Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 202
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une per vete do i kisha torturuar perpara se ti vrisja,
    nuk jam dakord me pshurrosjen jo per gje po me trupat e tyre mund te ushqehen qente e uritur te rruges, ne kete menyre do kisha bere dicka te mire per gjallesat e natyres qe meritojne te jetojne me shume se keta idiotet taliban.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mire ua Kane bere!Biles e kane pas pak.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    PINK, me kete qe the, u turn me on.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Me kete llogjike flet tani ti. Gjate kohes se luftes me rusine do flisje ndryshe per amerikanet. Nuk degjova ndonje musliman te hante *** kur amerika ndihmonte e sterviste talebanet kunder rusit. As kur Amerika nderhyri ne Kosove psh.
    Ama tani qe ka ikur gjysma e zhulsave islamike therrasin kundra saj.
    Amerika beri shume mire qe nderhyri se i dha frymemarrje nje shteti qe po e mbysnin talibanet... kafshe qe mbyllen edhe shkollat edhe lane vetem medrese... ik race e poshter...

Edhe smth pathetic... sa per faqe qose... kam lesh te te mbush si dyshek une ty...
    Ku e di ti ka pase apo ska pase mysliman qe flisnin kundra amerikes ne ate kohe?
    Ne kohen kur zhvillohej lufta ti e une ishim apo nuk ishim ne ekzistence ala.

Mirepo diferenca midis meje e teje sot eshte se ti informacione ndaj asaj lufte i ke perciptazi duke i mare sa andej kendej neper internet sipas mundesive qe predisponon.
    Ke takuar ti ndonje afgan i cili e ka jetuar ate lufte?
    Se besoj

Lideri shpirteror i asaj lufte ishte nje njeri i cili i kishte udheheq forcat palestineze edhe e dinte shume mire lojen amerikane e sesi luhej ajo.
    Ai perhera i therriste vendet arabe mos te perziheshin me politiken e jashtme amerikane , duke i bere te njejten thirrje edhe talebaneve me vone.
    E si perfundim, pa mbaruar lufta ala , CIA i futi nje bombe nente makines edhe ai vdes me te gjithe familjen qe ishte ne te.
    E aty filluan gervishtjet e para taleban-amerike , pa mbaruar lufta akoma.

Amerikes nuk i interesonte aspak se cfare ishin e cfare mund te behej me popullin afganistaneze nga pushtimi rus.
    Qellimi i saj i vetem ishte asgjesimi i plote i bllokut te lindjes. Edhe nje shuplake mbrapsht ussr meqe e ndihmoi vietnamin ne nje lufte te cilen amerika e humbi.

Ky ishte qellimi amerika e skishte sikurse sadopak cifla te fisnikerise amerikane ne ate qellim.
    Sikurse te kishte atehere do kemi nje kontradikte tek veprimet amerikane.
    Pse duhet ata te vinin ne ndihme pikerisht pashtun tribes te cilet perfaqesoheshin nga nje shumice talibaneze e te linin northend alliance menjane ?
    Pse , se dinin amerikanet se cfare brumi qene talibanezet?
    Pse aq naiv ishin ata sa te mos e parashikonin se cfare pushteti do sillnin ata?
    Pse e ndihmon nje grup atehere , kur e di shume mire se rregjimi i tyre do ishte me i keq se pushtimi rus?
    Did usa give a crap about it? Certainly not, po ja qe paska bufa qe akoma besojne tek fisnikeria amerikane.

Pse sa here ju qe flisni kot sa per te shtuar shkrimet, zini ne goje kosoven dhe rolin amerikan ne clirimin e saj?

Ah meqe amerika na e cliroi kosoven , detyra jone eshte te mos ta marrim ne diskutim cdo veprim te saj?

Une as qe e besoj sikurse per nje moment se qellimi amerikan per te nderhyre ne kosove ishte i paster......qe ta dish ti faqe-qose , nuk ja lejon struktura e ngritjes se politikave te jashtme superfuqive , qe te bejne nje loje te drejte ne te.
    Eshte e pamundur kjo gje , mirepo cfare me ben mua habi eshte nenshtrimi i plote i juaji ndaj ketyre politikave .

Mjer ju.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Xfiles, I am glad I do. Gje e mire/pozitive eshte.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Xfiles, I am glad I do. Gje e mire/pozitive eshte.
    Po sigurisht qe eshte pozitive e dashur, ishte nje kompliment i bere me zemer

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    ju te dy dukeni si cift vampiresh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    ju te dy dukeni si cift vampiresh
    Rrofsh per komplimentin

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Rrofsh per komplimentin
    ishte nje kompliment i bere me gjithe zemer ..ika une se po me kafshon PINKU

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Mirepo diferenca midis meje e teje sot eshte se ti informacione ndaj asaj lufte i ke perciptazi duke i mare sa andej kendej neper internet sipas mundesive qe predisponon.
    Mos... te kjo fjalia ketu mu pre filmi e nuk e vazhdoj dot me poshte. Se papritmas mu be e qarte si diten me diell qe ti disponon informacion te brendshem qe vetem ju mazllemat dhe CIA e dispononi. CIA nuk e tregon keshtu qe ju keni ekzkluzivitet. Une kam pa vetem Rambon dhe aq di nga lufta ne afganistan.

Tani ta thjeshtoj punen qe mos debatosh me kot me mu : Une mendoj qe kane bere nje gje shume te mire dhe duhet tu jepet medalja e kongresit.
    Mundesisht te xhirohet edhe nje video tjeter ku ti ashtusin...

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •