Postuar mė parė nga Kronikė phee,t'pėrshėndes me Xenin hihihih Une me meden dhe shyhrete behlulin
Postuar mė parė nga xhamia Une me meden dhe shyhrete behlulin xhamia te urrejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
ou plasi dhe urrejtja ketu me duket
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ou plasi dhe urrejtja ketu me duket shyqyr qe i kemi mir punt ne te dy se per te tjert ska problem lol
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer shyqyr qe i kemi mir punt ne te dy se per te tjert ska problem lol lol ahahah po pr apo ne mire e kemi muhabetin ca do kete qemos ekemi mire ahahah
Postuar mė parė nga Uarda-1 lol ahahah po pr apo ne mire e kemi muhabetin ca do kete qemos ekemi mire ahahah Si ja kalove sot Drakula ?
Postuar mė parė nga Homer Si ja kalove sot Drakula ? ahahahahahah adrakula ahahaaha mire mo si ja kalova si te jehs ne shtepi si do ja kaloj ti si ja kalove?
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahahahahah adrakula ahahaaha mire mo si ja kalova si te jehs ne shtepi si do ja kaloj ti si ja kalove? Ku rri me shpi, maje malit qe rri gjith diten brenda ? lol Korēa cop-cop qenka per aktivitete
Postuar mė parė nga Homer Ku rri me shpi, maje malit qe rri gjith diten brenda ? lol Korēa cop-cop qenka per aktivitete ska faj korc ajo i kam uen qe sdu te dal jam be si e burgos ahaha
Postuar mė parė nga Uarda-1 ska faj korc ajo i kam uen qe sdu te dal jam be si e burgos ahaha Normal qe nuk do te dalesh ti pordhi i madh, do makinen ne der te shpis, ulju si gjith njerezit malit ne kemb lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt