C'gjest humanitar!
C'gjest humanitar!
Feelings change - memories don't.
i lumte..
po baba skishin kta femijet?
nje mjeke ketej qe njoh une ..eshte profesoresh me titull e nje dit me tha se ka 5 femije..
un shpreha habi..
ajo tha 2 jan te mijte e 3 i kam biresuar nga vendet e botes tret..
dhe te del koha i thash qe tja dalesh dhe punve ne spital..
mundohem tha tja dal te gjithave..
heroin e vertet..
Cfare gjesti bujar, sa u preka me zemermiresine e kesaj gruaje.
E femijet mundohet te qeshin por ne thellesi smund ta mbajne pikellimin.
Brari, edhe babai u paska ikur nga tumori.babai, gjithashtu u diagnostikua me një tumor edhe më agresiv në tru disa muaj më vonë dhe ndëroi jetë në fillim të 2011-s, pothuajse njëkohësisht me bashkëshorten e tij.
Klea Klea, ncnc...Me beri pershtypje mosha e ktyre femijeve 12-11-10-8-6![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hoti, ne pergjithesi me numrat jam e fiksuar, dmth me terheqin vemendjene perpiqem te bej nje shpjegim me fjale. Ne kete rast me terhoqi vemendjen mosha e ktyre femijeve qe jane pothuajse binjak me njeri tjetrin... ka raste te tjera, ne jeten reale qe psh mund te bej direkt llogarite per diferencen e moshes se personave (ne muaj -jave -dite
) etj etj Nuk jam shume fiksimaxhije jo
thjesht me vijne spontane llogarite me shifrat!
La vita non si spiega, si VIVE!
Bravo i qofte
Prandaj kot nuk thone
zere shoqen me te mire se veten
Shoqeria e vertete ne raste te veshtira njihet
Jo vetem asaj por edhe bashkeshortit te saj I Lumte
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Kjo eshte fuqia e vertete e dashurise. Te gjithe ata qe besojne se dashuria nuk egziston, ja pra, qe egziston. Gjest i pashembullt humanitar qe tregon dhe njehere se pavaresisht se njerezit po behen gjithnje e me shume interesaxhinj, pragmatiste e mosperfilles, akoma nuk kane humbur ndjenjat e humanizmi njerezor, e se nje dite, dashuria do te triumfoje mbi gjithcka.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt