Postuar mė parė nga Homer rrug ma te shkurt nuk ka si anglisht-shqip psh apo do na tregosh qe di shum gjuh te huja jo re i kam perkthyer anglisht - shqip italisht -shqip ca thu ti aman he er di ke inat ?
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Shume mire po ia kaloni ketu ne CHIT-CHAT, apo jo, nuk me shkoi koha pa u kthyer perseri ! Keshtu qe ju pershendes dhe u argetofshim sa me mire ! me sa shof paskam bere mire qe e paskam hap kete teme sot
Postuar mė parė nga Uarda-1 me sa shof paskam bere mire qe e paskam hap kete teme sot Po si jo mi, ke bere mire edhe shume, se nuk do te lodhemi duke i perzier bisedat tona me temat e hapura per diqka tjeter, keshtu qe e kemi CHIT-CHATIN tone te hapur nga ti mi !!!
Askush nuk ta bėn atė qė ta bėn vetvetja !!
Postuar mė parė nga Uarda-1 jo re i kam perkthyer anglisht - shqip italisht -shqip ca thu ti aman he er di ke inat ? Jo mo ēa inati thu ti se un pervete kam me perkthy nja tre rreshta ne gjuhet e kombeve te bashkume lol Ja dhe tre rreshtat:
D'Oh!
Postuar mė parė nga Homer Jo mo ēa inati thu ti se un pervete kam me perkthy nja tre rreshta ne gjuhet e kombeve te bashkume lol Ja dhe tre rreshtat: ahahah ei kush do vije te kerceje me mua se do ngrihem te hedh nej valle popullore une se paska goxha muzik ne elbasan
A jeni o milet ????
fear uarda aa! love uarda
na e keni pru fore.
HISTORY HOLDS for the time to come and share.
Postuar mė parė nga Kronikė love uarda Nuk e njihke mir Uarden ti
Postuar mė parė nga Kronikė fear uarda aa! love uarda aha po ku i dihet ahaha
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt