Postuar mė parė nga Station Fjalinė e parė dhe tė fundit i ke tė sakta (po tė marim tė mirėqėnė qė ikja nga kėtu quhet gjumė) Kurse si poezi nuk vlen fare, e ke shkruar pa frymėzim, ta kishte bėr Etna do e kishte bėrė mė tė bukur. Station, po po ato vargjet e zemres po te duken pa frymezim, mos u frigo trego ndjenjat.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga Izadora Hot lexoje postimin e stationit , kur them une qe e ke shruajtur pa gefühl ti nuk me beson lol maskalcone ke fillu me be dallime hahahhaha Ani de se edhe gefuehlat e mia kane filluar te hargjohen.
Postuar mė parė nga anita340 Hahaahaha paramendo po u be shkrimtar i madh ndonjehere. Do te beje sikur sdi qe ekzistonte FSH se le me ne..... Une le te behem vetem poet, se juve edhe po te dua sju harroj.
Postuar mė parė nga hot_prinz Une le te behem vetem poet, se juve edhe po te dua sju harroj. Oooooooooooo wie süß!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Faleminderit! Do kem nderin te jem mikja e nje poeti te madh.
AUTOCHTHONOUS
Postuar mė parė nga hot_prinz Ani de se edhe gefuehlat e mia kane filluar te hargjohen. Nuk ke faj i harxhove tek poezit e tjera :-)) Poezia e fundit per sonte , permblidhi te gjithe energjite , mendimet dhe disa vargje per Linda5 :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar mė parė nga Linda5 Hahahahahahah e kam pare une Meden, qafir,nja dy here live,vallahi dy pllom permbi tok ishte,e rrifshe ne shpulla kur te dush Qaf qaf qafireshe o llokum, Per ty une boj bim bam bum, Sa here te shof te ato muzika, Me zgjatet zemra me llastika.
Postuar mė parė nga Izadora Nuk ke faj i harxhove tek poezit e tjera :-)) Poezia e fundit per sonte , permblidhi te gjithe energjite , mendimet dhe disa vargje per Linda5 :-D Izaaa prape mendimet.
E shef prap dalloin poezit psh. Linda5 e ke be llokum
Postuar mė parė nga Izadora E shef prap dalloin poezit : D psh. Linda5 e ke be llokum Do me thon, qe Linda nuk eshte llokum?
Postuar mė parė nga hot_prinz Do me thon, qe Linda nuk eshte llokum? Linda5 eshte si llokum , po mua te pakten te me kishe bere karamele zana hahahahah Ketu e kam thafin lol
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt