Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 102
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sipas teje me mire te tradhetosh, por te rrish me nje budallaqe tere jeten? Keshtu qenka me e ndershme ?
    Do preferoje nje femer qe mund te bredhi mbrapa kraheve te tu, por nuk do te divorconte kurre?

Degjon shume thashethem ti Smth. Jane shume te rralle ata/ato qe shkaterrojne martesen pa arsye te forte. ( Nuk po percaktoj gjini si ti).Mire eshte te degjosh te dy anet e nje historie, lol, se ka plot qe shkojne si macja me miun me gruan, dhe kur gruaja me ne fund humb durimin e iken, thone, " Se di c'pati? Ishim mire e bukur." Aq te verbuar, e egoist jane ca.
    Feelings change - memories don't.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti akoma se ke kap thelbin e muabetit.

Nuk ka budalla apo budallaqe ne nje relationship.

Nqs nje i/e tille ekziston , ta dish se edhe partneri po te tille karakter ka , prandaj u puqen fillimisht ata.

Ndersa arsyeja pse ndarjet ndodhin , nuk eshte per hir te karakterit , por te boredom qe vjen ne ate lidhje.

Cdo lidhje e ka nje periudhe ku behet tmerresisht boring , bile edhe me shkence e kane shpjeguar kete gje.

I vune nje limit tek 7 vjet a dicka e tille.

Pra pritet qe mbas nje periudhe te tille, cifti nuk do ndjeje shume per njeri tjetrin.

Burri , sic e thashe me lart , eshte i fundit qe deshiron divorc. Arsyet jane te ndryshme.
    Dembelizmi per ndryshim , paaftesia per te jetuar vetem serish apo femijet.
    Keshtuqe gjen alternativa per ta vazhduar lidhjen , mirepo duke mos qene bored.

Femra mund ta sakrifikoje kete gje vetem per hir te femijeve , por me sa po shohim kohet e fundit , as per femijet sduan tja dine me.

They want romance ,passion , no matter what .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mashkull qe te mos e rrahi gruan te pakten nje here ne muaj atij si them mashkull shqiptar
    pfff ta po ju vejm dhe bohcet para e te lajne gotat e pirujt burrat se femrat dun me pa alehandron
    JO SEKS PARA MARTESE

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mashkull qe te mos e rrahi gruan te pakten nje here ne muaj atij si them mashkull shqiptar
    pfff ta po ju vejm dhe bohcet para e te lajne gotat e pirujt burrat se femrat dun me pa alehandron
    Ah te keqen e mendjes , sa te mire qe ma ke .
    Ju andej vetem hu dini , se me fjale s'para jua pret shume mendja :P .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol sp, goldian ate pergjigje merriton...e thoni si shaka ju, por kjo shaka is overdone...nese se ke me shaka atehere prap e merriton pergjigjen e sp's
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti akoma se ke kap thelbin e muabetit.

Nuk ka budalla apo budallaqe ne nje relationship.

Nqs nje i/e tille ekziston , ta dish se edhe partneri po te tille karakter ka , prandaj u puqen fillimisht ata.

Ndersa arsyeja pse ndarjet ndodhin , nuk eshte per hir te karakterit , por te boredom qe vjen ne ate lidhje.

Cdo lidhje e ka nje periudhe ku behet tmerresisht boring , bile edhe me shkence e kane shpjeguar kete gje.

I vune nje limit tek 7 vjet a dicka e tille.

Pra pritet qe mbas nje periudhe te tille, cifti nuk do ndjeje shume per njeri tjetrin.

Burri , sic e thashe me lart , eshte i fundit qe deshiron divorc. Arsyet jane te ndryshme.
    Dembelizmi per ndryshim , paaftesia per te jetuar vetem serish apo femijet.
    Keshtuqe gjen alternativa per ta vazhduar lidhjen , mirepo duke mos qene bored.

Femra mund ta sakrifikoje kete gje vetem per hir te femijeve , por me sa po shohim kohet e fundit , as per femijet sduan tja dine me.

They want romance ,passion , no matter what .
    Dhe ti leshte me ke kuptuar( me fal per shprehjen)
    Po normal o derbardh qe mashkulli eshte i fundit qe kerkon divorcin se dhuna ne familje nga ai vjen. Alkoolista te dhunshem jane me shume meshkujt, bixhozxhinj qe len parat e familjes ne lojerat e fatit me shume meshkuj. Ata qe e shikojne vetem shtepine si motel, dhe nuk ndihmojne ne rritjen e femijeve prape meshkujt. Pse te kerkojne divorce ata? Dhe prape del mashkulli me familjar?

Please mos me sill raste sporadike te grave qe lene burrat per qejf, se fundja sic the dhe vet e kane fajin vet qe nuk i njohen me mire.

Martohu njehere pastaj flasim bashke.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ti sjell shembuj ekxtrem.
    Ku dreqin je rrit ti keshtu?
    Rrahje , prehje,abuzim,perdhunim ....
    Ne gheto jetoke ti moj goce? :P

Sido qe te shnderrohet burri , femra ka aq instict sa ta diktoje nje gje te tille.
    Mirepo ja mbyll syte e arsyes desire,passion,love etc etc.

Pastaj kur keto desire vaniten avash avash , arsyeja ze vend ne cacken e femres e pastaj ajo fillon e ankohet.

Kush ja ka fajin per kete gje?

Prandaj them qe keto femra kane po aq fajesi ne te tilla raste ekxtreme.

Ndersa mashkulli nuk e merr kurre nje femer te cmendur per grua.

Ah , nqs eshte e bukur edhe fle me te , por per ta marre per grua , spara ndodh.

Ka raste , sdiskutohet , kur ja ngecin me pahir .

Ti psh , nqs fall out of love per burrin , do e lesh apo jo?

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    ''Oh i dont like him no more. Theres no reason . I just dont like him anymore. Therefore ,why should i stay with him any longer?'' ......i fusin edhe nje ''innit'' nga mbrapa per te plotesuar ''dramen moderne''.

Edhe te gjitha keto naze i solli ''pavaresia'' qe soni na e kerkon.
    Sikur s'egziston ajo , already.
    Ca "nazesh" solla une ? Ato qe shkruajte ne gjuhen angleze?! S'ka bere vaki te degjoj kesoj drame moderne sic e pershkruan ti.

Ne shqiperi pavarsia ka egzistuar ne formen e perkrahjes nga familja.

Mashkulli ka me teper force sesa femra (megjithese ku i dihet ndodh edhe e kunderta).....te jetosh ne nje abusive relationship eshte idiotesi. Kete thashe mepare edhe kete mendoj.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Smth, shembujt e mi tu duken extreme? Po te tuat qe gruaja te le per hic gje? Ku ke degjuar ti, ne Angli se une s'kam pare gra qe lene bura per qejf. Vetem neper filma. Sic duket andej nga lagja jote qenka dicka normale gjersa te eshte fiksuar keq.
    Ti mendon se eshte e lehte per gruan te arrije deri ne divorce? Per gruan qe deri dje eshte rritur e edukuar qe s'mund te jetoje dot pa ndihmen e forcen e mashkullit? Po flet per femren shqiptare apo te huaj? Ketu gabon shume.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 17-04-2012 më 14:11

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une po flas per femren ne pergjithesi.
    Macho-man mentality qe ekziston ne shqiperi mua sme ka pelqyer asnjehere.
    Disa here jam shprehur kundra kesaj gjeje dhe gjithashtu jam shprehur qe femra ne shqiperi duket te kete me shume pavaresi.

Tani une kam kohe qe s'jetoj atje e mesa po lexojme me komentet e njerezve qe jetojne atje , del qe deri diku kjo pavaresi ndaj burrit eshte arrire .

Problemi eshte se a mund ti rezistoje dot kesaj pavaresie gruaja , pa abuzuar me te ?

Nejse se u lodha edhe une duke bere machon ketu

Sma ka as enda , jo per gje .

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •