E besoj qe eshte e vertete.Ne ushtrine amerikane skandale kane ndodhur gjithmone
dhe keto gjera ndodhin per shkak te 3 faktoreve
1.Aktet skandaloze gjithmone kryhen nga ushtare te dehur.Alkoli dhe substanca qe perdoren ilegalisht nga ushtaret jane faktori nr 1 qe con ne eksese kaq te renda.
2.Ushtare qe i kane rreshkitur vezhgimit te komandantit,komandanti nuk eshte rrotull dhe bejne me koke te vet idiotesira,veprime bazuar mbi emocione negative dhe pa menduar per pasojat
3.Mosha e re.Shumica e skandaleve jane kryer nga ushtare moshe shume e re
19-25.Papjekuria e moshes.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Po u kane lidhur syte dhe duart dhe i kane rreshtuar e vrare, shume gabim kane bere. megjithese s'me besohet ta kene bere nje gjete tille se nuk jane as kafshe e as serb. Ke ndonje lajm ne lidhje me kete apo thjesht po mundohesh te hedhesh balte mbi UCK-ne per te mbrojtur talebanet?
Edhe une jam kunder ketyre lloj vrasjeve dhe nuk i perkrah ket menyr dhe kur ne jet nuk do mund te bej nje gje te till ,mirpo nuk mund ti quaj terrorist ata qe e kan be kete gje, jan ne gjendje lufte, vetem zoti e di se qfar vuajtje kan perjetu ,ata ndoshta kan humb te gjith familjen ,kan humb shoket ,kan humb me te dashurit e tyre,tani jan ne rrezik te humbin addheun dhe jeten , dhe qite veten ne vend te tyre dhe mendoje se si do reagoje ather kur dikush ti masakron prinderit gruan femijet se si do reagoje ti jam i bindur se do behesh si njeri i droguar dhe do veproje me keq se keta
UĒK ka vra shpiuna qe edhe sot e kesaj shum prej tyre jan te zhdukur ,por kan vra edhe njerz te pafajshum duke mendu se jan shpiuna
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Po pyes prap. Ke ndonje lajm qe UCK kane marre njerez, u kane lidhur syte dhe duart dhe i kane rreshtuar e vrare ? Nese jo, atehere mos i fut luftetaret e Kosoves ne nje rang me kafshet.
Krijoni Kontakt