshëm, fjalëpak (konçiz), të vendosur, mbi të gjitha janë të fjalës në kuptimin që i japin rëndësi mbajtjes së fjalës - premtimeve, familjarë, të durueshëm, më besnikë se femrat, mirëkuptues, nuk mbajnë aq mëri sa femrat etj etj të kësaj natyre.
    Tani a kanë meshkujt shqiptarë këto karakteristika? Kryesisht PO!

Gjithashtu kanë një veçanti, që edhe pse nuk e humbasin atë stilin e tyre autoritar dinë në të njëjtën kohë të jenë edhe shumë të ëmbël, shumë të dashur...Dinë të jenë një port i sigurt për femrën të cilën e zgjedhin si partneren e tyre duke e konsideruar të veçantë dhe e bëjnë të ndihet e tillë.
    Aq sa janë edhe acarues në kulm, dinë në të njëjtën kohë të të falin qetësi si askush tjetër...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 14-01-2012 më 15:47 Arsyeja: gabush ortografik :D

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    aq meshkuj sa rrahin grate,,dhe cojne grate per dru e vete pine raki

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Tani kur themi shqiptaret jane si gjithe te tjeret, mos kaloni ne ekstreme si psh- me te miret e botes. Plz, mjaft me pompa.

Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin
    Ah moj Robery cna bere me kete teme qe tu befte moj aman

Ti do mendimet tona per personalitetin e djemve Shqiptar a jane te zotet per perballimin e jetes etj etj etj
    Si gjith meshkujt e tjere te vendeve te ndryshme ka dhe shume te mire dhe gjithashtu edhe mizerje,por ne pergjithesi jane si shpirti(sidomos im shoq)Personalitet kane sa te duash dhe jan shume me te zote mendoj une per te perballuar jeten sepse e dine cfare eshte vuajtja
    Per Respekt edhe kane por kan "deshire" qe Fjala e tyre te jete LIGJ

Ja po te sjell dicka ketu te nje Vajze se cfare mendimi ka ajo per Meshkujt Shqiptar

Meshkujt shqiptarë më të mirët në botë

Këngëtarja simpatike Vjosa Shehu, e cila së fundmi ka sjellë videoklipin “Trance me Up”, thotë se asaj i pëlqejnë meshkujt shqiptarë.
    Vjosa jeton në Belgjikë por duhet të kthehet edhe në Kosovë për të realizuar ëndrrën e saj. Ëndrra e saj është të jetë me një mashkull shqiptar, të cilin vërtet do ta dashurojë, sepse, sipas saj, shqiptarët janë më të mirët në botë.

Këngëtarja ka zbuluar edhe se është duke punuar në disa këngë të reja ndërsa disa nga to janë edhe në gjuhen shqipe.

Vjosa shumë shpejt do të vijë edhe në Kosovë sepse përveç festave të fundvitit të cilat planifikon t’i festojë me miqtë e familjarët, ajo do të jetë pjesë e xhirimeve të programeve festive në televizionet kosovare.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Kjo tema do vazhdoje keshtu terhiq e mos e keput, derisa te shfaqet kucka provinciale mesatare ne emigracion, e cila do vije te na shpjegoje qe:

- "Meshkujt shqiptare nuk jane aq xhentile sa te huajt... apo nuk dine ta trajtojne femren....jane prepotente... jane me koncepte te vjetra...nuk dine te bejne nje kompliment e terci e verci"

Pastaj dikush nga meshkujt do vi te thote qe nuk eshte faji i meshkujve shqiptare, por :

- "Eshte agresiviteti me te cilin femrat shqiptare mbulojne pasigurine e theksuar qe kane. Pasiguri te cilen reflektojne kur vishen si kubiste, apo kur shikojne shtrember kur dikush u ben nje kompliment."

Pas kesaj fillojne batutat e shumekonsumuara meshkuj femra qe sic thashe, jane te gjitha njekohesisht te verteta e te genjeshterta.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Vetëm të përzgjedhurat do të gjejnë meshkujt që peshohen me flori.
    Sa mire do ishte, por nuk ndodh ashtu. Cilat jane keto te perzgjedhurat dhe meshkujt florinj?
    Feelings change - memories don't.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Marre ne pergjithesi jane familjare te mire dhe ky eshte kriteri kryesor per te vleresuar nje mashkull sipas mendimit tim. Me ka rene te kem te beje me shqiptare qe jetojne me te huaja dhe e di qe ato nuk u shqiten dot.
    Sa mire fole. Pajtohem me mendimin tend. Cdo gje tjeter qe mund te kene dhe ofrojne jane te kota nese i mungon me kryesorja. Nje mashkull i mencur eshte ai qe di te mbaj gruan dhe femijet, pra te vleresoj me shume se cdo gje familjen e tij.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Robery Lexo Postimin
    Desha te dija ç'mendim kane femrat per meshkujt shqiptar dhe cfare mendojne meshkujt per ate qe do te thone femrat...
    Diskutim te kendshem..edhe mos u zini..
    Love, Robbery
    Titulli i temes eshte formuluar pak gabim :-)
    Me e drejt do ishte : Si jane meshkujt Shqipetar ne krahasim me meshkujt e nacionaliteteve te tjera .

Femra+Mashkulli = Shqiptar : po e njejta gjuhe, e njejta kultur , mentalitet , menyre e te rrituri ect ect Pra e njohim me mire njeri-tjetrin dhe rrjedhimisht pershtatemi me mire sebashku .

Nje mashkull i mencur eshte ai qe di te mbaj gruan dhe femijet, pra te vleresoj me shume se cdo gje familjen e tij.
    Do shtoja vetem dicka te vogel , te dije te perballoj sfidat qe mund si sjelli jeta.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    aq meshkuj sa rrahin grate,,dhe cojne grate per dru e vete pine raki
    c'te keqe ka ne kete mes...ne u themi te pine raki,s'duan...kurre mos dacin,le te shkojne per dru!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Robery,
    Eshte shume teme e gjere per t'u permbledhur me pak fjale apo me nje paragraf te shkurter.
    Sepse cdo mashkull apo femer e cileson veten si te tille (mashkull apo femer) ne baze te pikpamjes personale. Ky cilesim pastaj krijohet nga origjina e personit, klasa intelektuale, edukata familjare e sociale etj.

Ne qofte se flasim per nje perkufizim personal te mashkullit, per mua mashkulli eshte mashkull kur:

-Eshte ne gjendje te kujdeset per familjen e tij
    -Te jete ne gjedje te mbaje tavolinen me ushqim e ti krijoj familjes nje jetese cilesore e te pacenuar.
    -Te dije te mbaje disipline ne familje por te dije edhe te toleroj.
    -Te kete burreri (karakter, trimeri e nder etc)
    -Te dije te respektoj por edhe ku te respektoj nderkohe qe respektohet nga personaliteti qe ai vete krijon.
    -Te jete ne gjendje te bej cilesimin kur i duhet te jete burr i shtepis por ama edhe et kuptoj kur duhet te behet pjestar i shtespise, jo te rri e te kruaj .... ter kophes.

I kane te gjithe meshkujt shqiptare keto tipare??? Sic eshte thene me pare "ska pyll pa derra", pra jo te gjithe.
    Por po ti pyesesh te gjithe "derrat" individualisht, ata ne menyren e tyre jane me meshkuj se vete meshkujjt

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Do shtoja vetem dicka te vogel , te dije te perballoj sfidat qe mund si sjelli jeta.
    Mund te shtojme shume gjera te tjera sic lista qe ka bere mesiper Porta e Kalase. Ta lavderoj pak se paska folur gjithe mend.

Po ashtu dakort dhe me mendimin tend. Si eshte kjo jete mund te jesh larte dhe serisht rrezohesh, ngritje dhe ulje, gezime dhe halle, nese dikush te qendrron prane vetem gjate kohes kur je larte s'ja vlen. Karakteri i njeriut vleresohet sesi reagon ne momente te veshtira. Sa mashkull eshte nje mashkull une e mbas me harmonine qe i krijon familjes.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 15-01-2012 më 11:41

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •