Postuar mė parė nga Robben Pershendetje gjithveeeee ahah ka te mira ka pse re mos edegoje bmbona ca e ke ti ? te dashur se ke apo jo ? pprsh roben
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahah ka te mira ka pse re mos edegoje bmbona ca e ke ti ? te dashur se ke apo jo ? pprsh roben hahahahhaha hahaha iii sa shpejt e prish muhabetin
Postuar mė parė nga xhamia hahahahhaha hahaha iii sa shpejt e prish muhabetin pse e prisha muhabetin une nje pyetje te bera pastaj ti vete the vetem mos degjoje bombona vete ike fajet une sthashe gje
Postuar mė parė nga Uarda-1 pse e prisha muhabetin une nje pyetje te bera pastaj ti vete the vetem mos degjoje bombona vete ike fajet une sthashe gje : harroje se me juve te shqiperis zor me u kuptu kshtu pa fora e jo ma me fora
Postuar mė parė nga xhamia harroje se me juve te shqiperis zor me u kuptu kshtu pa fora e jo ma me fora ahahaah po pra po kush tha re merem vesh dhe shume mire madje
Mirmengjes
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Mirmengjes uahahaahahahaha gjes thote
Postuar mė parė nga Uarda-1 uahahaahahahaha gjes thote bo bo nuk guxoj mu largu se direkt me trathtove FloodLandin tim me kyt Chit Chatin tan
Postuar mė parė nga Homer bo bo nuk guxoj mu largu se direkt me trathtove FloodLandin tim me kyt Chit Chatin tan ahahahahah skam fja une vete iu ke fajet pastaj flluan te flasin dheune vecse po u kthej pergjigje ahahaha
Postuar mė parė nga Uarda-1 ahahahahah skam fja une vete iu ke fajet pastaj flluan te flasin dheune vecse po u kthej pergjigje ahahaha te ka vu forumi si asistente mu dhan pergjigje ? ēa bane mbazdite a i kryve punt ? lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt